FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edin139
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edin139 » 28 okt 2018, 18:58

lisander je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
lisander je napisao/la:Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipate
Nije ni bitno vise prije ili kasnije ce neko se pokazat,,,,a i znamo svi ko je jedini spas trenutno :kafa: Ova garnitura sa misketom je pokazala da nema blage veze o vodjenju fudbalskog kluba tako da neemamo sta izgubit
Mislim da je jedina njihova fula prvi tim, plate, doprinosi porez , omladinska škola, infrastruktura sve to dobro stoji, no sa aspekta prvog tima lutaju 3 godine, i dopustili su da se igrači sprdaju sa klubom, naravno sa znamo ko je jedini spas
Jedina fula prvi tim?
Nešto sam izgleda prespavao ono mislim zar se fudbal ne igra za titule sa prvim timom?

Miske je još na kraju prošle sezone trebao biti bivši, imao šansu nije iskoristio hvala doviđenja.
Sljedeći ko dodje ne uzme titulu tri sezone doviđenja dosta izvlaka ovih ili onih, fucka mi se za sve tribina ne ovog svijeta bez titula

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 okt 2018, 18:58

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Čuj uzimala su nas razna sela al' nikad etno selo do danas :urnebes: :urnebes:
Mi se zalili kad su nas pobjedjivali klubovi iz mjesta sa 4-5 hiljada stanovnika, sad nas dobiju iz mjesta bez stanovnika :lol:
Nema više, gotovo je, iz žalosnog prelazi uz smiješno bukvalno :lol:

PS: Šta nam je sa Muhonijem, da ih ne čeka ispred Doline sa palijama :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 okt 2018, 19:02

irfo je napisao/la:Bracu ste uspjeli iznervirat, najsmirenijeg covjeka na forumu
Ovo je light verzija za ono što sam im se nagovorio na stadionu poslije tekme
Osim13 je napisao/la:Bukvalno.

Haj u birtiju cobra ima dobra brlja
Sad bih aceton od muke popio

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 okt 2018, 19:05

Sta je ovo jos nisu objavili koliko je ulaznica prodato
23

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 okt 2018, 19:07

Pobjede Široki i Zrinjski u gostima, a na Grbavici ih trpaju granicni prelazi i etno sela :shock: ovoj agoniji koja traje vec 3 godine, nema kraja.

Odović vec nekoliko puta u medijima proziva i izdvaja prezime Zajmović, OK loš je, vidmo svi, al nije fol jednog prozivati nakon ovakve utakmice citave ekipe...i kako niko od novinara da ga pripuita - Ako je toliko loš, zašto ti igra svaku utakmicu ? da se nije možda sam postavio da igra? pretplatio se na prvih 11? šta? Dženan ne smije na klupu malo?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 okt 2018, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 28 okt 2018, 19:07

Igraci
Posmatram sve sa strane kao navijac i nisam upucen u svaki detalj niti u sve relacije u klubu. Ali, priie svega smatram da krivica lezi na onima koji sutaju loptu. Tj. igracima. Zasto? Pa igras u klubu koji je jedan od rijetkih u ovoj slaboj ligi iz koga mozes da se prodas bilo gdje. Igras na stadionu koji je svjetlosnu godinu isped svega drugog u BiH. Odnosno imas uslove koji su daleko iznad domaceg prosjeka. Pa cak i ako ti kasni plata (u ovakvim ligama to,da se nelazemo, nije rijetkost) imas i te kakavog razloga da se potrudis. Pa pogledajte masu drugih "fudbalskih objekata" u BiH, pa ova Zvijezda je cini mi se optuzena za namjestanje rezultata prije nepuna dva mjeseca . I igraci Zelje vec nekoliko utakmica,i to protiv jako tankih timova (protiv Zrinjskog su se bogami mnogo vise trudili, a to dovoljno govori) igraju da bi "odradili posao". Neshvatljivo. Pa igrati u Zelji u ovakvoj ligi je PRIVILEGIJA. Kakv god danas Zeljo bio....

Trener

Milomir Odovic NIJE pravio ovaj roster Zelje. On ima na raspolaganju u veznom redu tri zadnja vezna i dva prednja vezna. I tacka. Nema tu mogucnosti za pitanje - sto nisi izostavio one koji nisu dobri? A koga da stavi? Imamo tri naapdaca koji su danas i igrali plus nedavno oporavljeni Jazvic.Nema tu genijalca koji moze da izmisli nesto novo. Odovic ide sa stavom da niko ne bojkotuje klub. A sta mu drugo preostaje? Kako to da Odovic zna da postavi igru protiv Zrinjsko,Širokog i Sarajeva, a "ne zna" protiv Zvijezde i GOSKA? Ovo sto se desava nema veze sa znanjem . Ono za sta se moze kriviti Odovic nije nacin ne koji vodi tim ili ga sastavlja, vec sto danas nije izveo tim sa recimo pet juniora. Ali, tada bi jasno mora da kaze da ne vejruje igracima koje vodi. I nastao bi igracki i svaki drugi haos u klubu. A pobjeda te dovodi na dva boda od Sarajeva prije derbija'. Sta biste vi uradili? Ali posteno da svako kaze.

Uprava
Posto nema sporskog direktora kluba, uprava i predsjednik su duzni da kazne ili nagrade igrace i da ih suspenduju ako treba. To niko sem nje ne moze da radi. Ona moze da suspenduje igrace sama ili da prijedlog trenera i da kaze - OK ovi ljudi ne igraju za nas do kraja sezone. Ovo sto se desava nije fudbalski problem, jer je Zvijezda zaista bezvezan tim, vec je jasno da neki igraci sami ili na nagovor (iskreno to je veoma nizak nivo obrazovanja) rade to sto rade...

Da kazem na kraju sta bih ja uradio, ukoliko su razlozi vanfudbalski.

1. Ne dirati terenera, jer je on jedan od onih koji dio igraca zeli da ukloni. Milomir Odovic je najbolje sto, izuzev A. Osima, Zelljo trenutno moze naci u BiH medju trenerima. Dovoljno zna za ovakvu ligu i Zeljin je covjek. I odmah bi to jasno saopstio igracima. Optuzbe da Odovic stiti tog Misimovica su besmislene.I prije i poslije Ode treneri su dolazili i odlazili, nije njegovo da smjenjuje upravu vec da sa Zeljom napravi rezultat. Ako uprava ne valja - postoje navijaci i skupstina pa neka je mijenjaju. Volio bih da procitam intervju sa legendarnim Zdenkom Jelicem, najdugovjecnijim prvim čovjekom Zelje, da on kaze sta misli o ovom ponasanju igarca.
2. Ako su odnosi toliko poremeceni, zahvalio bi se jednom broju igraca, javno rekao zasto, i pokrio se sto juniorima i u zimskom prelaznom roku nekim pojacanjima. Ne vrijedi na silu spajati stavri koje se ne mogu spojiti. Zelji je vaznije da opet bude TIM. To je vaznije od mjesta na tabeli.
3.Navijaci treba da podrze trenera i igrace koji to svojim ponasanjem zasluzuju. I da to pokazu. Nasilje i lupanje nece nista promiijeniti.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 okt 2018, 19:19

Evo Odovic poceo po igracima , ako je covjek neka stane u zastitu igraca kakvi god bili .

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 okt 2018, 19:27

Bilo je pitanje vremena kad ce se ovo na jugu desiti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2018, 19:40

Nigdje ostavki, imate li obraza u pm?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2018, 19:41

Dok ono govedo od predsjednika ne otjeraju nema napredka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 28 okt 2018, 19:43

LjoZee je napisao/la:Nigdje ostavki, imate li obraza u pm?
Oda je dao ostavku.
ŽELJEZNIČAR 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2018, 19:46

biceDUPLA je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Nigdje ostavki, imate li obraza u pm?
Oda je dao ostavku.
Nece se nista promijenit. Dovest mogu samo gore jer ne znaju. Jos ostavki..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 28 okt 2018, 19:47

Mrš!
💩💩

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 okt 2018, 19:47

Od sutra opet idemo:

Sad im skinite 100% plate TAKOOO JEEEEE....Imamo istok bice nekad i krov je.bo titulu TAKOOO JEEEE....ZIVIO MISKE...ZIVIOOOOOOO
=\_1921_/=

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 okt 2018, 20:03

Jeste li vidjeli storije od Ermina zeca na instagramu? Na screenshot Ode gdje pise “Neki imaju svoju viziju a ja znam koliko ne znaju” napisao:
“Pa da li je moguce” i stavio one smajlije sto se podsmjehuju

Pa i meni je smijesno kako njegov brat ne zna zabiti go iz 363553 100% sansi...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 okt 2018, 20:04

Najpostenije bi bilo da miske sjedne na klupu, svakako odlucuje ko ce igrat
yebote lik pustio korijene ko drvo, ne mozes ga otjerat nema sanse
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 okt 2018, 20:06

Sta je sa Odom

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 okt 2018, 20:12

kerimatomic1921 je napisao/la:Jeste li vidjeli storije od Ermina zeca na instagramu? Na screenshot Ode gdje pise “Neki imaju svoju viziju a ja znam koliko ne znaju” napisao:
“Pa da li je moguce” i stavio one smajlije sto se podsmjehuju

Pa i meni je smijesno kako njegov brat ne zna zabiti go iz 363553 100% sansi...
Zato je moguće da mu je brat fula šanse koje nas koštaju pobjede, yebem li im pleme glupo obojici

Twit
Kontakt:

Post Postao/la Twit » 28 okt 2018, 20:12

lisander je napisao/la:Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipate
Ko si ti?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2018, 20:14

braco je napisao/la:YEBEM LI VAM PORODICE SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa zar i ti sine Brute. :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, laznokrilo, Mamba21 i 53 gosta.