Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledam ovaj konačno petak i neka Rock School žemska i neko dijete i kae uzor mu Justin Bieber **** te zemljo Indijo, Lemmy se u mezaru okrećeOsim13 je napisao/la:Šta to time želiš istać!?Penaltiky je napisao/la:Dobar lik, **** ga što za Zelja navijaRamiy je napisao/la:Johne ciji si ti ne mogu da provalim

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:
Gledam ovaj konačno petak i neka Rock School žemska i neko dijete i kae uzor mu Justin Bieber **** te zemljo Indijo, Lemmy se u mezaru okreće

Isto ko one influenserke po Instagramu kae in su majice modne marke Nirvana

Kurtu se prašina rasula skroz.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
De otvori Stav.ba i gledaj kmečanjaOsim13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Gledam ovaj konačno petak i neka Rock School žemska i neko dijete i kae uzor mu Justin Bieber **** te zemljo Indijo, Lemmy se u mezaru okreće![]()
Isto ko one influenserke po Instagramu kae in su majice modne marke Nirvana

Pretvori u kešMarsal je napisao/la:Sta da kupim sebi na Amazonu za gift card od 100 dolara?

- Marsal
- Kontakt:
A ne moze, moram nesto kupit... da barem mogu uzet suhog mesa, konjaka i pive jbm ti grob.Penaltiky je napisao/la:Pretvori u kešMarsal je napisao/la:Sta da kupim sebi na Amazonu za gift card od 100 dolara?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako ne može samo de potrudiMarsal je napisao/la:A ne moze, moram nesto kupit... da barem mogu uzet suhog mesa, konjaka i pive jbm ti grob.Penaltiky je napisao/la:Pretvori u kešMarsal je napisao/la:Sta da kupim sebi na Amazonu za gift card od 100 dolara?

Moje vrućeeee haljineee mirišuu na malineew pozdrav od osketa, večeras opet par promila u igri
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Moja haplogrupa R1b.
Porijeklo od plemena Kuc (zanimljivo pleme). Iz istog plemena je Novak Djokovic, Ana Ivanovic.
Realno, sad mi je jasno sto su me u srednjoj skoli zezali i zvali me Novače.
Porijeklo od plemena Kuc (zanimljivo pleme). Iz istog plemena je Novak Djokovic, Ana Ivanovic.
Realno, sad mi je jasno sto su me u srednjoj skoli zezali i zvali me Novače.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mlad sam srbin i zbog toga razna sranja trpim
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Islamske vjeroispovijesti
Maga tek u decembruBosniacum Lilium je napisao/la:Islamske vjeroispovijesti
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
haj reci jos da Ekv gotivis da ovo bude zadnje citiranjeOsim13 je napisao/la: Isto ko one influenserke po Instagramu kae in su majice modne marke Nirvana
Zarathustra
Novi uradak Jale i Bube je vrhunska stvar.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kako ne mozes prodat, izvuci kes najboljeMarsal je napisao/la:A ne moze, moram nesto kupit... da barem mogu uzet suhog mesa, konjaka i pive jbm ti grob.Penaltiky je napisao/la:Pretvori u kešMarsal je napisao/la:Sta da kupim sebi na Amazonu za gift card od 100 dolara?

ili uzmi nesto da prodas vamo, kad ti nista ne treba

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Valjda nije na horsuMoggi je napisao/la:haj reci jos da Ekv gotivis da ovo bude zadnje citiranjeOsim13 je napisao/la: Isto ko one influenserke po Instagramu kae in su majice modne marke Nirvana
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni djevojka obecala kupiti. Stroga liberalka inaceSarmelino je napisao/la:Maga tek u decembruBosniacum Lilium je napisao/la:Islamske vjeroispovijesti

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.