Jusufbašić ima ugovor do kraja sezone tako da su male šanse da se to dogodi.SMR187 je napisao/la:Jusufbasic je igracina. Meni ce licno bit stvarno zao ako ode na polusezoni, nebitno gdje
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Nece se ostvarit jer ne znas ni gdje je Tesanj a kamoli da si odavde. Sad opet ijekavicaBlueSEVER je napisao/la:Koliko si prijetnji na ovom forumu izrekao hladno ti milicija na vrata može pokucat. Ti da znas ko sam hladno bi mi pokucao na vrata i ostvario svoje prijetnje, ali sanjaj taj film vjeruj mi nikada ali bas nikada neces odgledati.plavobijeliii je napisao/la:Ko tebe zavi u crno? Ima problema debilu, al nije crno ko sto seres, sve si od reda popljuvo.
Mace je bio povrijdjen majmune i otisao bi sestri i da nije, nije frajer u logoru. Orašje doslo bez 5 prvotimaca, imao im jaran svadbu a ti seres nesto jer je cojk sestri otišao.
Dino je srčan igrač i kvalitetan, i voli publiku, i sta je sef tu krivo rekao? Dao bi mu crveni. Pitaj tog istog Dinu sta mu je Kenan Bajraktarevic rekao naknadnoIl to nisi mogao iz prve ruke saznati?
U ekipi ima nekih dobacivanja sto treba riješiti a ne da ti pljujes sve redom i dodjes svima.solis pamet, od Mostara pa do Tesnja. Ne valja ti niko osim plastike s otoke. 1500 ljudi zvizdi Bajraktarevicu, jedini ti pametan, milja ljudi negoduje protiv Orasja, jedini ti pametan. U Tesnju ko je pobijedio posteno, aplauz je dobio.
Sto se tice kontrole nad ekipom, i to laprdas. Nece ih drzati ko u kavezu, sitne carke su normalne, neki pojedinci su letjeli sa treninga, odbijano im je od plate, a sad za 2 kola pauza, pa ce biti svega, a do tad, pazi da te ko ne nadje u carsiji. #Ledo
Plaćeniče jedan, samo si potvrdio sve što sam napisao i vidis da imamk dobre informacije. Velika je razlika između ljudi koji smiju da pričaju što im je na srcu i vas plaćenika.
poyy poyy

Klaun jedan obicni
TŽV!
-
- Kontakt:
Sa 6 bodova do kraja polusezone može se reci da smo imali odlicnu sezonu, u drugom dijelu treba raditi na popravljanju igre u gostima pa da se napadne i ta premier liga uskoro.

-
- Kontakt:
Cudi me da doticni ne pise nista, haman mu neko zavrnuo pipu za info iz prve ruke hahahahhaa
-
- Kontakt:
Ja nade polagao u tebe da ces nam reci novosti, al nista haman..BlueSEVER je napisao/la:Gdje je onaj smiješni lik što kaže da je Hasić bio na Jaćimoviću kod drugog gola? haha prošla su vremena tame, sada imaju kamere, druže Koprivica je kriv za sva 3 gola. Nemaš ti pojma o fudbalu. Hvala Bogu imaju pregledi pa se vidi sve...
poyy poyy
Moram od drugih dobijati info, u tebe presusilo hahhahahahaha
Idi brate liječi se

-
- Kontakt:
Ne znam sta ti nazivas burom ? Hahaha Prekinuti ugovor s nekim, nije bura. Cudi me kako ne znaš vec neke novosti, friske su pravo, sumnjam u tebe i tvoje info iz prve ruke ...
-
- Kontakt:
Tesko bgm da je momak iz carsije ...BlueSEVER je napisao/la:Čujem kako ste napali dečka iz čaršije? Došao da snima tekmu protiv Olimpika, a navijači TOŠK a ga napali kontaju da je iz Sarajeva hahaha. Pa kakvi ste vi navijači kada u svojoj čaršiji ne možete poznati momka koji je igrom slučaja baš iz čaršije haha, al jasno mi je jer vi niste iz čaršije .plavobijeliii je napisao/la:Cudi me da doticni ne pise nista, haman mu neko zavrnuo pipu za info iz prve ruke hahahahhaa
-
- Kontakt:
Hahahaha znas ti ko ti je vazelinacBlueSEVER je napisao/la:Dovoljno sam ti rekao u zadnjih par dana, ustvari sve sam ti rekao. Nisi konstruktivan lik s kojim se može raspravljati u vezi fudbala. Obični vazelinac, koji ne smije bez miga ništa da napiše. To se ne zove navijačom već VAZELINCOM. Bura je počela od Gradačca i sam vidiš da sam upravu...plavobijeliii je napisao/la:Ne znam sta ti nazivas burom ? Hahaha Prekinuti ugovor s nekim, nije bura. Cudi me kako ne znaš vec neke novosti, friske su pravo, sumnjam u tebe i tvoje info iz prve ruke ...
nastavi me pratiti radi novih inf.
poyy poyy

Ne moras mi nista govorit, ako te interesuje ja cu tebi javit, jer tvoji ti haman nista ne govore hahahahah
E moj levatu, kako si jadan haha
-
- Kontakt:
Nekom vec odletila 

-
- Kontakt:
Jesul pozitivne barem te bure hahahaha
-
- Kontakt:
Cane bivsi,nista nije pokazao,odlazak koji vise znaci nego sto ce da fali,na drugoj poziciji bi bio dosta bolji ali to mrguda nije vidio. Sretno dalje

-
- Kontakt:
A to blueSever nije znao, a ja mu kazem ima novosti..semso2345678910 je napisao/la:Cane bivsi,nista nije pokazao,odlazak koji vise znaci nego sto ce da fali,na drugoj poziciji bi bio dosta bolji ali to mrguda nije vidio. Sretno dalje![]()
8 zutih, 1 crveni, previse. Uz to na treningu se ponasa svakako.
Bit ce jos odlazaka nestasnih momaka.
Vi se izgleda ovdje takmicite ko ima bolje informacije. Svako ko hoce informacije ode dva dana za vrijeme treninga gore i moze sve saznati. Ima gore uvijek dezurnih gledalaca, od njih sve mozes saznati.
Tako da i nije vam za pohvalu to da imate informacije.
Dajte sta konkretno napisite i diskutujte, a nemojte se svadjati "ciji je veci"
Sta mislite o iduce dvije utakmice? Hocemo li dobiti?
Metalleghe je zeznuto, uzeli su bod u Mostaru, a sjecamo se dobro prosle sezone kad zamalo nismo ispali zbog njih.
Dajte sta konkretno napisite i diskutujte, a nemojte se svadjati "ciji je veci"

Metalleghe je zeznuto, uzeli su bod u Mostaru, a sjecamo se dobro prosle sezone kad zamalo nismo ispali zbog njih.
FGR !
-
- Kontakt:
Ma brat pere na ruke, konta zna jedini sta se desava u klubu a jedino zasto je ovdje jeste da pljuje a ne kritikuje.JohnDoe je napisao/la:Vi se izgleda ovdje takmicite ko ima bolje informacije. Svako ko hoce informacije ode dva dana za vrijeme treninga gore i moze sve saznati. Ima gore uvijek dezurnih gledalaca, od njih sve mozes saznati.
Dajte sta konkretno napisite i diskutujte, a nemojte se svadjati "ciji je veci"![]()
Sto se tice Metalleghea ukratko, bit ce svega.
JohnDoe je napisao/la:Vi se izgleda ovdje takmicite ko ima bolje informacije. Svako ko hoce informacije ode dva dana za vrijeme treninga gore i moze sve saznati. Ima gore uvijek dezurnih gledalaca, od njih sve mozes saznati.
Dajte sta konkretno napisite i diskutujte, a nemojte se svadjati "ciji je veci"![]()
Ako bude igra ko protiv Zvijezde i bod ce biti masallah, ali nadam se da su se malo opametili a i Travnik bi trebali dobiti akoBogda, doduse " trebali".
-
- Kontakt:
Ako ne dadnes maksimum na terenu i ako se potcjeni protivnik, necemo nikog dobiti, dokaz nam je Gradacac. Mada ne sumnjam u 3 boda u nedjelju i da završimo u vrhu tabele.
-
- Kontakt:
Treba se nadati 6 bodova do kraja,sljedeca glava koja leti je papaz ako vec nije odletilA. Hvala i njemu za sve al vise je srao neg sto je igrao,sjetimo se i prosle godine kako nas je napustio pa i sad neka povreda sve to iznenada,treba se njemu zahvalitiplavobijeliii je napisao/la:Ako ne dadnes maksimum na terenu i ako se potcjeni protivnik, necemo nikog dobiti, dokaz nam je Gradacac. Mada ne sumnjam u 3 boda u nedjelju i da završimo u vrhu tabele.

-
- Kontakt:
Nemoj tako, momka nema od 6.kola. Prošle godine ok, ali ove je povreda u pitanju, ozbiljnija, i mislim da je on vec dobio raskid ugovora.semso2345678910 je napisao/la:Treba se nadati 6 bodova do kraja,sljedeca glava koja leti je papaz ako vec nije odletilA. Hvala i njemu za sve al vise je srao neg sto je igrao,sjetimo se i prosle godine kako nas je napustio pa i sad neka povreda sve to iznenada,treba se njemu zahvalitiplavobijeliii je napisao/la:Ako ne dadnes maksimum na terenu i ako se potcjeni protivnik, necemo nikog dobiti, dokaz nam je Gradacac. Mada ne sumnjam u 3 boda u nedjelju i da završimo u vrhu tabele.![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ti "iz Tesnja" i pitas koliko se ceka isporuka dresaBlueSEVER je napisao/la:Gdje se može kupiti dres, koliko se čeka isporuka?

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
BlueSEVER je napisao/la:jel istina da se kod vas formirala nova navijačka grupa VRAPCI?

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.