Više je igrao defanzivnog veznog koliko ja znam.Vucevich je napisao/la:On je stoper.HankMoody je napisao/la:Stvara se nova generacija, on, Ćavar, Šabanadžović i Danilović će biti nosioci veznog reda.Maestro je napisao/la:Celikovic dobio poziv za U-21 utakmicu protiv Azerbajdzana.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
I zasto se Danilovic jos tura po prvoj ligi RS... zar nije bio pred transferom tokom cijelog ljeta?
-
- Kontakt:
nadam se da ce i amar suljic dobiti poziv u21
Jusuf Gazibegovic takodzer dobio poziv za U-21.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pozivi Celikovicu, Caticu i Gazibegovicu su dokaz da Marinovic sve njih prati i da otprilike vec sad raspolaze informacijama o velikoj vecini potencijalnih mladih reprezentativaca. Bravo, Vinko! 
Ja dosad ni na jedan njegov spisak nisam imao zamjerke, osim sto je mozda Rodina ranije trebao ustupiti Robiju.

Ja dosad ni na jedan njegov spisak nisam imao zamjerke, osim sto je mozda Rodina ranije trebao ustupiti Robiju.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
prestar je DjenisHankMoody je napisao/la:Nadam se da će i Beganović dobiti poziv.

A ozbiljno, mislim da hoce dobiti poziv. Gazibegovic, Beganovic i mozda Sabanovic iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
mislim da u generaciji 98./99. (pa i 00.) ima dosta materijala: stanic, mustafic 1 i 2, mustedanagic, suljic, bijelic, hadzic 1 i 2, smajic, smajlagic, resic, serbesic, tegeltija, dojcinovic, ramic, hajdarevic,...
ako mislis na bijelica iz metza frajer se presto bavit fudbalomedinjo-bih je napisao/la:mislim da u generaciji 98./99. (pa i 00.) ima dosta materijala: stanic, mustafic 1 i 2, mustedanagic, suljic, bijelic, hadzic 1 i 2, smajic, smajlagic, resic, serbesic, tegeltija, dojcinovic, ramic, hajdarevic,...
Zarathustra
Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Ne bi se trebalo racunati na igrace koji imaju malu minutazu u BHPL i drugim malim ligama.
Ne bi se trebalo racunati na igrace koji imaju malu minutazu u BHPL i drugim malim ligama.
Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
a kakav je ovaj ćatić iz psv jel pratio ko, i varesanovix bijase par puta na klupi pa nista
Zarathustra
Nisam ni mislio iskljucivio na strance, vazno je da imaju znacajnu minutazu.Vucevich je napisao/la:Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Kovacevic, Demirovic, Cavar, Gazibegovic, Celikovic, Mujakic, Pidro, Sabanadzovic, svi ovi imaju punu ili znacajnu minutazu.
Tu je i Serbecic, kao vec iskusan reprezentativac i rezerva u ozbiljnom klubu.
Ovaj Smajlagic iz Gorice bi mogao brzo izboriti standardno mjesto, a i Catic mozda dobaci do rezerve PSV-a.
Ima li jos neko da obecava?
Elvir Ibisevic, Ammar HelacDrFilgud je napisao/la:Nisam ni mislio iskljucivio na strance, vazno je da imaju znacajnu minutazu.Vucevich je napisao/la:Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Kovacevic, Demirovic, Cavar, Gazibegovic, Celikovic, Mujakic, Pidro, Sabanadzovic, svi ovi imaju punu ili znacajnu minutazu.
Tu je i Serbecic, kao vec iskusan reprezentativac i rezerva u ozbiljnom klubu.
Ovaj Smajlagic iz Gorice bi mogao brzo izboriti standardno mjesto, a i Catic mozda dobaci do rezerve PSV-a.
Ima li jos neko da obecava?
ne mogu da ne zamisljam burnica i fazlagica u ovoj ekipi, da hoce makar jedan bit
Zarathustra
Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Zarathustra
Ko ce na krilima igrati, ako igramo s jednim centarforom?Moggi je napisao/la:sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Evo sve igrace 1998/1999 : https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/11739033
Igrace koja je BiH 2 zastava : https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/11739052
Igrace koja je BiH 2 zastava : https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/11739052
catic, resic, hasica bih gurao sto mi odma pada napametDrFilgud je napisao/la:Ko ce na krilima igrati, ako igramo s jednim centarforom?Moggi je napisao/la:sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, invincible1921, Mostarska, Zglavkar i 51 gost.