FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mislim da se zvao Dragomir Vlaški...
Svi ti projekti su završili na smetljištu istorije, gdje im je i mjesto,
ostaje samo F.K. Željezničar .
ostaje samo F.K. Željezničar .
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Kao i svaki drugi papak koji misli da je jug nasa sveta strana po islamu odabrana, te dodje sa SDA rekvizitima na utakmicu.slavko njegus je napisao/la:Radomir Vlaski je jedina crna ovca FK Zelje u agresiji na BiH.... Ne kazem da nije bilo jos nekih ali ovaj je pokusao da napravi FK Srpski Zeljeznicar!!!! Kad se samo sjetim ratnih snimaka sa SRNE dolazilo mi je zlo. Ali srecom nije uspio...
- Marseille84
- Kontakt:
Moze li mi neko napisati omjer svih utakmic na derbiju ?
Znaci sve
Znaci sve

DRUG KAPA DOLEsuntu jeu je napisao/la:Kao i svaki drugi papak koji misli da je jug nasa sveta strana po islamu odabrana, te dodje sa SDA rekvizitima na utakmicu.slavko njegus je napisao/la:Radomir Vlaski je jedina crna ovca FK Zelje u agresiji na BiH.... Ne kazem da nije bilo jos nekih ali ovaj je pokusao da napravi FK Srpski Zeljeznicar!!!! Kad se samo sjetim ratnih snimaka sa SRNE dolazilo mi je zlo. Ali srecom nije uspio...

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ama ima sjever i zapad.bitno je da dodjemoHamo je napisao/la:DRUG KAPA DOLEsuntu jeu je napisao/la:Kao i svaki drugi papak koji misli da je jug nasa sveta strana po islamu odabrana, te dodje sa SDA rekvizitima na utakmicu.slavko njegus je napisao/la:Radomir Vlaski je jedina crna ovca FK Zelje u agresiji na BiH.... Ne kazem da nije bilo jos nekih ali ovaj je pokusao da napravi FK Srpski Zeljeznicar!!!! Kad se samo sjetim ratnih snimaka sa SRNE dolazilo mi je zlo. Ali srecom nije uspio...

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
imas na prethodnim stranicamaMarseille84 je napisao/la:Moze li mi neko napisati omjer svih utakmic na derbiju ?
Znaci sve
Zbog uslova koje je postavila uprava fk slavija i nakon razgovora sa policijom rs-a,policijom ks i menadjerom Zeljeznicara Amarom Osimom donjeta je odluka da :
NAVIJACKA GRUPA THE MANIACS 1987 U NEDELJU NECE ICI U PREDGRADJE SARAJEVA I NECE PRISUSTVOVATI UTAKMICI IZMEDJU slavije i ZELJEZNICARA
U grupi su svi jednaki i ne zelimo praviti razlike "ko je zasluzio i ko nije" da bi mogao prisustvovati utakmici u SVOM GRADU.
To je odluka grupe!
TM87
NAVIJACKA GRUPA THE MANIACS 1987 U NEDELJU NECE ICI U PREDGRADJE SARAJEVA I NECE PRISUSTVOVATI UTAKMICI IZMEDJU slavije i ZELJEZNICARA

U grupi su svi jednaki i ne zelimo praviti razlike "ko je zasluzio i ko nije" da bi mogao prisustvovati utakmici u SVOM GRADU.
To je odluka grupe!
TM87
- zlaya_tm87
- Kontakt:
- slavko njegus
- Kontakt:
Moja gresska... svaka cast. Inace imam gripu pa svakakve gluposti su moguce...benya99 je napisao/la:mislim da se zvao Dragomir Vlaški...
S naseg foruma, def. odluka.zlaya_tm87 je napisao/la:@edin26
a odakle ti ovo kume?
-
- Kontakt:
da prenesem na ovu stranicuedin26 je napisao/la:Zbog uslova koje je postavila uprava fk slavija i nakon razgovora sa policijom rs-a,policijom ks i menadjerom Zeljeznicara Amarom Osimom donjeta je odluka da :
To je odluka grupe!
TM87
-
- Kontakt:
nazalost ne ide se
pa nema smisla puniti papcima dzepove da bi oni birali ko moze ici,nadam se da ce momci na terenu pobijediti pa ce tako izgubiti i tri boda i pare od ulaznica

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa niko ne brani nikome da ode pogledati Zelju u svom aranzmanu,svojim autom ili pjeske. Ne moras skakati i ludovati ako Zeljo da go,sjednes i u sebi navijas,nece vas niko pojesti.
Bolje nego cucati kraj tranzistora i cekati da se zavrse vijesti da bi saznao rezultat,ha ja...
Bolje nego cucati kraj tranzistora i cekati da se zavrse vijesti da bi saznao rezultat,ha ja...
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 15 okt 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
koja droga daj i meni molim teNeprilagodjen je napisao/la:Pa niko ne brani nikome da ode pogledati Zelju u svom aranzmanu,svojim autom ili pjeske. Ne moras skakati i ludovati ako Zeljo da go,sjednes i u sebi navijas,nece vas niko pojesti.

Respect!edin26 je napisao/la:Zbog uslova koje je postavila uprava fk slavija i nakon razgovora sa policijom rs-a,policijom ks i menadjerom Zeljeznicara Amarom Osimom donjeta je odluka da :
To je odluka grupe!
TM87
AMAR OSIM!
- KB-TM87
- Kontakt:
Šteta što nećemo ići, ali to je motiv više igračima da ih napraše !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Napisao bih pravi razlog al mislim da nema potrebe jer svi znaju kaki ste
Trenutno korisnika/ca: b00t, Demaaa, Google Adsense [Bot], Levin, MojaMalenkost i 77 gostiju.