Ma amaterizam živi. Gledam na Twitteru npr. sve repke aktivne tokom utakmica, tokom pauza, svi nešto postavljaju, naši jedva postave početnih XI za utakmicu. Baš smo zaostali.Vucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
To se cak i u Crnoj Gori radi mnogo bolje:
https://fscg.me/files/images/_resized/0 ... 19_cut.jpg
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Ma ja, gotovo svaki savez tokom utakmice objavljuje sta se desava tokom utakmice, i prije mozes naci sastave i one 'pre-match informacije', zatim imaju izjave trenera i tako to, kod nas za spisak slikaju neki krivi komad papira i uploadaju sliku, i onda tokom utakmice ne mozes gotovo nista naci na twitteru ili facebooku.anonymousHD je napisao/la:Ma amaterizam živi. Gledam na Twitteru npr. sve repke aktivne tokom utakmica, tokom pauza, svi nešto postavljaju, naši jedva postave početnih XI za utakmicu. Baš smo zaostali.Vucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
Amaterizam teski.
Ali zato trose milione na novu zgradu.

Jel Arijevska il Nebeska taktika za Austriju?Moggi je napisao/la:na temu utakmica se pojavim sat pred istu za zagrijavanje i prozivku momčadicoelho41 je napisao/la:Jel moggi izbacio spisak za forum? Ili ga menađeri yebu pa guraju svoje forumaše?
usput, sto se tebe licno tice bices ubuduce izostavljan sa spiska ako se ne pojavis 15. na prozivci
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije 3 godine je bilo oko nekih 17-18 hiljada. Ovaj put nista manje ne ocekujemRaonffa je napisao/la:Baš dosta raje ide u Austriju, biće puno naših ljudi gore

ćabenskaOsim13 je napisao/la: Jel Arijevska il Nebeska taktika za Austriju?

Zarathustra
Igra li odbranu Izet u Dinamu? Ako ne igra, ko ga ****.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ovo bi moglo prebaciti i onaj događaj iz Pariza. Iz Minhena idu tri organizovana busa za Beč, a vidio sam u prolazu preko Fb da su se i naši iz Augsburga, Frankfurta i Kölna slično organizovali.Goalgetter je napisao/la:Prije 3 godine je bilo oko nekih 17-18 hiljada. Ovaj put nista manje ne ocekujemRaonffa je napisao/la:Baš dosta raje ide u Austriju, biće puno naših ljudi goreJos tad treba uzeti u obzir da je bila prijateljska.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Slao sam ja mailove, nudio neke zezancije koje fino izgledaju da im dam na koristenje. Lafo uzimali u razmatranje-nikad nistaVucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
Kasnije istrazivao, godinu dana nismo imali direktora marketinga jer je jedan napustio funkciju, sad preuzeo neki deda od 60 god haman. Sta on zna..
I ove neke panoe dobiju od uefe za ligu nacija template sto im oni gotovo daju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hrpa budzetlija, zato i jesu prosirili zgradu da bi uhljebi mogli zaposliti i rodjaka, amidza, sina i slicno. Koliko trose godisnje na savez a za spisak jos uvijek slikaju komad papira. Kad sam zadnji put provjerio na twitteru ne mozes nista naci za vrijeme utakmice kad igra reprezentacija.JavierBosnia je napisao/la:Slao sam ja mailove, nudio neke zezancije koje fino izgledaju da im dam na koristenje. Lafo uzimali u razmatranje-nikad nistaVucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
Kasnije istrazivao, godinu dana nismo imali direktora marketinga jer je jedan napustio funkciju, sad preuzeo neki deda od 60 god haman. Sta on zna..
I ove neke panoe dobiju od uefe za ligu nacija template sto im oni gotovo daju
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidio sam i ja, iz Njemacke ide hrpu tih organizovanih autobusa, jos gore spomenuto i iz Bosne, Austrija da ne pricamo. Kako god okrenes izmedju 15 i 20.000 ce nas biti.Sheyi je napisao/la:Ma ovo bi moglo prebaciti i onaj događaj iz Pariza. Iz Minhena idu tri organizovana busa za Beč, a vidio sam u prolazu preko Fb da su se i naši iz Augsburga, Frankfurta i Kölna slično organizovali.Goalgetter je napisao/la:Prije 3 godine je bilo oko nekih 17-18 hiljada. Ovaj put nista manje ne ocekujemRaonffa je napisao/la:Baš dosta raje ide u Austriju, biće puno naših ljudi goreJos tad treba uzeti u obzir da je bila prijateljska.
![]()

Bitno je neizgubit.
Nemožemo, pa mi smo "domaćini"FliX je napisao/la:Bitno je neizgubit.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo predlozite mene, za minimalac cu da im odrzavam drustvene mrezeVucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()

Evo starijih mojih radova, ovaj prvi je tako jednostavan a uz male dorade odlican za ono pred utakmicu

I jos neke stvari koje se mogu raditi

Apsolutno predobro!JavierBosnia je napisao/la:Evo predlozite mene, za minimalac cu da im odrzavam drustvene mrezeVucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
![]()
Evo starijih mojih radova, ovaj prvi je tako jednostavan a uz male dorade odlican za ono pred utakmicu
I jos neke stvari koje se mogu raditi
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Aferim momcino, da mogu odmah bi te zaposlio

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pisemo peticiju i mail saljemo

Pa sto se mene tice, ja bi ti odmah ponudio taj posao, samo izgleda da ljudima u savezu nije bas stalo do toga, zato im twitter nalog ne objavljuje nista za vrijeme utakmice.JavierBosnia je napisao/la:Evo predlozite mene, za minimalac cu da im odrzavam drustvene mrezeVucevich je napisao/la:Ima li ko da predlozi grafickog dizajnera savezu, imaju milione da trose na novu zgradu a za spisak slikaju neki komad papira![]()
![]()
]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.