Doduše. Imam par kolega sa faksa koji i ne znam jesu li još završili, radili su tad prije par godina sa diplomom srednje škole i drmali su preko 2 milje plate i ko zna koliko preko i neki magistri, isto bivše kolege, u struci im ne mogu vezati pertle. Znaju obavljati svoj posao, rade, i ne sanjaju ublehe da ako budu magistri i doktori oni će samo doći po platu i otići kući. Sad u mojoj struci se ne isplati ganjati dalje jer su plate u privatnom žestoko premašile plate u javnom i nema smisla gubiti vrijeme na to.Kanye je napisao/la:Zavisi šta završiš. Negdje titula dosta znači.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zato su mi smiješni ljudi koji se fale što studiraju na državnom.tuzlak1987 je napisao/la:Ma krs znanje. Nista nisi rukama opipao. Da ti se smiju oni sa srednjom skolom sto su se naradili.Kanye je napisao/la:Najgore je što ne izađete s nekim znanjem. Bubanje je kontraproduktivno. A to profesori od vas traže.
U mojoj struci je titula jako važna.sljivo je napisao/la:Doduše. Imam par kolega sa faksa koji i ne znam jesu li još završili, radili su tad prije par godina sa diplomom srednje škole i drmali su preko 2 milje plate i ko zna koliko preko i neki magistri, isto bivše kolege, u struci im ne mogu vezati pertle. Znaju obavljati svoj posao, rade, i ne sanjaju ublehe da ako budu magistri i doktori oni će samo doći po platu i otići kući. Sad u mojoj struci se ne isplati ganjati dalje jer su plate u privatnom žestoko premašile plate u javnom i nema smisla gubiti vrijeme na to.Kanye je napisao/la:Zavisi šta završiš. Negdje titula dosta znači.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Onda si neki istraživač, medicinar ili profa.Kanye je napisao/la:U mojoj struci je titula jako važna.

Koja je struka?
Životne nauke što bi rekli Englezi.sljivo je napisao/la:Onda si neki istraživač, medicinar ili profa.Kanye je napisao/la:U mojoj struci je titula jako važna.![]()
Koja je struka?

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- legenda reala
- Kontakt:
đe to radiš Menso
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sad ispa u hrvatskoj ko god zakorači na master završi ga a vas jadne tlače? ne seri kvake. Njemu reko neko iz tesla eriksona.tuzlak1987 je napisao/la:Meni je covjek iz Tesla Eriksona rekao kao u Hr kod njih idu svi master jer su vece plate i bolja radna mjesta. Ali ne mogu ja njemu objasniti da mi u Tuzli jos uvijek radimo po Jugo sistemu. Tamo to ide kao po loju, ovdje u pola slucaja sa ovim zestokim fakultetima izganjaj 4 godine i sretan si. Kad malo olabave bez da imas ljude koji obnavljaju i gube zivce to ce i biti neki standard.
A opet mu ne mozes objasniti da ni na fakultetima gdje lakse ide nema posla ni za master vec ljudi pocnu raditi nesto drugo. Tamo ipak lakse nadjes mjesto i kada je slabiji fax.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kad porastem zelim biti Cipurkovic
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
kad porastem ne zelim biti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad porastem ne zelim
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Želiš da te bijuharden je napisao/la:kad porastem ne zelim biti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidim zadnji post od Ria, kontam neka koliba, kamin, stolica, ćebe, čaj, mećava...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovako je smanjio sanse da dobije od mene 6b za kantuDerdiyok je napisao/la:Vidim zadnji post od Ria, kontam neka koliba, kamin, stolica, ćebe, čaj, mećava...
ASD i Mokraguza pretebduju za to mjesto ne zna se ko ima dosadnije postove
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ovo je zlatno kako zna biti 

Šta si to poranio pčelice MajoRamiy je napisao/la:
Ovako je smanjio sanse da dobije od mene 6b za kantu
ASD i Mokraguza pretebduju za to mjesto ne zna se ko ima dosadnije postove
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mora se
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
U mojoj nije važno.Marsal je napisao/la:U mojoj je struci važno samo da ne dođem pijan na posao.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], rio_Ferdy88 i 3 gosta.