Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ma nece ni ulaziti jer su ovi uvijek tu negdje na -10. Odvratno forsiranje trica
Ovi Netsi su dovoljno dobri da ne izgube u BO vecinu utakmica. Bolje je da ide igrati nego ovako da gleda kako drugi igraju.
Dobar će biti kao pomoćni trener jednog dana 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Misliš manje je lose?nerkolfc je napisao/la:Ovi Netsi su dovoljno dobri da ne izgube u BO vecinu utakmica. Bolje je da ide igrati nego ovako da gleda kako drugi igraju.
Razvojna mu je takav šamar da mu i komisiji iz mahale zvoni u ušima.
Sad nas samo još portali trebaju smarati kako je Musa igrao na treningu jer razvojna je u rangu treninga i to lošeg.
Jest, bas mu je samar. Ima 30 godina i ogromna je sramota igrati u razvojnoj ligi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Doduše ovo je uzimanje zaleta za te silne prstenove koje reče da planira osvojiti.kobe24 je napisao/la:Jest, bas mu je samar. Ima 30 godina i ogromna je sramota igrati u razvojnoj ligi.
Prvu mech loptu je poslao na tribine, vjerovatno će imati još jednu i to je to.
I godine su u ovom slučaju najveći supljak koji je nažalost opravdanje al jalovo za većinu naših mladih igrača

Ovdje pričamo Musa u NBA. Zahvaljujući talentu stigao je tu i to je za svaki respekt. Nažalost po trenutnom Musa nije NBA priča.
ABd biti će al više bi volio da je talenat apsolvirana priča jer uvijek postoji opasnost da ispred uskoci propali.
U svakom slučaju i ako se pokaže da nije NBA materijal i vrati se u Europu biti će poslije nurka naš najbolji igrač još najmanje 3-4 godine (ovdje se nadam da će nekim čudom isplivati neki novi klinac)
Ma s tim prstenovima je on lupao gluposti, ali to nema nikakve veze s njegovim trenutnim statusom u ekipi. Samo neko ko se ne razumije u nba prilike je mogao pomisliti da ce on odmah na startu imati svoju zagarantovanu minutazu. Jasno je bilo da s onakvom gradjom nema sta raditi tamo i logicno je da momak sad radi na tome. Sve dok to ne dovede na pristojan nivo, nece ni imati minutazu u Netsima. Medjutim, on nije zaboravio igrati kosarku i sigurno da je potencijal jos tu. Da kojim slucajem za mjesec dana dodje u reprezentaciju i zabije Bugarima 25 poena, svi ovi sto ga sad pljuju bi pricali dijametralno suprotno pricu. On i da s 22 godine bude imao 20 minuta po mecu, ja bih bio zadovoljan. Ima jos 3 godine fore za toga, a ja sam ubijedjen da ce tad vec biti neki faktor u ligi (samo da ga zdravlje aBd posluzi).edin139 je napisao/la:Doduše ovo je uzimanje zaleta za te silne prstenove koje reče da planira osvojiti.kobe24 je napisao/la:Jest, bas mu je samar. Ima 30 godina i ogromna je sramota igrati u razvojnoj ligi.
Prvu mech loptu je poslao na tribine, vjerovatno će imati još jednu i to je to.
I godine su u ovom slučaju najveći supljak koji je nažalost opravdanje al jalovo za većinu naših mladih igrača
Nije isto godinama opravdavati momka koji je u nba i momka koji je recimo u trecoj ligi Spanije. S 19 godina biti i na tribinama nba lige je uspjeh (Musa), ali s 22 godine imati 15-ak minuta u drugoj spanskoj ligi je dokaz da si propali talenat (Karahodzic).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce malo tamo, malo u NBA. Jedan dan ce igrati za razvojnu ekipu, pa odmah vracan u prvu i tako cesto. Vjerovatno jer nije prirodno da platis nekom 1 mil, on ima 19 godina i godinu dana ne igra. Ide kako bi osjetio kosarke ..
Bukvalno pola ekipe Netsa je poniklo u razvojnoj ligi. Ta prica da je to katastrofa, sramota itd to pisu ljudi koji ne pogledaju vise od par utakmica nasih reprezentativaca. Ekstra stvar za Dzanana, pokusat cu pogledat koji utakmicu to je sigurno
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jarani moji i ovakav može svakoj reprezentaciji utrpati 20+ poena. Prerano je otišao u Ameriku, ali neka je. Samo se može bolje fizički spremiti i napredovati tamo nego u Hrvatskoj.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Gdje su oni koji su govorili da je nas dzanan nivo luke...
Zajebase ga netsi, realno oni svakako nemaju nikakvih sansi za playoffs, bolje im je bilo da su gurali ove mlade igrace i pokusali od njih nesto napraviti da imaju dobar tim kroz 2-3 sezone.
🔵⚪
netsi pretrpani na vanjskim pozicijama,na njegovim pozicijama
Polako, sve u svoje vrijeme, na pocetku sezone se guraju ovi kojih bi se mogli rijesiti do trade deadline-a ako im dignu cijenu, a onda kad to prodje mladji dobiju odrijesene ruke0oo0 je napisao/la:Zajebase ga netsi, realno oni svakako nemaju nikakvih sansi za playoffs, bolje im je bilo da su gurali ove mlade igrace i pokusali od njih nesto napraviti da imaju dobar tim kroz 2-3 sezone.
Mislim da je sasvim ok da musa prvi dio sezone igra u razvojnoj ligi, da u medjuvremenu radi na fizici, a onda u drugom dijelu da ga Netsi vrate i pocnu polako uvoditi u tim jer je za ocekivati da nece imati sanse za PO. U interesu je Netsa da Musu razvijaju jer ga sigurno vide kao projekat.
Ja ne mislim da je ovo pogresno, mozda nama tesko pada, ali ako pogledamo Zacha Collinsa iz Portlanda, i on je dobijao minute na kapaljku u prvoj sezoni, pogotovo u prvom dijelu, jer mu je falilo fizicke mase. Ove godine vec ima svojih 20 minuta i znacajna je karika svog tima, a nebi me iznenadilo da slijedece bude i startni PF ili cak da Jusufa tradeaju, a Collinsa promovisu u prvog centra.
Tako ocekujem da ce biti i sa Musom, a ako ne dobije svojih 12-15 min u drugom dijelu sezone, onda cemo vec moci da diskutujemo jesu li ga Netsi "zayebali" ili ne. No na kraju krajeva, najvise je do Muse.
Ja ne mislim da je ovo pogresno, mozda nama tesko pada, ali ako pogledamo Zacha Collinsa iz Portlanda, i on je dobijao minute na kapaljku u prvoj sezoni, pogotovo u prvom dijelu, jer mu je falilo fizicke mase. Ove godine vec ima svojih 20 minuta i znacajna je karika svog tima, a nebi me iznenadilo da slijedece bude i startni PF ili cak da Jusufa tradeaju, a Collinsa promovisu u prvog centra.
Tako ocekujem da ce biti i sa Musom, a ako ne dobije svojih 12-15 min u drugom dijelu sezone, onda cemo vec moci da diskutujemo jesu li ga Netsi "zayebali" ili ne. No na kraju krajeva, najvise je do Muse.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa Netsi i guraju mlade igrace : DLO, Allen, Levert, RHJ0oo0 je napisao/la:Zajebase ga netsi, realno oni svakako nemaju nikakvih sansi za playoffs, bolje im je bilo da su gurali ove mlade igrace i pokusali od njih nesto napraviti da imaju dobar tim kroz 2-3 sezone.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
i Dudley-aBassha je napisao/la:Pa Netsi i guraju mlade igrace : DLO, Allen, Levert, RHJ0oo0 je napisao/la:Zajebase ga netsi, realno oni svakako nemaju nikakvih sansi za playoffs, bolje im je bilo da su gurali ove mlade igrace i pokusali od njih nesto napraviti da imaju dobar tim kroz 2-3 sezone.

Dudley je tu zato sto su svi koji mogu igrati na PF su povredjeni ( RHJ, Caroll, Faried i Kurucs )
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tu smo, i dalje mislim tako. Samo što mu ja neću spominjati familiju kad ne dođe na okupljanje a takvi kao ti su tu da jedva čekaju da se nešto negativno desi da bi mogli srati.Profesor je napisao/la:Gdje su oni koji su govorili da je nas dzanan nivo luke...
Musi želim prije svega da uspije, da se kao igrač dokaze u NBA i da potpiše dobar ugovor i da naplati uloženi trud pa tek poslije nekad neka se ponovo odazove pozivu.
Dijete je došlo na okupljanje i automatski rizikovao povredu, status u klubu i šta već ne da bi pokazao da je patriota i da voli ovu zemlju, kako mu mi vraćamo? Tako što ga ismijavamo što je prebačen u razvojnu ligu... Yebo nas stoku, Musa gledaj sebe i vrijedno radi pa kad dođe vrijeme dođi i igraj, jer nama nikad niko nije ugodio pa zašto bi ti bio prvi. Od danas sam na strani igraca, jer i ne zaslužujemo bolje.
Jedan Jokić nije došao jer je procijenio da mu je bolje da trenira i ponovo kad se vrati u Srbiju svi će ga slaviti, kao što smo i mi Juku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ignorisite profesora lik ceka nesto lose da bi pisao tako i na temi arsenala
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.