La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ne znam bil radije X ili pobjedu Valencie xD
Ma bolje golub u ruci nego Lessi na grani, X - sto je sigurno sigurno je.
Al' bas imam neki osjecaj da ce Valencia izdrzat do samog kraja, Barca ima prekratku klupu, ne igra im kljucni igrac a plana B nemaju, a plan A im je procitan. Ne znam, vidjecemo.
Ma bolje golub u ruci nego Lessi na grani, X - sto je sigurno sigurno je.
Al' bas imam neki osjecaj da ce Valencia izdrzat do samog kraja, Barca ima prekratku klupu, ne igra im kljucni igrac a plana B nemaju, a plan A im je procitan. Ne znam, vidjecemo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
A ne zaboravimo da je Valencia lider prvenstva!
Xavi je mozak Barcelone, i Barcelona bez njega a sa Messiem u ekipi i nije nesto.

Xavi je mozak Barcelone, i Barcelona bez njega a sa Messiem u ekipi i nije nesto.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bas to, sjeti se kako su Intera u grupnoj fazi prosle godine razbili bez Messija, ali sa Xavijem! A protiv Herkula i Mallorce nema Xavija - nema ni pobjede, cak je se i Spanija patila (ne doslovno) bez njega.Nail for Real je napisao/la:A ne zaboravimo da je Valencia lider prvenstva!![]()
Ali ni u njih nema Joaquina

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma Joaquin je svoje odsvirao. Pablo igra odlicno i buducnost je spanskog fudbala. Mislim da i nije neki peh neigranje Joaquina, ali mislim da ce Barcelona imati velikih problema u organizaciji igre. Jos su im napadaci u losoj formi(Villa, Krkman), mislim da bi ovdje Valencia itekako mogla do 3 boda.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma previse je 3, 1 i dosta. Sto se tice njihovih napadaca, Krkman je kako smo zakljucili pravi Madridista, fula sve zivo i nezivo. Cova od 40 milja nek pogodi prazan gol - od njega dosta. Mada sumnjam da ce i on imat duse zabit svom bivsem timuNail for Real je napisao/la:Ma Joaquin je svoje odsvirao. Pablo igra odlicno i buducnost je spanskog fudbala. Mislim da i nije neki peh neigranje Joaquina, ali mislim da ce Barcelona imati velikih problema u organizaciji igre. Jos su im napadaci u losoj formi(Villa, Krkman), mislim da bi ovdje Valencia itekako mogla do 3 boda.

Amunt!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam ubijeđen da ćemo vidjeti puno golova(no, sve mi miriše na to da će ih više završiti u Cesarovoj mreži). Ukoliko Pep u meč uđe sa Mascheranom i Busquetsom, onda Valencia ima šansu da uzme možda i cijeli plijen. Bez Xavija nije isto, Krkina forma je jednaka Džekinoj u reprezentativnom dresu, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mah Valenciji je ovo prvi pravi ispit, na kojem ce odmah da se sjeebu i tu je kraj njihovog zadrzavanja vrh Primere. Ostatak sezone gledaju Realu u ledja 
3:1 za Barcu

3:1 za Barcu
- adnan_nanda
- Kontakt:
Samo vi ogovarajte vodeci tim primere, jedino vam to i preostaje
nego hocel ovu utakmicu gdje prenosit na tv-u, da gledate golijadu u barceloni, a ja bih bio zadovoljan X-om 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nema na TV-u. Jedina nada ti je atdhe.net. Tu cu i ja gledat, ali samo dok Barca ne da gol kao i uvjek.adnan_nanda je napisao/la:Samo vi ogovarajte vodeci tim primere, jedino vam to i preostajenego hocel ovu utakmicu gdje prenosit na tv-u, da gledate golijadu u barceloni, a ja bih bio zadovoljan X-om
- adnan_nanda
- Kontakt:
Tako sam i mislio, navikao sam ja na netu gledat, samo da bude povoljan rezultat za mene
odoh gledat C.S.I Miami, sorry za off topic

odoh gledat C.S.I Miami, sorry za off topic

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Joaquin je najjaci igrac Valencie i nije star 29 god znaci u najboljim godinama ima jos dosta toga pokazati uglavnom njega su povrede sprijecile da nesto vise napravi u karijeri uostalom nebi ga tada Valencia platila 25 mil eura
sto se tice tekme volio bi da Valencia ostane neporazena radi same lige da bude interesantna 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Valencia sigurno nece dobiti 3 boda na Nou Campu.
Veceras Getafe sa Calderona nosi bod
Veceras Getafe sa Calderona nosi bod
Ako je Hercules mogao dboit Barcu na njezinom terenu što nebi i Valencia ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Zato sto su Heculesa podcjenili, ove nece.GunnerS je napisao/la:Ako je Hercules mogao dboit Barcu na njezinom terenu što nebi i Valencia ?!
Al opet se i ja nadam nekom iksu. Da se to desi bio bi sretan ko malo djete.
Tad je Pep pokazo da je limitran ko limenka. Kad god mu naleti neka ekipa koja je onako jaka i koja se zna branit - nema rjesenja. Al' problem je u tome sto vi nemate jakih igraca, sve su vrhunski tehnicari slabi sa balansom. Nebitno, vjeruj mi, volio bi vise od tebe da dobijete.
- alan_kardec
- Kontakt:
ohoho 0:1 na Nou Kampu!!!!! 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kao sto rekoh, Valencia je suvise slabasna momcad da bi pobjedili Barcelonu. Njihov prvi tezi ispit i pali su. Oni nisu nikad ni bili favoriti za osvajanje naslova a nakon odlaska Ville i Silve daleko su od toga.
Imali su svoje sanse, ali nisu ih znali iskoristiti.
Barcelona je premocna jos uvijek za timove poput Valencie, mogu slobodno reci i Seville, Atletica ali i Real Madrida
Imali su svoje sanse, ali nisu ih znali iskoristiti.
Barcelona je premocna jos uvijek za timove poput Valencie, mogu slobodno reci i Seville, Atletica ali i Real Madrida
I opet se vracamo starom. Valencia otpala iz borbe za naslov prvaka i sad ce se Real i Barcelona ganjati do kraja sezone. Nema Valencia dobar tim da se takmici za naslov prvaka, ali ce biti nadam se barem treci
Real je se zaletio iBogam' imaju dobar zalet, dok Barcelona uzima tek zalet, treba vidjet ko će bolje i duže trčat 

Mah, tek je sezona počela, šta vam je, svašta može bit. Ja se nadam samo da neče se Real i Barca "ganjat" po tabeli nego da če njih dvoje ganjat Valenciju il još neku ekipu, al to su, nažalost, male šanse, al ih ima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.