vec smo se poceli vrijedjati, djeticu mog'o bi te bistrik poslat u banovice i bez klipaMirko Vucinic je napisao/la:Glupson znas li sta znaci ultra ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :OUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
dje ste ultrasi, 20 na tekmi aaaaaaaaaaa
super steeee
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
vec smo se poceli vrijedjati, djeticu mog'o bi te bistrik poslat u banovice i bez klipa
[/quote]
Ma poslace on mene bez icega kao i prošli put
Al morao sam da intervenišem xD
Ma poslace on mene bez icega kao i prošli put
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Molimo sve gradjane Sarajeva da ukoliko primjetiti dvije divlje osobe il ti ga sumljaka jave najblizoj policijskoj stanici. Naime to su odbjegli clanovi ZOO Stocno.S il ti ga Lukavica. Prema zadnjim informacijam primjeceni su na forumu ss.ba OPREZ !
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :OUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
super steeee
? нас је - ? ' говна !!!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Eeee pa necemo sa se vredjamo :mrgreenStrauss je napisao/la:Molimo sve gradjane Sarajeva da ukoliko primjetiti dvije divlje osobe il ti ga sumljaka jave najblizoj policijskoj stanici. Naime to su odbjegli clanovi ZOO Stocno.S il ti ga Lukavica. Prema zadnjim informacijam primjeceni su na forumu ss.ba OPREZ !
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
-
vjeran1987
- Kontakt:
inace su sokolovi strasna grupa kojoj je nekad negdje nestao trans neki,pa nas je inace strah veliki
izvinite molim vas pticice moje ali nama je za razliku od vas premalo 700 ulaznica a jos da vam dajemo da se na nama oparite ne moze 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisam ja djeticUltra_Lukavica je napisao/la:Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :OUltra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
super steeee![]()
![]()
,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ...
:* pozdrav strumfeteeeeee
Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ?
[/quote]
nisam ja djetic
[/quote]
Misa mu jedan je DJETIC
nisam ja djetic
Misa mu jedan je DJETIC
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisam ja djeticMirko Vucinic je napisao/la:Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ?![]()
![]()
Misa mu jedan je DJETIC
tako je
Za zivot cijeli!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Misa mu jedan je DJETICThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nisam ja djeticMirko Vucinic je napisao/la:Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ?![]()
![]()
tako je
Sad bih ja postavio i neke svoje golove ali nije tema
- themaniaks
- Kontakt:
Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Možda bude sreće u kuputhemaniaks je napisao/la:Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Jeste li uvjek ovako umorni ? !themaniaks je napisao/la:Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata
? нас је - ? ' говна !!!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Moguće, bili su i vcrs na treninguUltra_Lukavica je napisao/la:Jeste li uvjek ovako umorni ? !themaniaks je napisao/la:Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata
- themaniaks
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- themaniaks
- Kontakt:

pametnom dosta
-
lokomotiva
- Kontakt:
Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
Vi još gori
spuštate se na nivo šošona iz lukavice i nešto ima odgovarate
...ovaj se jedan urođenik iz te selendre maxuz registrovao da bi šta napisao na ovoj temi 
Buraz, dobro bi bilo da se to stavi na index themaniacs koliko još danas ujutro, metar ljudi svrati na stranicu da vidi obavještenja bez obzira što ne upadaju na forum. Lično bih volio da se ode pa da makar stojimo pred tribinama i ne ulazimo, kao u Vrapčićima, al' dogovor je dogovor.lokomotiva je napisao/la:Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Fina vijest je što su se pojedinci upristojili pa koriste malo umjerenije pridjeve za likove na forumu.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.