Vazda je staru fufu trpao jos iz dana InteraMoggi je napisao/la:nije naviko da pobjedjuje pa se obradovojapa je napisao/la:ahahahahaha sta im radi Jozo kakvo kmecanje mafijaske organizacije iz Torina...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Vazda je staru fufu trpao jos iz dana InteraMoggi je napisao/la:nije naviko da pobjedjuje pa se obradovojapa je napisao/la:ahahahahaha sta im radi Jozo kakvo kmecanje mafijaske organizacije iz Torina...
Ne cujem dobro...Pogba je napisao/la:Zamislite sta bi paja pisao o Emeryu da je ovako dobio. Bila bi salva uvreda
Mourinho: “Juventus and their fans dislike me? I dislike criminals so i put those chants to bed at their own stadium” [Via @Mediasetitalia
Kakav kraljLillard je napisao/la:Mourinho: “Juventus and their fans dislike me? I dislike criminals so i put those chants to bed at their own stadium” [Via @Mediasetitalia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lillard je napisao/la:Mourinho: “Juventus and their fans dislike me? I dislike criminals so i put those chants to bed at their own stadium” [Via @Mediasetitalia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad bi ti meni rekao da sam pušikuracLillard je napisao/la:paja nastavlja di je Mourinho stao. Bio bi ponosan![]()
ratovao sam ja s pajom puno putaOsim13 je napisao/la:Sad bi ti meni rekao da sam pušikuracLillard je napisao/la:paja nastavlja di je Mourinho stao. Bio bi ponosan![]()
![]()
infantino povlaci vitalni nacionalni, nema sanseSaurman je napisao/la:Ovo takmičenje pod hitno ugasiti i osnovati Superligu što je prije moguće, jer više postaje tegobno gledati sudijske lakrdije iz sezone u sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.