FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 nov 2018, 23:28

Brcanskamalta je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Solinas nije bas sve do Nale i igrača. Slažeš li se da smo imali pošteno suđenje da bi imali minimalno jos 6 bodova sada? Racunam samo utakmice u kojima smo direktno oštećeni za penale i ponistene golove. Ostala hinjska sudijska navlacenja ne računam.
Da je babi muda bila bi djed,slagao se ja ili ne....Ja pricam o trenutnoj situaciji,realnost,kako jeste,a ne kako je moglo biti.
Bila bi baba s mudima...

Kazes sve je na Nali i igračima. Realnost je da su igrom zaslužili jos minimalno 6 bodova koje su nam sudije oduzele. I to je takođe @solinas realnost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 nov 2018, 02:01

Da nam Nalic nije trener ja mislim da bi imali min. 6 bodova manje. Ocito nam slijedi jos jedna sudbonosna zima. Na to smo i navikli
Niko, niko, samo Sloboda

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 nov 2018, 02:05

Sta ti imas od te tvoje realnosti...veliku ku rcinu ko i do sada .
Sjedi i kukat do smrti...
Samo da je ovo samo da je ono....i vjecito se tjesite tako I za sve imate opravdanje...
I uvjek tako decenijama.
Da je Saidu malo vise do fudbala a manje do modne piste mogli smo imati dva boda vise.a ne kiksat protiv sisoje ..Da ih je sramota i stid poraza od Zvijezde....to je vec 5....I da protiv te iste Zvijezde nije 80 posto ekipe imalo ku rcobolju vec 7...I da golman zna makar stranu pogodit pa da je barem nekada trenirao penale mozda bi skinuo jedan pa sada bi bili I dalje u kupu...
I druge ekipe budu ostecene. Ali nama uvjek i svi drugi krivi nikada mi i nikada ni zasto.
I drugi budu osteceni ali kod nas je kolektivna amnezija blejimo isto ba godinama .Naravno da je sve do njih pa nije do tebe i do mene.
I za stanje u klubu uvjek drugi nam ne daju ...A realnost je da evo skoro 3 god niko k nije mrdno da poboljsa stanje samo se ista prica vrti u krug.
Nama je glavna nada da ce grad placati reprogram a sve se to sjebe rezanjem budzeta zs pola sata bolan....I tako nam klub funkcionise kakav kae statut investitori Ma ko xe to budalastinja a isprani mozgovi pa nije se ni pokusalo ...Ali to njima odgovara tako a vi blejite i dalje....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 nov 2018, 08:19

Danas samo hrabro uz Safetovu Jablani se povijaju pa sta bude :D

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 03 nov 2018, 10:19

Ima li danas prijenos makar na Moja TV?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 nov 2018, 10:27

Danas ko plitak potok...Musić 2 i Smajić 3 kom
DRŽAVA TUZLA!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 nov 2018, 10:37

bhpremierliga12 je napisao/la:Ima li danas prijenos makar na Moja TV?
Neš vjerovat BHT
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2018, 12:09

danas ti mozes i pobijediti. Moze biti svega

ali opet ce te zaustaviti protiv Sirokog

ja opet kazem, koliko god mi losi trenutno bili u ovom ili onom aspektu mi smo sad trebali biti 3. na tabeli . Zasluzili smo to igrama i zalaganjem, u krajnjoj liniji i stvorenim sansama (golovi i penali). Igre pojedinih klubova , vodecih klubova u PL se svode na to " de da nekako dodjemo do 16 protivnika pa ce sudija svirat nesto" i oni su kao trenutno dobri, a nama se ne svira ni kad zasluzimo, ne prizna ni kad pogodimo.

Bio bi treci, dolazi ti Siroki-konkurent, Zeljo - konkurent sa ostalim si svima igrao. To bi euforija bila. Ovako je letargija. Kako te savez lagano ugasi pogotov jer si plodno tlo. Nit se ko buni, nit ko reagiju. Ni navijaci ni klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2018, 12:21

Navijaci su se uvijek bunili i negodovali protiv loseg sudjenja, cak i kad je nekada lose sudjenje prema protivniku, sudije su bile ismijavne....Evo na zadnjoj utakmici i tranparent napravili protiv kriminalaca iz saveza.....Zasto se predcjednik kluba nije nikada javno oglasio ???????

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 nov 2018, 12:26

Skver je napisao/la:Navijaci su se uvijek bunili i negodovali protiv loseg sudjenja, cak i kad je nekada lose sudjenje prema protivniku, sudije su bile ismijavne....Evo na zadnjoj utakmici i tranparent napravili protiv kriminalaca iz saveza.....Zasto se predcjednik kluba nije nikada javno oglasio ???????
Nemoj bogati da se on javlja, samo bi nas jos vise stisnuli. On treba nekom u svezu podudlat da prestanu, a ne javljat se javno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2018, 12:27

vjerovatno jer je u ostavci pa nece da se zamjeri ni sa kim. Moja pretpostavka.

druga je da su se opekli prosli put oko licence kad su se oglasavali pa sad se boje. Vidjet ces i da ce nam kazna biti veca nego za utrcavanje Manijaka u teren.

sustina je da ovaj prazan prostor predugo traje i da grad sto prije treba da postavi novog predsjednika. Brzo ovdje stvari odu u 3 pm kad su bez nadzora. Ako oni misle da ce to do decembra ici glatko bez predsjednika grdno se varaju. Ili je takva situacija da ama bas niko nece da se prihvati

na kraju ce senad i ostati uz neku dodatnu uplatu od opstine, rebalans ili kako vec

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2018, 12:33

On je jos sluzbeno predsjednik kluba, yebes vise i njegovu ostavku, u ostavci je ima vise od godinu....Treba savezu javno dati do znanja i yebavati im sve....svakako nas povaljuju i kuci i na strani, yebes ovu politicku ligu koja se igra zbog cetiri kluba, ostali su tu da popune broj.... :puke: :puke:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2018, 13:28

Inace ljudi se jagme da budu predsjednici FK Sloboda.

Za 2 min Krupa, vise ocekujem poraz nego pobjedu. Remi bi bio prolazan..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2018, 13:42

Nismo losi prvih 15 minuta. :thumbup:

Samo da ne bude ona mi napadamo, oni zabijaju.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 03 nov 2018, 13:51

Ovo se ba mora dobiti, nevjerovatno koliko bolje stojimo na terenu i napadamo, nadam se da ce jedna uci.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 03 nov 2018, 14:01

Baraban kriminalno igra. Već nekoliko utakmica igra loše, ali ovo je vrhunac, nadam se će Hodžić igrati umjesto njega od poluvremena.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 nov 2018, 14:02

bhpremierliga12 je napisao/la:Baraban kriminalno igra. Već nekoliko utakmica igra loše, ali ovo je vrhunac, nadam se će Hodžić igrati umjesto njega od poluvremena.
Da ga nisi zamijenio sa Smajićem. :kafa: :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2018, 14:10

ma ovi nasi iskusni igraci se vec neko vrijeme kriju, osim Saida i Vidovica kojih nema danas.

Pero nista, Alispahic nista, Baraban nista, Prses nista, Zukica da ne spominjem

jebote mi cekamo sta ce uradit Smajic i Beganovic, da djeca rijese utakmicu. Realno jedino oni igraju nesto danas

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2018, 14:15

Alispahic je najgori, ne moze trcati.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 nov 2018, 14:19

Smajic, Beganovic i Civic fino odigrali, trce se, bore. Prses nedefinisan, nit sam skontao sta igra nit je odigrao sta. Alispahic po meni korektno, siguran na lopti, to sto se slabo ko nudi nije njegova greska.
Baraban uspjesnost dodavanja jedno 10%, nema sta nije pogrijesio. On i Prses glavni kandidati za izmjene.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.