Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovi iz svinjskog ne moraju ni igrat nek udje u sesnest i padne
Evo u originalu :Eisenbahner1921 je napisao/la:Pierluigi Collina na twitteru: "Svjetska fudbalska organizacija bi se ozbiljno trebala pozabaviti sudijama i manjih sredina koji zasluzuju da sude neke od najvecih utakmica. Upravo me jedan Bjelica iz Bosne i Hercegovine podsjetio na moje najbolje dane."
Tako pise, nisam ja nista izmislio.
La World Football Organization dovrebbe seriamente trattare con i giudici e le comunità più piccole che meritano di affrontare alcuni dei più grandi giochi. Solo un Bjelica della Bosnia ed Erzegovina mi ha ricordato i miei giorni migliori
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
SNSa je napisao/la:Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!Virtu4l je napisao/la:ne znam zašto kmeče ovoliko, penal čist kao suzaharry_90 je napisao/la:Karma je cudoo... vrati se za Slobodu sto je ostecena na kosevu.. eno sad gasi savez,ligu,a do prije neki dan slavili sto je Sloboda ostecena
slobodu unakazili, a sad svi protiv njih

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj Zapadni Mostar je leglo seljadije, sve dođoši iz **** materine, **** vam umrle onaj ko vas sjati u grad.
Ma sve to potajno za Velež navijacrozla je napisao/la:Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.

Poklone im penal i oni divljaju. Ne želim ni da zamislim šta bi bilo da je ostalo 1:2.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dobit će Zrinjski žestoku kaznu da se smiri javnost, a onda će im nekoliko dana poslije kad opadne interes za cijeli slučaj znatno smanjiti kaznu.
napokon da sarajlije vide i shvate zasto Slobodasi kukaju zdjih 10 kola!!
DRŽAVA TUZLA!!
Virto je u inostranstvu, ne možeš ga nahvatati. A kad dolazi u balkanske krajeve onda ide na svoje Prokletije.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
olakotna okolnost im je sto su gadjali i svoje je li. Znaci samo novcana kazna logikom naseg saveza, i nasih forumasa.
mozda jedna utakmica jer su malo kačili i goste.
mozda jedna utakmica jer su malo kačili i goste.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bila je vika na Zeljeznicar, cinjenica je da su sudije gurale njih, al ovo sta se svira Zrinjskom nadmasilo je ljudsku intelektualnost. Ono sto je Bandic sviro u Bijeljini je nista sta je Bjelica danas uradio. I jos nesto stanovnici zapadnog mostara su pokazali da oni jos uvijek nisu dorasli da se zovu gradjanima i definitivno su za povratak u onaj krs i sela srednje bosne odakle su se u ratu naselili

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eno organizuju proteste ispred saveza. Pravda za divove. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem **** te usta balava!Virtu4l je napisao/la:SNSa je napisao/la:Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!Virtu4l je napisao/la: ne znam zašto kmeče ovoliko, penal čist kao suza
slobodu unakazili, a sad svi protiv njih
Nas da su sudije gurale mi bi imali koju titulu više, to je činjenica. Manite se gluposti "niste sposobni".esprit24 je napisao/la:Bila je vika na Zeljeznicar, cinjenica je da su sudije gurale njih, al ovo sta se svira Zrinjskom nadmasilo je ljudsku intelektualnost. Ono sto je Bandic sviro u Bijeljini je nista sta je Bjelica danas uradio. I jos nesto stanovnici zapadnog mostara su pokazali da oni jos uvijek nisu dorasli da se zovu gradjanima i definitivno su za povratak u onaj krs i sela srednje bosne odakle su se u ratu naselili![]()
Zna se koga ovdje sudije guraju.
Smiri hormoneSNSa je napisao/la: Familiju poganu usta, izdrkotino mala. Da mi te vidjeti da te **** u pakas. Pickice balava. Da Bog da ti se zenski rod raspao kao Zeljo pickice odvratna. Zenski rod ti ****, samo vas treba nastaviti maltretirati supcicu jedan. Ostavi podatke da te ****, **** li ti familiju balavu!
Prijavljujem ti mrtvu nanu picko ofucana.Virtu4l je napisao/la:Eno organizuju proteste ispred saveza. Pravda za divove.
-
- Kontakt:
Ne, Velez je primitivan klub iz totalitarizma, bravarski, mrtvi k'o broz.Osim13 je napisao/la:Ma sve to potajno za Velež navijacrozla je napisao/la:Njima je to "b" opcija. Vise ih na Hajduka.Osim13 je napisao/la:Treba svako jutro ustat i zahvalit se Bogu što ne navijaš za svinjskoG.
Sve, sve što era sazdala je ova,
.
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 10 nov 2018, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.