babino je napisao/la:DevilsAdvocate je napisao/la:Ne razumijem samo zasto se ovoliko svrsava na Koljica koji igra u Rumuniji koja je po rankingu 29. u Evropi, klubovi nemaju nikakav rezultat u evropskim takmičenjima, Danska je liga recimo 13. Turska liga je na 10. mjestu tako da mislim da ipak veci kredibilitet ima igrati u klubovima iz tih liga koji se bore za 1.mjesto cak i na klupi nego biti golgeter u kukuruz ligi u klubu koji ce završiti u sredini tabele
Nije vam ovo football manager da svaki spisak nove igrace zovete na osnovu statistike...
da, istom tom logikom nama brani golman najlosijeg kluba u turskoj, koja je kako velis, 13. liga svijeta..dok nam igrac iz najjace lige na svijetu, brani redovno u trenutno 6. klubu te lige, sjedi na klupi..
jos kazu strucnjaci iz strucnog staba da je sehic bolji golman, mozda ali na football manageru..sta znaju ovi gore na otoku, nista. oni samo gledaju ko je ljepsi i ciji pasos je vrijedniji.
Da te ozbiljno nesto pitam babino.
Da li si gledao utakmicu protiv Turske i kakva ti je bila Asmirova predstava? Ja nakon one utakmice ne vidim Begovica za dug period na nasem golu.
Nema vise Spahe da iznese loptu koju ce mu Begovic proslijediti na 2 metra. Da brani u Realu on nema sta na zalost traziti u nasoj ekipi. Sta ce on dodati Sunjicu a ovaj iznositi loptu. U trenutnoj postavci nase obrane Vranjes, Sunjic, Zukanovic, Civic kada dodas Begovica imas Mesin sistem igre sa pokusajima napucavanja na Dzeka koji ce u pola slucajeva zavrsavati u autu.
Kada se vrate Todorovic, Bicakcic i Seo treba pokusati sa Begom opet. Do tada on iskreno i po meni nema sta traziti u ekipi. Nije uopce vazno gdje brani.