FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo vam informacija iz prve ruke. Uprava ce ostro reagovati na ovo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Delegat: Smoljo Franjo (Kupres)haffe77 je napisao/la:Gostujuća ekipa i službene osobe dočekani i ispraćeni na fer i sportski način.
Zapisnik delegata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://static.****/media/image/120477/xlarge/3.jpg evo sta je delegat upisao,tacno se vidi da je sve namjesteno
- f0rest1946
- Kontakt:
Al sam ponosan na ove momke i Husrefa bravooooooo, kakva borba i igra!
A Ustasama i Bjelici sve mrtvo i zivo yebem!!!!!
Al idemo sad jos jace do titule , nece nas niko zaustavit jednostavno smo iznad svih, VOLIM TE SARAJEVO LJUBAVI NAJVECA
A Ustasama i Bjelici sve mrtvo i zivo yebem!!!!!
Al idemo sad jos jace do titule , nece nas niko zaustavit jednostavno smo iznad svih, VOLIM TE SARAJEVO LJUBAVI NAJVECA
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto rođenih dogodine, eto im pencilina, ugasili se da Bog da!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hvalim te Boze!!! Treba izgurat pravdu pa makar na nos! Nismo mi yebena krupa, ovo je nedopustivo raditi najvecem klubu u zemlji!MCMXLVI je napisao/la:Evo vam informacija iz prve ruke. Uprava ce ostro reagovati na ovo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidio sam ja od pocetka da mi mozemo nesto uraditi ovdje,obecavalo je to i prvo poluvrijeme.
Stvarno smo dobri ko zna koje gostovanje kako idemo bez 5-6 igraca i dolazimo dignute glave.Svaka cast momcine
Nazalost na ovo ostalo se nemoze uticati,ovaj ce dobiti suspenziju i to je to.A mi samo aBd da ostanemo na prvom mjestu i eto njih nama na noge a onda nek im je bog na pomoci.
Ponosan sam na ovu ekipu
Stvarno smo dobri ko zna koje gostovanje kako idemo bez 5-6 igraca i dolazimo dignute glave.Svaka cast momcine
Nazalost na ovo ostalo se nemoze uticati,ovaj ce dobiti suspenziju i to je to.A mi samo aBd da ostanemo na prvom mjestu i eto njih nama na noge a onda nek im je bog na pomoci.
Ponosan sam na ovu ekipu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto prilike za momke sa foruma a i ostale koji zive u seheru da se bjelici sjete najmilih kad god ga vide u titovoj, ferhadiji, scc-u ma bilo gdje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Oprostite na smetnji ali samo nesto zelim reci
AHMETOVIC VAM JE IGRACINA
Bjelica kriminalno sudio, previse sjeckao igru. Po prilikama i svemu najpravedniji x
A one scene na kraju normalnoj osobi su fuj fujeva
AHMETOVIC VAM JE IGRACINA
Bjelica kriminalno sudio, previse sjeckao igru. Po prilikama i svemu najpravedniji x
A one scene na kraju normalnoj osobi su fuj fujeva
- robertkosar
- Kontakt:
Ja nisam za Husrefa radi psovanja i nekulture ali brate svaka mu cas za ovu igru veceras sa pola standardnih igraca sjebat svinjski i plus ceto bjelica sto im je bio 12 igrac. Tako da je bezpotrebno kritikovat trenera bar veceras Nebelosevic28 je napisao/la:DeRPchi glupane onaj. Ljudi dobili nepostojeci penal, pogodili pomocnog trenera ti bulaznis o Husrefovim greskama. Nivo inteligencije ko u ovih iz kamenjara. Nisu te djaba prozvali najglupljim hordasom ako si uopste hordas...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ugrozena vnago kojih ce uskoro u BiH biti ko migranata...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
!!!MCMXLVI je napisao/la:Evo vam informacija iz prve ruke. Uprava ce ostro reagovati na ovo.
Sta nas boli qrac sta je zapisnik napisao. Vidite da su svi uhljebi yebem im mrtve
ZZ
Svaka čast momci!
BACAJ OVO **** U NERETVU...
glupan ti mamabelosevic28 je napisao/la:DeRPchi glupane onaj. Ljudi dobili nepostojeci penal, pogodili pomocnog trenera ti bulaznis o Husrefovim greskama. Nivo inteligencije ko u ovih iz kamenjara. Nisu te djaba prozvali najglupljim hordasom ako si uopste hordas...
jesi to prvi put pokraden u Hercegovini??? čestitam ja sam ovo vidio koliko hoćeš puta, od Širokog, od ovih...ništa novo ovdje nije...
Husref je pogriješio što nije mjenjao na vrijeme, ujke being ujke gađaju se, gađali su nas i na grbavici i u zenici...
"Realan rezultat, puna utakmica preokreta, čvrtsta i agresivna utakmica bez incidenata na terenu. Poslije ovog slijedi pauza pa dvije utakmice kući koje su nam bitne. Jako bitan bod. Mi smo se jako digli u drugom poluvremenu. Čestitao bih Zrinjskom na bodu i korektnoj igri. Po meni je ovo na kraju realno. Što se tiče incidenta ne znam što bih rekao, publika reagira kako reagira. Žao mi je kolege, boce su letjele i prije. Najbitnije je da on bude dobro". - rekao je Husref Musemić.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 nov 2018, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ovom malom krmku yebem najmilije!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U metkovice direktno!! Cijelu hercegovinu ocistit od fasistickog smrada!! Polahko samo!!BelminM23 je napisao/la:Svaka čast momci!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo nas ovakve pizdarije mogu zaustaviti na putu do titule. I ovaj zrinjski je tuki ko i cmeljkan, ocekivao sam vise od njih. Da smo imali puni vezni red , dobili bi ih i sa 3 Bjelice. Mi bi dobili -3 za ovo nakon utakmice, u to nemam ni gram sumnje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta kaze SKORO sa ovog foruma stid ga sto imamo Mujakica kaze nije ovo MMA pa bjednice vidis li sta su nam uradili,udarali tukli 90 min a ti prpzivas nase sjetim se i tebi najmilijih go vnaru jedan prebio bi te ko macku svega mi mog samo da znam ko si,morteme banuj ****
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 10 nov 2018, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
I za sve te kradje je kriv husref? Bravo princezo maminaDenchiNL je napisao/la:glupan ti mamabelosevic28 je napisao/la:DeRPchi glupane onaj. Ljudi dobili nepostojeci penal, pogodili pomocnog trenera ti bulaznis o Husrefovim greskama. Nivo inteligencije ko u ovih iz kamenjara. Nisu te djaba prozvali najglupljim hordasom ako si uopste hordas...
jesi to prvi put pokraden u Hercegovini??? čestitam ja sam ovo vidio koliko hoćeš puta, od Širokog, od ovih...ništa novo ovdje nije...
Husref je pogriješio što nije mjenjao na vrijeme, ujke being ujke gađaju se, gađali su nas i na grbavici i u zenici...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Delegat utakmice Zrinjski – Sarajevo: Gostujuća ekipa dočekana i ispraćena na fer i sportski način.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, gh0stHZ, robertkosar, Varijantas8 i 46 gostiju.