Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
O Džeki govore činjenice. Nikada niti jedan fudbaler sa prostora BiH u povijesti, nije imao bolje činjenice na svojoj strani od Džeke (asistencije, golovi). Džeki su 24 godine. On je sada među najboljim igračima svih vremena BiH, a igraće ako Bog da još najmanje 10 godina. Nemojte mi govoriti kako su Salihamidžić, E. Baljić ili R. Šabanadžović bili prvaci Evrope, iako su i oni veliki igrači, pogledajte njihov učinak u cjelokupnoj karijeri i u tim uspjesima i Džeko će biti prvak Evrope.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ako cemo realno, Dzeko kada bude igrao za Bayern i Juve tad ce se moci mjeriti sa Brazzom.. ne kazem da nece, uvjeren sam da ce kad-tad, ali ipak ono sto je Brazzo napravio u karijeri ne moze se svako time pohvaliti.. 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Treba Edinu dati kapitensku mozda se i rastrci nako ko u Wolfsburgu 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Jasno! Dzeko je medju najboljim igracima BIH u njenoj historiji,naravno zajedno sa Salihamidzicem,Kodrom,Baljicem... Za Dzeku je jedini problem sto igra u malom klubu gdje nema vise motiva za dokazivanje..ali neka se strpi jos malo,jer svaku utakimicu treba iskoristiti za novo dokazivanje i vrlo brzo ce preci u neki veliki klub! Uh kako bi dobro bilo da u januaru Bayern dovede Kaku i Dzeku..hm gdje bi im bio kraj..avlami97 je napisao/la:O Džeki govore činjenice. Nikada niti jedan fudbaler sa prostora BiH u povijesti, nije imao bolje činjenice na svojoj strani od Džeke (asistencije, golovi). Džeki su 24 godine. On je sada među najboljim igračima svih vremena BiH, a igraće ako Bog da još najmanje 10 godina. Nemojte mi govoriti kako su Salihamidžić, E. Baljić ili R. Šabanadžović bili prvaci Evrope, iako su i oni veliki igrači, pogledajte njihov učinak u cjelokupnoj karijeri i u tim uspjesima i Džeko će biti prvak Evrope.
evo i Klose nema nista protiv da ode iz Bayerna,sto znaci da se lagano otvara prostor za dovodjenje Dzeke:
-Napadač Bayerna Minhena Miroslav Klose izjavio je da bio mogao napustiti redove Bavaraca ukoliko bi mu to omogućio da i dalje nosi dres reprezentacije Njemačke.
Klose želi igrati u dresu Njemačke na predstojećem fudbalskom prvenstvu 2012. godine, te je priznao kako mora igrati redovno u ekipi kako bi sačuvao svoje mjesto u reprezentaciji.
"Otvoren sam za sve opcije, bilo da se radi o produženju ugovora ili odlasku u novu sredinu. Mogu sebe vidjeti kako igram za drugi klub u Bundesligi", rekao je Klose.
Da se hoce više prodati u Barcu, Juventus, Manchester bilo gdje , da nacija bude sretna i ponosna...samo da ne gledamo šetkanje po terenu u dresu reprezentacije...dosta više cuvanja skupocijenih nogica.
Na neku stvar mi se popeo i on u zadnje vrijeme.
Na neku stvar mi se popeo i on u zadnje vrijeme.
ja kad sam vidio da se smije poslije izmjene,tj valja se od smjeha ... sve mi je bilo jasno
spaha kaze BOLI ME DUSA...a edin izgleda boli me k
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Palac gore za ovo....johnnyHZ je napisao/la:ja kad sam vidio da se smije poslije izmjene,tj valja se od smjeha ... sve mi je bilo jasno

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Mislim da si pogrešno protumačio. Po mom mišljenju čovjek se nasmijao kada je vidio da, u situaciji kada ganjamo pogodak za pobjedu, umjesto njega stručnjak uvodi Ibričića i zatvara utakmicu do kraja. Pa fkt je i bilo smiješno, i ja sam se od srca i od muke nasmijao.johnnyHZ je napisao/la:ja kad sam vidio da se smije poslije izmjene,tj valja se od smjeha ... sve mi je bilo jasno
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dzeko protiv:
Luxemburg: Zabio gol
Francuske: 0 Suteva na gol
Albanije: 1 Sut na gol (Glavom iz nezgodne pozicije)
Dzeko igra nekako bez motivacije, ali mislim da je to sve vise iz frustracije, jer lopte ne dolaze nikako do njega. Mora ih primati 20-30 meatra ispred sesnaesterca. Dok on nju primi, pa se okrene, vec su dva igraca kod njega. On je tipicni centrafor.
Luxemburg: Zabio gol
Francuske: 0 Suteva na gol
Albanije: 1 Sut na gol (Glavom iz nezgodne pozicije)
Dzeko igra nekako bez motivacije, ali mislim da je to sve vise iz frustracije, jer lopte ne dolaze nikako do njega. Mora ih primati 20-30 meatra ispred sesnaesterca. Dok on nju primi, pa se okrene, vec su dva igraca kod njega. On je tipicni centrafor.
Slazem se s tobom,ja se iznenadio jer smo imali prekid za ubacivanje u 16erac on izvodi DzekuNoName je napisao/la:Mislim da si pogrešno protumačio. Po mom mišljenju čovjek se nasmijao kada je vidio da, u situaciji kada ganjamo pogodak za pobjedu, umjesto njega stručnjak uvodi Ibričića i zatvara utakmicu do kraja. Pa fkt je i bilo smiješno, i ja sam se od srca i od muke nasmijao.johnnyHZ je napisao/la:ja kad sam vidio da se smije poslije izmjene,tj valja se od smjeha ... sve mi je bilo jasno

RIP SALE VILENJAK
Svima koji bilo koju licnost iz reprezentacije BiH gledaju kroz klub - posteno se ispisam na Zelju, Sarajevo, Celik, Slobodu, Velez...Barcelonu, Liverpool, Arsenal (posto vidim da ima i takvih manijaka).
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Džeko sigurno igra bez motivacije, bez neke velike želje da postigne gol ( kao prije kada je se trebao dokazat kao igrač ). Ja neznam ša je sa njim al nadam se da će što prije da mučne tintarom i da ponovo zaigra kako može i kako treba.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pričao je sa Džemalom Mustedanagićem, BOSANCEM, trenerom Albanije u odsutnosti Kužea. Na stranu nešto lošija Džekina igra u zadnje dvije tekme (čitaj nije zabio tri gola barem), jel' vama nije čudno da trener vadi po defaultu najopasnijeg igrača i ubacuje veznjaka u situaciji kad nam je ostao jedan ili dva napada, i lopta se ubacuje u šesnaest? Za mene je to pogrešan potez.RKO je napisao/la:Slazem se s tobom,ja se iznenadio jer smo imali prekid za ubacivanje u 16erac on izvodi DzekuNoName je napisao/la:Mislim da si pogrešno protumačio. Po mom mišljenju čovjek se nasmijao kada je vidio da, u situaciji kada ganjamo pogodak za pobjedu, umjesto njega stručnjak uvodi Ibričića i zatvara utakmicu do kraja. Pa fkt je i bilo smiješno, i ja sam se od srca i od muke nasmijao.johnnyHZ je napisao/la:ja kad sam vidio da se smije poslije izmjene,tj valja se od smjeha ... sve mi je bilo jasno
spaha kaze BOLI ME DUSA...a edin izgleda boli me ka smijesno je sto ljudi govore,rasprico se s Albancem i crkavo od smijeha
![]()
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
jes jes...nakon 4 minute poslije izmjene skontao da ga je izbacio....halo sta se on ima smijati koji K**** i meni je njegova igra bila smijesna pa se nisam smijao od muke
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- miralem444
- Kontakt:
Dzeko mene iznenadjuje nema onog dzeksona iz proslih kvalifikacija..da imamo upola onog dzeksona sad bi na kontu imali najmanje 6 bodova...Stvarno mi nije jasno sta s esa njim desava sto se tice repke nekako mi djeluje indisponiran neznamm...stvarno bih vollio opet gledat onu ubicu uz porlih kvalifikacija u dresu nase jedne i jedine...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Malo slava,malo pad motiva i koncentracije,malo nezadovoljstvo nije njemu lako,presing nacije.....ima tu svega.
sretno da postiže golijadu
sretno da postiže golijadu

et´, sta ti je rec´ zemsko 
znas li ko je mr. zec

znas li ko je mr. zec

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Šečeru ja sam relana tako ti je to! I još kad sam ga upoznala sve mi je bilo jasno u par minuta.
nekad dođe da nisi u formi i to je igračka karijera
nekad dođe da nisi u formi i to je igračka karijera

Ima još utakmica. Natrpat će se on golova.