Penaltiky je napisao/la: Ne kažem da su sad nešto loše, nego da ne vriejdi toliko stan jer je **** udaljeno od centra. Ko Nedžarići u Sa recimo. Zamisli garsonjera u Nedžarićima il na Stupu 4-5 stoja
Tu je orjentacija Sandžačka Republika Ilidža.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Penaltiky je napisao/la: Ne kažem da su sad nešto loše, nego da ne vriejdi toliko stan jer je **** udaljeno od centra. Ko Nedžarići u Sa recimo. Zamisli garsonjera u Nedžarićima il na Stupu 4-5 stoja
Derdiyok je napisao/la:Jesi živ ? Jesi promjenio gume ?legenda reala je napisao/la:
Njemu je sad đe jes vrh, jedna ulica do centra, jedna do faksa.ASD je napisao/la:Pa jeste skupo. Tu preko 150 placati je previse..
Daleko do faksa.
Mada, opet je tu bolje stanovati nego nesto manje udaljena lokacija ali puno u stranu.
Slomis se dok stvari odneses.
Slazem se, ali ces im ti to sve insallah vratiti ucenjem (sto im je i najbitnije), a poslije i materijalno.Sarmelino je napisao/la: Ma samo da moji na mene sto manje para bacaju. Kad covjek pomisli da neke porodice moraju mjesec pregurat sa ovim parama sto odu na mene mjesecno bgt.
Iz 2010ihtuzlak1987 je napisao/la:Garant zivi u onoj zgradi iz pedesetih preko puta dzamije?
Ima Ajsu ko na dlanu.Penaltiky je napisao/la:Iz 2010ihtuzlak1987 je napisao/la:Garant zivi u onoj zgradi iz pedesetih preko puta dzamije?
Zar je tako losa situacija?Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Ne kažem da su sad nešto loše, nego da ne vriejdi toliko stan jer je **** udaljeno od centra. Ko Nedžarići u Sa recimo. Zamisli garsonjera u Nedžarićima il na Stupu 4-5 stoja
Neki dan mu ja reko da na prozor izađe da mu mahnem, pičić ništa.tuzlak1987 je napisao/la:Ima Ajsu ko na dlanu.Penaltiky je napisao/la:Iz 2010ihtuzlak1987 je napisao/la:Garant zivi u onoj zgradi iz pedesetih preko puta dzamije?
Dešnije, sklepaće me monologFederer17 je napisao/la:Iznad Binga, ili pored skole?Penaltiky je napisao/la:Iz 2010ihtuzlak1987 je napisao/la:Garant zivi u onoj zgradi iz pedesetih preko puta dzamije?
Pa Stup i jeste ta cijena. Novogradnja, a puno stranih studenata s vise para. Drug mi na Stupu s cimerom placa 400 i nesto. S obzirom na blizinu Ilidze lokacija je ok. Ilidza je svakako bolja od centra. Al s druge strane novogradnja ne valja.ASD je napisao/la:Zar je tako losa situacija?Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Ne kažem da su sad nešto loše, nego da ne vriejdi toliko stan jer je **** udaljeno od centra. Ko Nedžarići u Sa recimo. Zamisli garsonjera u Nedžarićima il na Stupu 4-5 stoja
Pa ima prednosti ako si bliže tramvajskoj.Bosniacum Lilium je napisao/la:Stan u staroj zgradi na Otoci, 50 kvadrata, 450 KM.
5 kvadrata veci stan u Buca Potoku (Tuzlanska), 400 KM.
Garsonjera na Cvili, 350 KM, ali ja bih tu ne bih svoje pasce pustio da spava koliko taj stan raznosi mem.
I to se jagme za te stanove.
Bez mislim.Aerials je napisao/la:Bez ili sa režijama?
Kad tako vidim cijene stanova po Sarajevu, kod nas su džaba.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 8 gostiju.