Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Nista to ne mora znaciti sto je u G ligi, on ako ima volje i zelje sigurno ce dobiti priliku samo je mora tada iskoristit.
Netsi su trenutno na raskrsnici, ili krenuti po PO sa nekim FA ili pruziti sasnsu mladim igracima koje imaju
I sto manje se druziti sa D'Angelom
Netsi su trenutno na raskrsnici, ili krenuti po PO sa nekim FA ili pruziti sasnsu mladim igracima koje imaju
I sto manje se druziti sa D'Angelom
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Brooklyn Nets coach Kenny Atkinson says Caris LeVert has the green light whenever he wants it and has been the Nets' best player since the beginning of training camp
Koji je smisao drzati u igri dudleya 23min i doprinese sa 3pts, ili crabea 26min sa 5pts a ruku bih dao da bi Musa za 15min u kontinuitetu ubo hladno 5-10pts da mu se da sloboda kakva takva, tipa udji, sutni, dodaj, utrci...pa bar bi sa slobodnih vise utjero u kos od ove dvojice skupa.
dzanane ako slucajno citas ovo, ne odustaj, drzi se i ne daj se slomiti duhom. ova dva igraca u nasoj reprezentaciji bi ti bili vodonose a cedevita je imala 3x bolje od ovih kloceva s kojim si igrao i imao vise prostora nego sada. izdrzi.
dzanane ako slucajno citas ovo, ne odustaj, drzi se i ne daj se slomiti duhom. ova dva igraca u nasoj reprezentaciji bi ti bili vodonose a cedevita je imala 3x bolje od ovih kloceva s kojim si igrao i imao vise prostora nego sada. izdrzi.
Ja kad vidim da onaj Ntilikina svaku utakmicu ima 30+ minuta i pri tome statistiku od 5-6 poena, da covjek kosu pocupa. Pratim ga vec neko vrijeme i konstantno uzasna statistika. Ako igra samo na osnovu atletike, onda idi u vraga...
Momak ubija u odbrani.Vec sad jedan od najboljih defanzivaca na kecu u ligiFederer17 je napisao/la:Ja kad vidim da onaj Ntilikina svaku utakmicu ima 30+ minuta i pri tome statistiku od 5-6 poena, da covjek kosu pocupa. Pratim ga vec neko vrijeme i konstantno uzasna statistika. Ako igra samo na osnovu atletike, onda idi u vraga...
Ali i sut od 30 i kusur posto...MElloo je napisao/la: Momak ubija u odbrani.Vec sad jedan od najboljih defanzivaca na kecu u ligi
I ne ubijao kad ima raspon ruku 3 metra. Problem je sto se ne igra samo odbrana u kosarci. Ako Knicksi u njega ulazu neke velike nade za buducnost, bojim se da ce imati sjajne rezultate.
Nebitno, nije tema o njemu. Naveo sam samo primjer i siguran sam da bi vise Musa doprinio ekipi od njega, mozda vec sad. O godini igranja u NBA i konstantnom forsiranju, da ne pricam.
hebo njegovu odbranu kad u napadu ides 4 na 5. ne mozes ti nabranit kos dovoljno ako nisu u stanju stagod i zabiti. valjda je cilj kos vise dati da pobijedis?
pa tom logikom,**** musin napad kad bi u odbrani netsi imali covjeka manje,neki nece da priznaju,shvate da se musa ni u evropi nije pokazao kao ne znam ti neko igracko ime
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg vrhunski defanzivci su uvijek imali svoje mjesto u NBA, u proslosti pogotov na poziciji 2-3, samo malo vise na petici se trazi defanziva jer se fokus prebacio na sut za tri poena.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
sjetimo se b. bowena,ne moramo dalje traziti,u napadu je malo reci rupa bio,ili b. wallace
sjetimo se i petrovica i stojakovica i kukoca...sve defanzivni magovi u pm.
Roberson?,frajer airball sa slobodnog ko iz picke 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
hz1987 je napisao/la:sjetimo se i petrovica i stojakovica i kukoca...sve defanzivni magovi u pm.
da,musa je trenutno na nivou na kojem su ta trojica bili u godinama kad su dosli u nba pa bi i on trebao imati bar slicnu minutazu kao i oni
L-Train je napisao/la:Roberson?,frajer airball sa slobodnog ko iz picke
da,ni bowen nije bio nista bolji u s. bacanjima,ali evo taj roberson je pretprosle sezone bio u drugoj def. petorci lige
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad zasluži igrat će. Tako je jednostavno.
Donnie Darko je napisao/la:Kad zasluži igrat će. Tako je jednostavno.

pitanje je koliko bi igrao i u najajcim eurologakskim ekipama,u cska pored de coloa,higginsa,clyburna,kurbanova
Večeras u 12h musa debituje za novi tim. Ima čak prenos na fb stranicu kluba (barem sam ja tako shvatio)
Povukli su i Kurucsa za večerašnju utakmicu. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
al ce ovdje biti silovanja lopte lol

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, drzgemboadislic, filip13, HariTz, Muumii, Nah1d, One2Play, TheTruth34 i 99 gostiju.