Hahah o sidje lavino dugo te nije bilo da nam proreknes buducnost i ko nam dolazo haha cirkusante pali odavdekraljlavova je napisao/la:Ko kaze da je mujakic dobra igrac taj pojma nema o fudbalu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mozes u ovim uslovima preokrenut da se do prekosutra igra..
Mujakica treba napomenuti da nije Rio Ferdinand, da se malo spusti i ne bude ovako nonsalantan, izgubit cemo utakmicu zbog njegovog bezobrazluka.
Mujakica treba napomenuti da nije Rio Ferdinand, da se malo spusti i ne bude ovako nonsalantan, izgubit cemo utakmicu zbog njegovog bezobrazluka.
Osnovno je moraš iskoristiti šanse, a ne poklanjati golove protivniku.
U drugom poluvremenu ozbiljniji pristup i idemo na bolje.
U drugom poluvremenu ozbiljniji pristup i idemo na bolje.
Ovdje je čupanje boda. Sa ovakvim pristupom nemamo se čemu nadati. Nonšalantno su ušli u utakmicu. Loš teren, al i njima je. Tako je kako je nek se naviknu više i nek prestanu srat, nego igrat. Ko manekenke neke.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je Zrinjski danas gostovao ovim supcima bilo bi vec 0:2, njima se vjecno naguze, dok protiv nas i kona zapinju kao da jim je poslednje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da napomenem strucnjake i ove "vjerne" navijace kojo tekmu ne propustaju al na forumu,da Mujakic ne glumi igracinu nit ga ke kad glumio,nego ako ste mozda nekad culi da su mladi igraci koji igraju prvu sezonu seniorski skloni greskama,kiksevima,da im forma varira itd
Alfrede sine, ako je hebib moderni bek ja sam astronaut. Prvo on do fks nikad nije ni bio bek , a kad je bio, tada nas je u ligi prvaka pritvnik silovao na kosevu ako se sjecas po njegovoj strani pa je poslan u olimpic, na krilu haj i nekako ali tu je sad tatar duplo bolji... ali neces majcin aine, pored sabanovica koji razvali na beku, husref trpa ovu neznalicu koja je evo danass sto sam nabrojao 5 napada jako dobrih sjebala bez ikakve potrebe . U odbrani ga nema, adukor igra i beka i stopeeera
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
@beli jarane na greskama se uci , imao je on njih jos , ali ako hocemo da u timu imao "nase" igrace onda moramo biti svjesni da je do ovoga moralo doci. Sta je rjesenje dovoditi Novakovica,Sofranca(postujem i razumijem tu situaciju sa djetetom).Mi smo u 15. kolu obezbjedili Evropu , zar je malo,sa 1800 min. igre Akademaca. Znam i ja drhtim , ne zasluzujes napade ,samo zato sto ti je stalo da svaku dobijemo.Podrska je neophodna u ovih preostalih 5 kola.belosevic28 je napisao/la: Vodi ga doma nekulturni stvore. Sta sam pogresno rekao? Nafurali ste malca da je yebeni Nesta pa on svako malo zapetlja umjesto da je nabije u aut.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da je zabio Ahmet i Tatar sto je trebalo pričali bi o tituli. Ovako ćemo o valjanju.
Greska Mujakica je neiskustvo, po ovakvim uslovima se izbija lopta van terena...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad udje ovaj halilovic?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
@samozdravlje
Jedno je greska, jedno qrcobolja. Da je on krenuo izbiti loptu pa mu presla preko noge e to je greska, ali on se nafurao pa dribla i pelja.
Jedno je greska, jedno qrcobolja. Da je on krenuo izbiti loptu pa mu presla preko noge e to je greska, ali on se nafurao pa dribla i pelja.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako udaraju i valjaju se granicari, tesko cemo mi prici golu...
-
- Kontakt:
Nadam se ako nista remiju , kako igraju nasi uopste, stvaramo li sanse?
04.10.2009 !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gledaj što su išli na edukaciju kod Žižovićevih pulena..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj braće kako leže hahaha. Meni je ovo komično postalo koliko je ofirno. Više me i ne nervira
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Vode, zbog naših gluposti, normalno je da će se valjati.SarajevoJeBordo je napisao/la:Joj braće kako leže hahaha. Meni je ovo komično postalo koliko je ofirno. Više me i ne nervira
11 mutavih 

Svak pogrijesi i sve to stoji al trazit alibi za 5-8 greski koje je on imao u zadnjih 6 utakmica je ne shvatljivo posebno nakve greske da pravi igrac protiv goska **** mogo bi razumit derbi pa protiv madzara al gosk smjesno i plus sa 22 godine faktickinije on ni mlad igrac koliko se ovde pise.
Ako ne izjednace do 75 minute ovo je izgubljeno
Ako ne izjednace do 75 minute ovo je izgubljeno
Duljevic je izgleda zavrsio svoje u Dresdenu, treba ga zaganjati na vrijeme
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Napapijri, VolimBiH96 i 75 gostiju.