Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
jel te stid hardene 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da imaš imalo mozga shvatio bi da nema šanse da se radi o istoj osobi. Stil pisanja, ekavica itd. Ali džaba sve kada je teško mozak pokrenuti.josipmusa2 je napisao/la:Tako je blue SEVER kralju, niko terene da pomene

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 dec 2018, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Frapiran samAlminjo99 je napisao/la:Zaista se cudim zasto se o sudijama prica na utakmici Olimpika..

TŽV!
Nesto cudno se desava , kad god olimpik igra na strani uvijek neki problemi sa sudijama, meni tu nesto smrdi neki miris sa otoke.
Moraš papak imati mozak da budeš frapiran.atomac123 je napisao/la:Frapiran samAlminjo99 je napisao/la:Zaista se cudim zasto se o sudijama prica na utakmici Olimpika..
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma smrdi ovim ruralcima što im je Sarajevo krivo za sve a pun ih grad.Tzv987 je napisao/la:Nesto cudno se desava , kad god olimpik igra na strani uvijek neki problemi sa sudijama, meni tu nesto smrdi neki miris sa otoke.

pa nisam iz tesnja da me bude stidlegenda reala je napisao/la:jel te stid hardene

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Stone Island
- Kontakt:
Ti si apsolutni sampion.Mancini je napisao/la:Ma smrdi ovim ruralcima što im je Sarajevo krivo za sve a pun ih grad.Tzv987 je napisao/la:Nesto cudno se desava , kad god olimpik igra na strani uvijek neki problemi sa sudijama, meni tu nesto smrdi neki miris sa otoke.

Koja je blentovina sudila u Kaknju? Čuj ono nije penal!
Al poznavajući Rudar i način kako oni dogovaraju utakmice i ne treba ih žalit
Ima li gdje video toga, moze link?studeni je napisao/la:Koja je blentovina sudila u Kaknju? Čuj ono nije penal!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U Kaknju sad imaju filtere i termoelektrana i cementara znaci ipak smrdi na plastiku sa otokeMancini je napisao/la:Ma smrdi ovim ruralcima što im je Sarajevo krivo za sve a pun ih grad.Tzv987 je napisao/la:Nesto cudno se desava , kad god olimpik igra na strani uvijek neki problemi sa sudijama, meni tu nesto smrdi neki miris sa otoke.
KriminalciMancini je napisao/la:Moraš papak imati mozak da budeš frapiran.atomac123 je napisao/la:Frapiran samAlminjo99 je napisao/la:Zaista se cudim zasto se o sudijama prica na utakmici Olimpika..
TŽV!
- Bazinga12345
- Kontakt:
90. minut utakmice.harden je napisao/la:Ima li gdje video toga, moze link?studeni je napisao/la:Koja je blentovina sudila u Kaknju? Čuj ono nije penal!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa

Allahumesali
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovo stvarno nije normalno
samo ugasiti savez i olimpićTzv987 je napisao/la:Nesto cudno se desava , kad god olimpik igra na strani uvijek neki problemi sa sudijama, meni tu nesto smrdi neki miris sa otoke.
hahahahahaha ma nije penaaaal

-
- Kontakt:
Ovo što Olimpik radi i ljudi iz saveza je katastrofa.Uništavate ovo malo fudbala što je ostalo mater vam lopovsku!FUJ!!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
mujoisuljo je napisao/la:Ovo što Olimpik radi i ljudi iz saveza je katastrofa.Uništavate ovo malo fudbala što je ostalo mater vam lopovsku!FUJ!!!

Polomise se pastrmka od otvaranja profila! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.