Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

crozla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la crozla » 10 nov 2018, 19:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Fikret Babu birati na istom. On je istina i zivot.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2018, 19:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 nov 2018, 19:29

Sise usraške, gustaše futave :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2018, 19:29

Vidjao sam svakakvih smradova u ovoj ligi i drzavi al Bjelica vodi. On je prekucao sve.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 10 nov 2018, 19:29

Virtu4l je napisao/la:
SNSa je napisao/la:Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem **** te usta balava!
Pitaj kolege sa vašeg podforuma, 70% ih zna, da te vidimo...
Tebe bih volio sresti i hajmo se u PP dogovoriti fino da vidim te samo jednom mudane
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 19:31

Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.

Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 nov 2018, 19:32

brig je napisao/la:
Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.

Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.
Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2018, 19:33

FrancescoTotti je napisao/la:
Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !
svaki stadion u drzavi je isti, sve u 5 deka. Svi kuci (osim ovih mojih debila) najvece barabe i onda kad odu negdje sto nam se to vraca , sta smo skrivili.

da ne bi ovog nesretnog pogotka u glavu ovo bi bila jos jedna u nizu "derbi" utakmica po sablonu "kako dosla, tako prosla", uz ustaljeni folklor. malo vike na sudiju, malo na skandiranja . Zivimo gdje zivimo

nakon petog pogresno (ne)dosudjenog penala protiv tvoje ekipe u 10 kola oguglas bgm, poslije te samo boli kur.ac za svim :mrgreen:

ps sto se tice Bjelice licno me iznenadio, jer je jedan od omiljenih sudija na Kosevu. Cak sam mislio da ce obratno da bude, da ce Zrinjski da kmeci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 19:34

HeraklitMracni je napisao/la:
brig je napisao/la:

Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....
A da je Bilbija fulao penal? :think:
Ja mislim da su svi darivani večeras, Bjelica je bio široke ruke i raspoložen. Ne treba čovjeka razapinjati.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 nov 2018, 19:35

Ugasit ligu

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 10 nov 2018, 19:38

anonymousHD je napisao/la:Ugasit ligu
Ne gasiti, tek je pocelo. Najjaca liga u svijetu. Mozda Jemen ili Juzni Sudan, al' ovo je super. Ovdje nije dosao moderni nogomet. Mozda bi savez moga razmisliti da se u azijsku zonu ubace.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 nov 2018, 19:38

Ovaj Bjelica je Zeljin sudija, danas je iskarao i publiku i sarajeva i zrinjskog, milijun sjeckanja igre, sviranje raznih gluposti lik molio Boga i krstio se svako malo da X zavrsi, publika kao publika puna frustracija nema opravdanja za boce u terenu.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 10 nov 2018, 19:40

Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
Zadnja izmjena: Dena94, dana/u 10 nov 2018, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
The Nobles ⚔

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 19:40

Je li na kraju bio faul ili ne?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 nov 2018, 19:40

hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

PROVALJENI SMO BRAĆO :urnebes:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 nov 2018, 19:40

Osim13 je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2018, 19:41

brig je napisao/la:Je li na kraju bio faul ili ne?
Za penal Zrinjskog? Pa imas oci jbt :D

Ali isto tako ce savez vratiti Sarajevu negdje drugo. Celik-Sloboda-Mladost su ekipe za vracanje tudjih dugova.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 nov 2018, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 nov 2018, 19:42

Dena94 je napisao/la:Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
Slično je bilo i na Pecari protiv Mladosti. Provokacije, golman dotrči pred tribinu sjevernu i hvata se za jaja i provocira publiku. Nema te publike koja ne bi reagirala.

I taj što je bocu dobio, što ne ide u svlačionicu, šta se ima smijat. Da je odmah pobjegao u prostorije klupske ne bi dobio bocu u glavu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 nov 2018, 19:43

Nijemi jasno ko odredzuje ove delegate primjecujem kad ustase igraju kuci vazda im ustasa delegat :wtf: :wtf: :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 nov 2018, 19:44

irfo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
HADŽIJA MISKE ISKUSNO UBIO DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM MISKE OPLODITELJU :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.