NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma stolice su dobre kvalitete i ne treba se zamarat njihovom bojom.vec zna li ko kad ce se zavrsavat tribina i kad ce se postavljat te stolice
Lose si postavio primjer,FK Sarajeva i Koseva,Kosevo je Olimpikovo koliko i FK Sarajeva,stadion nije klupski vec placaju sto ga koriste.husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi, pa ne treba gledati u boju stolica, kakve veze ima što su zelene. Pa i na Koševu su zelene stolice a boja sarajevskog kluba je bordo. Znači boja nema nikakve veze. Što se tiče kvaliteta, stolice su odlične. Naslonjač ima hod od nekih 6 do 7 centimetara i tako se prilagođavaju leđima. Zelenih stolica je došlo 1700 a ostale će biti crvene sa kojima će se ispisati NK ZVIJEZDA. Sve u svemu bolje i ove zelene nego da nema nikakvih. I na kraju krajeva nitko od vas nije dao ni jedne jedine marke za stolice tako da nemate pravo pametovati. Treba biti zadovoljan i sa ovim što imamo. Nama stadion i tribinu ne izgrađuje ni kanton ni federacija niti država. Sami sebi gradimo infrasrukturu i treba se zahvaliti ovim sponzorima što ulažu u klub. Ne sviđaju vam se igrači, ne sviđa vam se trener a sada i stolice. Svi vi koji ste nezadovoljni skupite koju paru pa sebi osnujte klub sa kojim ćete igrati u Premijer ligi i onda radite da njim šta hoćete. Kome se ne sviđaju ove stolice, za njih ima stara tribina i neka idu na nju i utakmicu neka gledaju sa crvenih stolica.
Ovo je samo primjer seljakluka,veze sa vezom nema,donator je postavio uslov donirat ce ako su zelene,ja ih nebi nikako uzimao,vise mi lici na ismijavanje kluba i grada.gradacac_72 je napisao/la:Evo stolica za stadion http://img209.imageshack.us/i/rfotografija0011a.jpg/
Ma i ti si jedan od tih ugladjenih gospodina... al si pi cka koja se nesmije predstaviti da znamo javno da ti kažemo neke stvari... uliznice...seven je napisao/la:griješiš, uglađeni gospodin nema veze sa ovim, nije on baš tako bitan da odlučuje o stolicama, stolice je birao i kupovao vlasnik prostora gdje se sad nalaze pomenute stolicesamuraj je napisao/la:Hahahahaha...koji potez.Vjerujem da je ovo djelo ugladjenog gospodina.E na ovome mu moram cestitat.Kako samo lijepo odmara oci ova boja,za ne povjerovat.
a inače stolice su vrlo kvalitetne i udobne (ergonomske) i mislim da su prve u BIH takve vrste, ali eto boja im je takva kakva je
Imena i prezimena nisu nesto sto se iznosi na forumu,to je jedno od osnovnih pravila,to se zove privatnost.zvijezdica je napisao/la:Ne lupaj prijatelju! Reci ime i prezime onoga ko je platio 1 ovu stolicu i kome je dao pare. Tek toliko da to znamo!samuraj je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem osim BRAVO.Znao sam da ces unijeti jednu dozu realizma,objektivizma ...husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi, pa ne treba gledati u boju stolica, kakve veze ima što su zelene. Pa i na Koševu su zelene stolice a boja sarajevskog kluba je bordo. Znači boja nema nikakve veze. Što se tiče kvaliteta, stolice su odlične. Naslonjač ima hod od nekih 6 do 7 centimetara i tako se prilagođavaju leđima. Zelenih stolica je došlo 1700 a ostale će biti crvene sa kojima će se ispisati NK ZVIJEZDA. Sve u svemu bolje i ove zelene nego da nema nikakvih. I na kraju krajeva nitko od vas nije dao ni jedne jedine marke za stolice tako da nemate pravo pametovati. Treba biti zadovoljan i sa ovim što imamo. Nama stadion i tribinu ne izgrađuje ni kanton ni federacija niti država. Sami sebi gradimo infrasrukturu i treba se zahvaliti ovim sponzorima što ulažu u klub. Ne sviđaju vam se igrači, ne sviđa vam se trener a sada i stolice. Svi vi koji ste nezadovoljni skupite koju paru pa sebi osnujte klub sa kojim ćete igrati u Premijer ligi i onda radite da njim šta hoćete. Kome se ne sviđaju ove stolice, za njih ima stara tribina i neka idu na nju i utakmicu neka gledaju sa crvenih stolica.
Vec vidim kako na zelenoj podlozi,crveno pise NK ZVIJEZDA.Divno.A uostalom, zelena i crvena su komplementne boje,zar ne?
Budite zahvalni,nezahvalnici jedni.(Jest jedan broj ljudi dao po 15 KM za stolice,ali manje bitno,ne bih da to zasjeni ovako objektivno iznosenje "velicanstvenog")
Rekli su mi ljudi koji rade u TMD Cimos da su taj novac dali.Ako su oni meni slagali,lazem i ja tebi.
Mozda da pitas sevena,on isto radi dole,samo ne u proizvodnji, iz koje sam ja dobio info.
Dzaba se prepirete znam i ja da su ljudi placali stolice,moglo se platiti cak i u brijacnici,i dobijes bon kao priznanicu,bila je i reklama jedan navijac jedna stolica
-
- Kontakt:
Oblik i kvalitet stolica je odlican i moderan, ali su sve uprskali sa bojom koja nema nikakve dodirne tacke sa Zvijezdinim vizuelnim identitetom.
- zvijezdica
- Kontakt:
To je bilo za onu malu tribinu, kada se proširivao kapacitet.Žbljohar je napisao/la:Dzaba se prepirete znam i ja da su ljudi placali stolice,moglo se platiti cak i u brijacnici,i dobijes bon kao priznanicu,bila je i reklama jedan navijac jedna stolica
Za novu tribinu nije niko ni tražio pa onda niko nije ni platio ni jednu stolicu. Ko kaže da jest, onda laže.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa dobro eto, niko nije platio te stolice a nisam promašio ni jedne utakmice(domaće) već pet godina. I te su karte po pet KM, pa ajdi ti sračunaj kako nisam kupio ni jednu stolicuzvijezdica je napisao/la:To je bilo za onu malu tribinu, kada se proširivao kapacitet.Žbljohar je napisao/la:Dzaba se prepirete znam i ja da su ljudi placali stolice,moglo se platiti cak i u brijacnici,i dobijes bon kao priznanicu,bila je i reklama jedan navijac jedna stolica
Za novu tribinu nije niko ni tražio pa onda niko nije ni platio ni jednu stolicu. Ko kaže da jest, onda laže.

Dragon Town
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
SVAKA CAST ZMAJU...! a zvijezdica i ostali imam preko 100 ulazinica kod kuce od zvijezde cuvam... to je 500 km ... pa neka sam kupio 10 stolica, za te godine... A koliko je samo ljudi kosto sam ja.. Uzmi jednog Nahida Dzinovica koji ne propusta niti jednu utakmicu.. Rahmetli komsiju mog Ismeta Ademovica ( zvanog PECATA)iso je lik dje je god Zvijezda igrala..Covjek zivio do subote do subote da moze doci na utakmicu... Nemojte molim vas seljakluka...
A kosto neki kazu govori dobro je...ja neznam dali mi sjedimo na istoj utakmici pa da govorimo dobro je...OTVORITE OCI....NEKI OVDJE ZELENE STOLICE VIDE U CRVENOJ BOJI!!
A kosto neki kazu govori dobro je...ja neznam dali mi sjedimo na istoj utakmici pa da govorimo dobro je...OTVORITE OCI....NEKI OVDJE ZELENE STOLICE VIDE U CRVENOJ BOJI!!
Jos jedan nacin da smanji broj navijaca i gledalaca,jer im ne trebamo da mogu slobodnije raditi,slazem se sa tim
da treba pocupati te stolice.
da treba pocupati te stolice.

- mačak u čizmama
- Kontakt:
A šta se sve neće pročitati na ovom forumu, pa čak se iznose i podsticanja na vandalizam. Što ste zapeli za te stolice. Umjesto da ste zadovolnji vi se tu uhvatli za boju stolica. Nevjerovatno. Stolice su fenomenalne i jedna stolica u prodaji košta 20 eura. Od tih stolica u budućnosti će i CIMOS I zvijezda imati koristi, jer njih proizvodi jedna firma iz Gračanice u kooperaciji sa CIMOSOM i u svakoj daljnjoj prodaji jedan dio profita ide gradačačkoj firmi a kako su oni sponzor samim tim i zvijezdi. Cimos je napravio alat za proizvodnju tih stolica a firma iz Gračanice ih proizvodi. I da znate da će te stolice biti prodavane i u širem okruženju jer su rađene po međunarodnim standardima. I još nešto, ovakvih stolica još nema u BiH što znači da je zvijezda prvi tim koji ima ovakve kvalitetne stolice. A što se tiče boje moguće da proizvođač u Gračanici nije imao drugu boju ili je namjerno to uradio ili su bile samo probne. To oni znaju. Pa bolje i da sjedite na tim stolicama, nego da idete u Tuzlu gledati svoj klub. A pošto nisam bio u Gradačcu, čuo sam da su nastavljeni radovi na tribini i da je se krenulo sa stavljanjem i ostalih betonskih elemenata, pa me samo interesuje da li je to istina.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ako je nastavljena gradnja neka neko postavi slike... a sto se tice stolica, nadam se da nikad nece biti postavljene (ove zelene) pa taman da su iz Wolfsburgove rezerve 

010 ISN'T JUST A CODE
kad bi nas malo danas sunce ogrijalo iz mostara kojim bodem 

Da nastavimo tradiciju dobrih rezultata sa ZrinskimFatko je napisao/la:kad bi nas malo danas sunce ogrijalo iz mostara kojim bodem

-
- Kontakt:
0 : 1 

-
- Kontakt:
1 : 1 jeeeeaaaaaaaaaaa 

evo ga... 1:1 TosunovicRaz_ba je napisao/la:Kad će više to izjednačenje?!!

Nk Zvijezda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.