ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
Treci otkaz u ligi za sad, jos nije ni kompletirano peto kolo
Ono sto mene zanima sta ce novi trener da radi sa Gegicem
1 - Paige, Nikolić, Gegić
2 - Marinković, Aranitović
3 - Zagorac, Brown, Sy
4 - Janković, Gagić, Veličković, Gavrilović
5 - Landale, Pecarski
Ovakav izbor igrača će dočekati novog trenera.
2 - Marinković, Aranitović
3 - Zagorac, Brown, Sy
4 - Janković, Gagić, Veličković, Gavrilović
5 - Landale, Pecarski
Ovakav izbor igrača će dočekati novog trenera.
Poslat ga nazad u Sparse... i to mu je previseBassha je napisao/la:Treci otkaz u ligi za sad, jos nije ni kompletirano peto kolo
sb1996 je napisao/la:Poslat ga nazad u Sparse... i to mu je previseBassha je napisao/la:Treci otkaz u ligi za sad, jos nije ni kompletirano peto kolo
Ovaj placko ne prestaje da lijeci frustracije na bh reprezentativcima.
Jesi to budan ovako kasno jer cekas Dreznjaka u nba?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vidim istina te boli pa dijelis komplimente. Za razliku od tebe covjek sam pa zelim momku sve najbolje ali ovo sto igra je za nivoa Sparsa trenutnokobe24 je napisao/la:sb1996 je napisao/la:Poslat ga nazad u Sparse... i to mu je previseBassha je napisao/la:Treci otkaz u ligi za sad, jos nije ni kompletirano peto kolo
Ono sto mene zanima sta ce novi trener da radi sa Gegicem![]()
Ovaj placko ne prestaje da lijeci frustracije na bh reprezentativcima.
Jesi to budan ovako kasno jer cekas Dreznjaka u nba?
Ako cemo bec cjepidlaciti,tomislavgrad je otprilike izmedju hercegovine i bosnejozinho je napisao/la:Mamić je Hercegovac,bilo je i vrijeme da ga se riješe doveli stranca za trenera, nakrcali ekipu strancima bolje bi bilo da guraju svoja 2-3 igrača tako da ne moraju svake sezone mijenjat čitavu ekipu.filip13 je napisao/la:i sam mamić je rodom bosanas,iz tomislavgrada je
Aaron Craft na izlaznim vratima Buducnosti
Je li ovo izmišljaju da je Andrea Trinchieri blizu klupe Partizana? On je trener euroligaške klase, nema logike.
pročitah iz Budućnosti već novog uglješu zaganjali xD
u cedeviti vec minimalno drugu tekmu na pocetku startni centar stipanovic ne skace za prvu loptu nego dvanaestt centimatara nizi cook,koji sad cak i nije nikako skocio za loptom
Igraci Cedevite igraju kao da se prvi put vide
Potpuno suprotna reakcija na promjenu trenera nego kod Zadra, ovi djeluju još gore nego sa Alonsom.
Kakav odron
Bucucnost losa, Cedevita ocajna
Bucucnost losa, Cedevita ocajna
Poluvrijeme Cedevita za 20 minuta
20 poena

E. Avdić kaže da su Vitamini pokušali dogovoriti i neka pojačanja, Derricka Waltona koji je ipak potpisao za Žalgiris, želja im je bio i Luke Babbitt za kojeg Avdić kaže da bi bio veliko pojačanje za sve ABA ekipe pa i neke euroligaške, ali da je tražio više novca nego što je Cedevita bila spremna platiti.
Cook koji je prema medijima davno trebao biti bivši u Cedeviti u ovom poluvremenu šut 0/6, četiri izgubljene lopte. Nisu ni svi ostali puno drugačiji od njega.
Cook koji je prema medijima davno trebao biti bivši u Cedeviti u ovom poluvremenu šut 0/6, četiri izgubljene lopte. Nisu ni svi ostali puno drugačiji od njega.
Drape je napisao/la:E. Avdić kaže da su Vitamini pokušali dogovoriti i neka pojačanja, Derricka Waltona koji je ipak potpisao za Žalgiris, želja im je bio i Luke Babbitt za kojeg Avdić kaže da bi bio veliko pojačanje za sve ABA ekipe pa i neke euroligaške, ali da je tražio više novca nego što je Cedevita bila spremna platiti.
Koga god da dovedu opet ce dvorana biti prazna
Sito Alonso na tribinama, pozorno prati utakmicu 
e jos bi cedevita trebala i dobiti ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.