Evo poslo ti je porukuMoggi je napisao/la:infantino povlaci vitalni nacionalni, nema sanseSaurman je napisao/la:Ovo takmičenje pod hitno ugasiti i osnovati Superligu što je prije moguće, jer više postaje tegobno gledati sudijske lakrdije iz sezone u sezonu.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jozo postao hodajući meme, na šta se i svodi njegov rad u Unitedu i doprinos fudbalu danas 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lillard je napisao/la:Mourinho: “Juventus and their fans dislike me? I dislike criminals so i put those chants to bed at their own stadium” [Via @Mediasetitalia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Igrala su dva odvratna kluba. Bio je odvratan fudbal i desio se preokret. Nisam gledao i nimalo mi nije žao. Gledati Murinjove ekipe postalo je čist mazohizam
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Nisi gledo a govoris bio je odvratan fudbalLAZARUS2000 je napisao/la:Igrala su dva odvratna kluba. Bio je odvratan fudbal i desio se preokret. Nisam gledao i nimalo mi nije žao. Gledati Murinjove ekipe postalo je čist mazohizam

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne kuzim kako je Mourinho kompleksas, provocirali su njega osobno 180 minuta i on im uzvratio 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Inace ne prozivaju navijaci i ostale trenereTritolone je napisao/la:Ne kuzim kako je Mourinho kompleksas, provocirali su njega osobno 180 minuta i on im uzvratio
Pa Wengera njegovi pljuvali pa je ostao gospodin
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Mourinho je smece kakvog nema, sto je Ramos kao igrac to je on kao trener.
A Mourinho je bio bubica do jucer pa je ovo nesto novo? Ne reagira svatko isto na provokacije, Zidane te recimo pukne glavom
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I to je herojski čin, a ovo Mourinhovo "prljavština".Tritolone je napisao/la:A Mourinho je bio bubica do jucer pa je ovo nesto novo? Ne reagira svatko isto na provokacije, Zidane te recimo pukne glavom

Mislim, da se razumijemo, ja ga ne podnosim. Meni je to jedna od najmržih persona u fudbalu. Štaviše, prop'o je k'o kauč što se trenerske struke tiče, ali ovo karakterno je on, uvijek je bio "ovo", ja tu ne vidim ništa novo za osudu. Usput, pod svim pritiskom koji nosi već mjesecima i mirniji bi pukli i guštali, pogotovo čovjek poput njega. Uostalom, uredu je da CR proslavlja gol? Uredu je da ga 90 minuta prc*ju u mozak, a nije uredu da on uzvrati? Hajmo biti realni....
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa ovo je bas Murinjovski potez, jedino bih mogao jos Chola zamislit da isto uradi.
Jel ono protiv Barce trcao po terenu jednom, na Mourinha mislim?

QUARTERBACK je napisao/la:Pa ovo je bas Murinjovski potez, jedino bih mogao jos Chola zamislit da isto uradi.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ima, Pep Guardiola i FC Barcelona kao organizacija..definitivno najveci smecari, losi luzeri i sitne varalice, dokazano milion puta.enobarca je napisao/la:Mourinho je smece kakvog nema, sto je Ramos kao igrac to je on kao trener.
Zamislite kakvo smece i ljudska nula moras biti da nadjes opravdanje i izgovor za Sterlingovo sinocnje simuliranje?

Zadnja izmjena: japa, dana/u 08 nov 2018, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Hahaha ostao gospodin tako sto je ostao 5-6 godina na klupi uprkos tome sto su mu yebavali majku godinama i pozivali ga da odeRamiy je napisao/la:Inace ne prozivaju navijaci i ostale trenereTritolone je napisao/la:Ne kuzim kako je Mourinho kompleksas, provocirali su njega osobno 180 minuta i on im uzvratio
Pa Wengera njegovi pljuvali pa je ostao gospodin

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma ja hahahahah sta ce budaletina teska, sinoc poslije utakmice daje intervju smije se u facu voditeljicimirgerr je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Pa ovo je bas Murinjovski potez, jedino bih mogao jos Chola zamislit da isto uradi.

https://twitter.com/utdxtra/status/1060 ... 47302?s=09
Kakve vam je covjek traume nabio za samo 2 sezone dobro ikako egzistirate, vi fanovi drzavnog projekta Italije.berardi25 je napisao/la:smecar,ko i idol muPogba je napisao/la:Koji kompleksas. Godinama u rupici, pitanje je postoji li jadniji forumas na forumu, konkurencija ti je mozda ovaj Praljak fanboy.Puma je napisao/la:MOU Boze.![]()
![]()
![]()
Kakva reakcija na kraju, vrsenje dezinsekcije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Yebo fudbal bez Mourinha, realno.
Don't hate what you don't understand.