FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 okt 2018, 15:00

Skver je napisao/la:Znaci nista promjena statuta kluba i ostalih prijedloga od UG-a, omogucavanje ulaska ljudi koji bi investirali u Slobodu...nego ako ne moze macak i nalogodavci mu onda u federalnu.....ma bravo :clap:.....koje promisljanje :tokralju: :tokralju:
Čitaš li ti uopste sta neko napiše. Izjava bolje cvajta od novih dugova to i znači. Kako ćemo naci normalnog investitora ako nam neki novi UO nabije jos 5 miliona KM pozajmica. Pozajmica koje troše kako oni hoce (citaj brnjoza i predsjednici prije njega su trosili kako su htjeli a nama pisali dug), a klub tone. Nova zaduživanja ni slučajno se ne smiju desiti. Ko god to dopusti ditektno radi na uništavanju kluba.
Evo odmah da ti kažem i to ako se promjeni statut i bude se tražio investitor brnjoza nece biti taj igrač jer vidim da na taj mlin vodu skrećeš od jutros.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 okt 2018, 15:02

Brcanskamalta je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Bolje federalna nego nove pozajmice i dugovi.
Pa nista idemo peticiju potpisati Alispahic,Said,Ivetic,Ignjatovic,Baraban,sve raspustiti dovesti jeftino a pare u dugove...
I ja se slazem.Meni je samo smijesno kada je po povratku u PL Azmir uradio isto skresao budzet i zavrsismo na dnu tabele haos je bio...kako na forumu tako i u javnosti. Znas i sam. ..Ali nema veze.
A u federalnoj isto napadali ga hocemo u PL sastanci sa fukarama prozivanja...a sada fola bolje u federalnu. ...jah
Kako cemo naci investitora normalnog sa dodatnim dugovima. O cemu vi pricate sta je vama.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 okt 2018, 15:05

sviunapad1010 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Znaci nista promjena statuta kluba i ostalih prijedloga od UG-a, omogucavanje ulaska ljudi koji bi investirali u Slobodu...nego ako ne moze macak i nalogodavci mu onda u federalnu.....ma bravo :clap:.....koje promisljanje :tokralju: :tokralju:
Čitaš li ti uopste sta neko napiše. Izjava bolje cvajta od novih dugova to i znači. Kako ćemo naci normalnog investitora ako nam neki novi UO nabije jos 5 miliona KM pozajmica. Pozajmica koje troše kako oni hoce (citaj brnjoza i predsjednici prije njega su trosili kako su htjeli a nama pisali dug), a klub tone. Nova zaduživanja ni slučajno se ne smiju desiti. Ko god to dopusti ditektno radi na uništavanju kluba.
Evo odmah da ti kažem i to ako se promjeni statut i bude se tražio investitor brnjoza nece biti taj igrač jer vidim da na taj mlin vodu skrećeš od jutros.
To ti i ovaj "intelektualac-politicar" odlucujete ko moze uci sa investicijama.... :urnebes:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 okt 2018, 15:08

sviunapad1010 je napisao/la:Bolje federalna nego nove pozajmice i dugovi.
Pa nista idemo peticiju potpisati Alispahic,Said,Ivetic,Ignjatovic,Baraban,sve raspustiti dovesti jeftino a pare u dugove...
I ja se slazem.Meni je samo smijesno kada je po povratku u PL Azmir uradio isto skresao budzet i zavrsismo na dnu tabele haos je bio...kako na forumu tako i u javnosti. Znas i sam. ..Ali nema veze.
A u federalnoj isto napadali ga hocemo u PL sastanci sa fukarama prozivanja...a sada fola bolje u federalnu. ...jah
Kako cemo naci investitora normalnog sa dodatnim dugovima. O cemu vi pricate sta je vama.
Nema tu investora. ..da investira a Jasmin raspolaze...Samo privatizacija...Druze ljudi kupe klub sa sto mil duga a ne pisljivih par mil. Ta tema je ipak malo slozenija. ..dugovi su tu najmanje bitni.Ja prvi ne bih ulozio centa pod ovim okolnostima...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 okt 2018, 15:13

Brcanskamalta je napisao/la: Pa nista idemo peticiju potpisati Alispahic,Said,Ivetic,Ignjatovic,Baraban,sve raspustiti dovesti jeftino a pare u dugove...
Nema tu investora. ..da investira a Jasmin raspolaze...Samo privatizacija...Druze ljudi kupe klub sa sto mil duga a ne pisljivih par mil. Ta tema je ipak malo slozenija. ..dugovi su tu najmanje bitni.Ja prvi ne bih ulozio centa pod ovim okolnostima...
Ispravljam se pod investitor mislim na nekog ko će preuzeti upravljačka prava u klubu. Sa novim dugovima taj Investitor moze biti kao ovaj Turčin u Čeliku.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 okt 2018, 15:19

Halo buraz,meni kao covjeku dugovi su nebitno....Svugdje u svijetu je tako...hoces biznis plati hoces sex plati...hoces klub fudbalski plati.
Celzi je imao duga oko 50 mil Sity preko 80...
Investiciju od 8 mil maraka i u BiH fudbalu mozes vratiti relativno brzo ako gram mozga imas.
Problem Slobode nije u dugu (ne kako se prikazuje kao glavni problem)...
Sve ti to i sam znas sto me ba zayeb...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 29 okt 2018, 16:07

Azir Muminovic danas poceo sa laganim treninzima,prikljucio se ekipi.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 okt 2018, 16:07

Brcanskamalta je napisao/la:Halo buraz,meni kao covjeku dugovi su nebitno....Svugdje u svijetu je tako...hoces biznis plati hoces sex plati...hoces klub fudbalski plati.
Investiciju od 8 mil maraka i u BiH fudbalu mozes vratiti relativno brzo ako gram mozga imas.
U BiH 8 mil KM moreš vratit relativno brzo jedino ako ispod stola mešetariš Bosnalijekom ili FDSom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 okt 2018, 16:48

Penaltiky je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Halo buraz,meni kao covjeku dugovi su nebitno....Svugdje u svijetu je tako...hoces biznis plati hoces sex plati...hoces klub fudbalski plati.
U BiH 8 mil KM moreš vratit relativno brzo jedino ako ispod stola mešetariš Bosnalijekom ili FDSom.
Hajmo teoretski...plasman u grupnu fazu lige prvaka donosi otprilike sve zajedno oko 30 mil maraka....
EL nesto manje ali mora da je Dudelange ulozio 20 mil eura i igraci im imaju platu 20 000 eura svaki igrac pa eto oni uspjeli...De ba pusti to..
I onaj nacelnik Kalesije ulozio 15 mil sta je ono kupio livnicu...mora da nece nikada vratiti ulozeno,budala.
Manje lopovluka i rad za uspjeh a ne licnu korist i garantujem ti Sarajevo sa malo veci budzet moze do grupne faze...Pa milione ljudi spickali za 4-5 god uspjeh nula u evropi.
Nije TAN budala sto im neda pare...
Relativno brzo za tolike pare je i 5 god....govorimo o milionima ne sto maraka.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 29 okt 2018, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 okt 2018, 16:51

Penaltiky je napisao/la:
Hajmo teoretski...plasman u grupnu fazu lige prvaka donosi otprilike sve zajedno oko 30 mil maraka....
EL nesto manje ali mora da je Dudelange ulozio 20 mil eura i igraci im imaju platu 20 000 eura svaki igrac pa eto oni uspjeli...De ba pusti to..
I onaj nacelnik Kalesije ulozio 15 mil sta je ono kupio livnicu...mora da nece nikada vratiti ulozeno,budala.
Relativno brzo.
Relativno brzo.
Relativno brzo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2018, 16:59

Ovi nasi parlamentarci ce morati uskoro donijeti zakon o privatizaciji u sportu. Sve dok se to ne desi ovo je nista. Vrijedis opstajes, ne vrijedis nema te.

Jedino vrijedno spomena sada je Nala. Radi sa djuturumima koji ne mogu iznijeti pola utakmice u ritmu. O talentima tipa Smajica ne volim ni da pricam. U lokalnim klubovima po kantonu ima ih boljih bar tridesetak. Njega treba poslati u Svatovac da se dokaze u kantonalnoj pa onda dalje.
Nadovodio se Senad droba od igraca mnogo, a ovo sto je Nala uradio je max-maximuma sa njima. Da nije njega bili bi zakovani na dno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlacc
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacc » 29 okt 2018, 18:37

Probisvjet je napisao/la:Ovi nasi parlamentarci ce morati uskoro donijeti zakon o privatizaciji u sportu. Sve dok se to ne desi ovo je nista. Vrijedis opstajes, ne vrijedis nema te.

Jedino vrijedno spomena sada je Nala. Radi sa djuturumima koji ne mogu iznijeti pola utakmice u ritmu. O talentima tipa Smajica ne volim ni da pricam. U lokalnim klubovima po kantonu ima ih boljih bar tridesetak. Njega treba poslati u Svatovac da se dokaze u kantonalnoj pa onda dalje.
Nadovodio se Senad droba od igraca mnogo, a ovo sto je Nala uradio je max-maximuma sa njima. Da nije njega bili bi zakovani na dno.
Da ponovim, mali ima nekog talenta, zasto igra lose, pitanje je.
E sad, nije mi jasno kako Nala jedino vrijedi a takvog po tebi talenta iz Svatovca koji ne vrijedi gura u prvi tim?! Nesto tu nije kako treba!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 okt 2018, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Karali bi mozda ovako kao sto Sloga kara?
Iz ovog sto si napisao, odlicno se vidi koliko znas o fudbalu.....nula bodova. Porediti kada neko igra igra za Slobodu i za neki beznacajni klub bez navijaca sa igracima koji su duplo bolji pojedinacno al sa qrcoboljom kao sto je klub iz Siin Hana je smijesno. Izgleda decko da si zaboravio da se Sloboda prije par sezona borila za titulu do posljedneg kola protiv saveza i kriminalaca i sa trenerom koji je po mom misljenu direktni krivac zasto nismo osvojili titulu i sa covjekom koji je iz blata tu istu Slobodu spasio od onih koji su je htjeli ugasiti pa se kasnije qrcili kao veliki Slobodasi.....mijenjas misljenje ko carape.....
Borili se jer su se poklopili razni faktori, od toga da je Musemic to dobro ukomponovao do toga da su neki igraci odigrali iznad ocekivanja. Vec naredne sezone kada je doslo dosta pojacanja nismo bili na nivou i Husic je tada i otisao nekada. Kada ce se Husicu desiti da dovede Zebu kojeg svi izbjegavaju, a on odigra daleko vise od ocekivanja, da ima na trzistu Ordagica slobodnog, da ima iz Rusije Ahmetovica, da Sloboda ima golmana kao Pirica, da se pogodi sa Saricem, Iveticem, Kosticem, Stjepanovicem, Veselinovicem i da se sve to ukomponuje u nesto sto izgleda kao EKIPA. Nikada jer nema pojma o fudbalu, uzimaju ga svi lopatom. Jednom se desilo i nikad vise..Vecinom ta njegova dovodjenja i bacanje novca ne rezultiraju nicim. I onda ekipa Slobode koju je ostavio 2015/16 kada je otisao je pokazatelj toga, davao je igracima po 100 hiljada, a na terenu nisu mogli da pobjede Krupu i Mladost. Identicno kao u Slogi sada.
ne zelim braniti ni Azmira ni nikog, mene samo Sloboda zanima, ali tu sezonu smo se borili na oba fronta do kraja, ta ekipa je bila veoma dobra i sezonu poslije do odlaska Azmira smo bili na prvom mjestu, ta Sloboda je imala povremenog reprezentativca i sadasnjeg golmana Maribora, standardnog reprezentativca BiH u Saricu, jednog od najboljih igraca lige Amera Ordagica, majstora Zebu i dva trenutno najbolja napadaca u ovoj ligi. Sto se poslije nisu dovodili takvi igraci? Sta se poslije Azmirovog odlaska desilo i njegovi postupci i sve ostalo znamo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 29 okt 2018, 19:13

Ponuditi ugovor Blagojeviću, ako raskinu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 okt 2018, 19:20

zlatnakoka je napisao/la:Ponuditi ugovor Blagojeviću, ako raskinu.
I Bogicevicu :ljepota:
tuzlanska Sloboda

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 29 okt 2018, 19:22

zlajci je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la:Ponuditi ugovor Blagojeviću, ako raskinu.
I Bogicevicu :ljepota:
Ja sam ozbiljan :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2018, 20:36

tuzlacc je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ovi nasi parlamentarci ce morati uskoro donijeti zakon o privatizaciji u sportu. Sve dok se to ne desi ovo je nista. Vrijedis opstajes, ne vrijedis nema te.

Da ponovim, mali ima nekog talenta, zasto igra lose, pitanje je.
E sad, nije mi jasno kako Nala jedino vrijedi a takvog po tebi talenta iz Svatovca koji ne vrijedi gura u prvi tim?! Nesto tu nije kako treba!
Nema izbora. Znamo svi da nema izbora.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 okt 2018, 20:55

ma vrlo je jasno sto je pao u formi.

mislite da na dijete od 18 godina ne uticu prozivke i sva desavanja u i oko kluba , u koja je ni kriv ni duzan upetljan.

prosle godine je bio najbolji strijelac ekipe i situacija se nije popravila. Sad je imao povrede, te probe ( i ta vodanja po klubovima su greska po meni) i jos sve ovo sto se desava oko njega gdje mu se broje krvna zrnca, a svako drugo dijete u ekipi ima pravo da oscilira i oscilira, sto je i normalno. **** te covjeka od 40 godina , izgradjenog bi to sve pogodilo a da ne utice na maksuma

to samo kod nas ima. A sto se tice ove sezone Smajic moze ne igrati ili izlaziti iz igre samo ako ce se desavati ovo sto se desilo protiv Sitija, da udje Hodzic ili Maksimovic. Kakav Livancic i ostali levati, vise nasu djecu volim gledati.

I Beganovica smo istrpili, trpimo i sad, Muminovica i Todorovica da ne govorim- kako su ovdje strucanjci govorili da su to najgori igraci u Slobodi, samo Smajic ima nezasluzen tretman ali hajd, opet kazem to samo kod nas ima, da ti ides svjesno da ubijes svog igraca, svoje dijete, svog najboljeg strijelca.

gov.na pa hajd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 29 okt 2018, 21:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vrlo je jasno sto je pao u formi.

mislite da na dijete od 18 godina ne uticu prozivke i sva desavanja u i oko kluba , u koja je ni kriv ni duzan upetljan.

prosle godine je bio najbolji strijelac ekipe i situacija se nije popravila. Sad je imao povrede, te probe ( i ta vodanja po klubovima su greska po meni) i jos sve ovo sto se desava oko njega gdje mu se broje krvna zrnca, a svako drugo dijete u ekipi ima pravo da oscilira i oscilira, sto je i normalno. **** te covjeka od 40 godina , izgradjenog bi to sve pogodilo a da ne utice na maksuma

to samo kod nas ima. A sto se tice ove sezone Smajic moze ne igrati ili izlaziti iz igre samo ako ce se desavati ovo sto se desilo protiv Sitija, da udje Hodzic ili Maksimovic. Kakav Livancic i ostali levati, vise nasu djecu volim gledati.

I Beganovica smo istrpili, trpimo i sad, Muminovica i Todorovica da ne govorim- kako su ovdje strucanjci govorili da su to najgori igraci u Slobodi, samo Smajic ima nezasluzen tretman ali hajd, opet kazem to samo kod nas ima, da ti ides svjesno da ubijes svog igraca, svoje dijete, svog najboljeg strijelca.

gov.na pa hajd
Koliko je to Smajić dao golova u ovoj sezoni??Nikad nisam cuo da je najbolji strelac kluba dao 0 golova ,0 asistencija,0 dribrlinga,0 pretrčavanja protivnika .Ne računas valjda golove iz prošle sezone raspalo Vitezu a ta tekma odrađena van terena?ili mozda računas golove Ingramu??ili mozda Guberu ili Azotu iz Vitkovića?Hebes takvog talenta... :kafa: Realno bez dajdze bi igrao za Svatovac
DRŽAVA TUZLA!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 okt 2018, 21:34

Smajic zadnju odigrao super. Zalaganje na nivou. Momak je bio povrijeđen i normalno da se teže vratiti ali je sve bolji. Kod gola je od njega krenulo kada je spustio loptu prsima Barabanu.
Bezveze lupate kakvi Svatovci. Sigurno je od igrača njegovih godina najbolji u ligi trenutno.
To sto se ne gotivi senco ne treba prenositi na momka koji realno odskace u kvaliteti od vršnjaka.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.