Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Uh kakav sut
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Onaj slobodan udarac je bio iz idealne pozicije za Pjanića ali naravno da će pucati Ronaldo i to u koljena igračima u živom zidu 

Jel pucao vec jedan od kada je penal presao u juve?Drape je napisao/la:Onaj slobodan udarac je bio iz idealne pozicije za Pjanića ali naravno da će pucati Ronaldo i to u koljena igračima u živom zidu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao nasa tekma u Belfastu protiv S. Irske 

Barzagli
Baho, majstore.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sad na kraju ispade da je asistirao Bonucci (i fakat je tako)... Kako ružan osjećaj. Fuj.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Goalgetter je napisao/la:Sad mi se javio delegat sa utakmice, sve ce biti u redu, Pjanicu ce biti upisana asistencija.

A portali i dalje pisu o Pjanićevoj "magiji". No, Pianist je bio odlican danas

Ide li jos nekom na zivce kad Baho po stoti put tokom prenosa kaze "postovani gledaoci"?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Valja ga slusati protiv Austrije 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pola Bosne izgubi volju za gledanjem utakmice kad vidi ko komentariše.Pivopija je napisao/la:Ide li jos nekom na zivce kad Baho po stoti put tokom prenosa kaze "postovani gledaoci"?

Jbt čak mi i oni sa OBN-a izgledaju interesantnije od Bahe. Nadam se da je ovo prva i zadnja sezona (nakon dugo vremena) da komentariše na nekom kanalu.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
što je najgore i mene je baho ubjedio da je pjanić iako sam prvi put jasno vidio da je bio bonuci
sto puta ponovljena laž postaje istina.

sto puta ponovljena laž postaje istina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Baho Srbineeee
Oficijelni spiker na Ernst Hapelu?COYS je napisao/la:Valja ga slusati protiv Austrije

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Baho je veceras vidio tri gola Pjanica, dvije strasne parade i cetiri asistencije. On zapravo vidi 11 Pjanica na terenu, nemam drugo objasnjenje...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:Baho je veceras vidio tri gola Pjanica, dvije strasne parade i cetiri asistencije. On zapravo vidi 11 Pjanica na terenu, nemam drugo objasnjenje...

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sta kaze? Znao sam da nisam trebao gledati tekmu sa upaljenim mute.Moggi je napisao/la:pozdravio te sabahudin na kraju utakmiceGefufna je napisao/la:.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: General505 i 20 gostiju.