Poslje rata smo mi bolji za 2 tekme a prije rata vi za dvije,sto znaci izjednaceno...cala je napisao/la:zapalo mi je za oko ovo da ste vi bolji u medjusobnim omjerima. prije zadnjeg derbija na grbavici zeljo je vodio za 1 pobjedu, izjednaceno, a na kosevu odigrano 0:0. znaci izjednaceni smosamosarajvo je napisao/la:Do mene je,a nisam racunao ovaj zadnji izlazak vec do ove godine.avlami97 je napisao/la:Samosarajevo je napisao: Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.
S tim se ne bih složio, jer je Željo te 2003.,2004. i 2005. godine bio drugi i 2010. prvi u prvenstvu BiH i igrao je u Evropi, osim ono kada su nas, ali i Vas kaznili zbog neispunjavanja uvjeta za licenciranje. Završio bih samo sa još jednom konstatacijom, a ona je da je Željo u ovom zadnjem desetljeću, znači od 2001.-2010. godine, Osvojio tri titule prvaka, zatim tri puta bio drugi u prvenstvu, iz čega proizlazi da smo u zadnjih 10 godina, na koje se često pozivate, bili 6 puta ispred Vas na prvensrvenoj tabeli. U tom periodu smo osvojili i 2 KUPa isto kao i Vi, a u tom periodu ste Vi osvojili jedno prvenstvo.
TI si u ovom slucaju uzeo ono sto vama najvise ide na ruku 2001-2010.Sad ja mogu uzeti period od 2005 - 2010 gdje smo opet mi uspjesni... ?
Ako uzmemo od rata,vi imate 4 titule prvaka ,mi dvije. Vi ste 3 puta uzimali kup a mi 4.Mi smo bolji u medjusobnim omjerima itd...Kad sve se to sabere vi imate jedan trofej vise ali mi smo bolji u nekim drugim gore navedenim i nenavedenim stvarima...![]()
Ne znam da li ces se sloziti sa mnom ali ja mislim da vasu posljeratnu historju krasi period 2000-2004 u kojem ste osvojili sve sto se dalo osvojitOvo ostali je bilo nako,srednja zalost
I kad smo vec kod ovoga ko je kolko puta bio ispred koga na tabeli. Od sezone 95-96 pa do 2009/2010 mi smo ispred vas bili 8 a vi ispred nas 7 puta. Ako hoces sezone pojedinacno samo se javi![]()
I u slucaju kad ste vi bili ispred nas to je vecinom bilo vi 1 mi 3,vi 2 mi 4, ili tako nesto. Maksimalna razlika ( ne racunajuci ovu vasu zadnju titulu) je bila 3 pozicije izmedju nas(npr 1-4,2-5) dok smo mi ispred vas znali biti i 4-5 pozicija.
tm84 ...tako je