RK Bosna
Re: RK Bosna
Ono sto sam vidio u ovoj utakmici od uvodica je katastrofa fale nam ta dva igraca ocigledno divkovic dobrih par suteva al je usporen lik i ide na zivce nije se kapisodi i vrazalicu davalo dovoljno lopti smajlagicu svaka cast ali dabogda ne imo goru utakmicu od ove jer ce onda bit upitno ocemo gola dat
Sad moramo dobit i Constantu i Sankt P. kuci da bi prosli, al to je skoro nemoguce! 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
Sto je to nemoguceEdinTM87 je napisao/la:Sad moramo dobit i Constantu i Sankt P. kuci da bi prosli, al to je skoro nemoguce!
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Sta je ba nemoguce? Sta lupetas?EdinTM87 je napisao/la:Sad moramo dobit i Constantu i Sankt P. kuci da bi prosli, al to je skoro nemoguce!
-
- Kontakt:
Najbolji rasplet bi bio za nas da Petersburg dobije Constancu na svom i onda njih Rumuni isto na svom a Bosna ako te dvije ekipe ne dobije kuci ne zasluzuje prolaz.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
ma dokle ba vise svaka cast.ja sam jednom vec napisao da mi kao drzava kolektivno trebamo da idemo da nam skinu sihre i ostala sranja.pa dokle vise malera,dokle vise sranja i gluposti koje samo mogu da prirede ekipe iz bosne i hercegovine.**** vas vise svaka cast ,borili smo se i nismo imali srece.nemamo srece jer smo picke,jer smo idioti.samo mi mozemo gubiti u rukometu na pocetku 7-0 ,samo mi u kosarci mozemo gubiti 21-0 samo mi mozemo primati golove u sudijskoj nadoknadi.zato sto smo nacija koja nema pobjednicki mentalitet.zato sto u svakom sportu,u svakoj ekipi moramo imati par idiota koji ce se igrati sa zivcima cijele nacije,cije greske vide svi samo ih oni ne vide.oj bosno prokleta
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
POTPISbarbarez je napisao/la:ma dokle ba vise svaka cast.ja sam jednom vec napisao da mi kao drzava kolektivno trebamo da idemo da nam skinu sihre i ostala sranja.pa dokle vise malera,dokle vise sranja i gluposti koje samo mogu da prirede ekipe iz bosne i hercegovine.**** vas vise svaka cast ,borili smo se i nismo imali srece.nemamo srece jer smo picke,jer smo idioti.samo mi mozemo gubiti u rukometu na pocetku 7-0 ,samo mi u kosarci mozemo gubiti 21-0 samo mi mozemo primati golove u sudiskoj nadoknadi.zato sto smo nacija koja nema pobjednicki mentalitet.zato sto u svakom sportu,u svakoj ekipi moramo imati par idiota koji ce se igrati sa zivcima cijele nacije,cije greske vide svi samo ih oni ne vide.oj bosno prokleta

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Kazem SKORO nemoguce, zato sto su obje ekipe kvalitetnije od nas i tesko je obje dobit, al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
Sve istina uvijek u svakom sportu u zadnjoj sekundi nas sjebu uvijek se izvlacimo eto precku smo pogodili nismo imali srecebarbarez je napisao/la:ma dokle ba vise svaka cast.ja sam jednom vec napisao da mi kao drzava kolektivno trebamo da idemo da nam skinu sihre i ostala sranja.pa dokle vise malera,dokle vise sranja i gluposti koje samo mogu da prirede ekipe iz bosne i hercegovine.**** vas vise svaka cast ,borili smo se i nismo imali srece.nemamo srece jer smo picke,jer smo idioti.samo mi mozemo gubiti u rukometu na pocetku 7-0 ,samo mi u kosarci mozemo gubiti 21-0 samo mi mozemo primati golove u sudijskoj nadoknadi.zato sto smo nacija koja nema pobjednicki mentalitet.zato sto u svakom sportu,u svakoj ekipi moramo imati par idiota koji ce se igrati sa zivcima cijele nacije,cije greske vide svi samo ih oni ne vide.oj bosno prokleta
eh bože dragi...s.... nas u zadnoj sekundi..ma daj bježi uvodić ništa ne brani..ma šta imao loš dan!!!!!...imao ga i protiv flensburga..napalijo se samo protiv ZG..kao i svi ostali hrvati(i nemam ništa protiv toga što su hrvati)...jedino Međić dokazao Irfanu,da još može igrat u napadu..a krila nigdje nema...a o bekovima da ne pričamo..a ovaj mesarić dobijo 10 lopti pa da bi napravijo 7 metara ništa...čini mi se da je bilo dvaput!!..Slomili ga romuni..što Pipe nije dao slovenca u napad??? veči je...a ne ovaj mesarić koliko je malen nemore ni prostor da pravi bekovima...mogli smo pobjedit...ali sa vakom igrom...fakat neznam dokle če mo dogurat!!..al opet se nadam al jbg i nada jednoč umreRukomet do smrti je napisao/la:Najbolji rasplet bi bio za nas da Petersburg dobije Constancu na svom i onda njih Rumuni isto na svom a Bosna ako te dvije ekipe ne dobije kuci ne zasluzuje prolaz.

Loše,peh,tuga uvijek u zaaaadnjim minutaaaama. 
To je naša šlampavost!!!

To je naša šlampavost!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
EdinTM87 je napisao/la:Kazem SKORO nemoguce, zato sto su obje ekipe kvalitetnije od nas i tesko je obje dobit, al eto..
A ti si ekspert koji odlučuje ko je kvalitetniji tim.Večeras se vidjelo da je Bosna za klasu jača od oba suparnika i skoro sam siguran da idemo dalje.Nedostajalo nam je igrača u rotaciji i već večeras bi se putnik znao.Momcima svaka čast na povratku nakon -7, a nedostatak sreće je nešto što se veže uz Bosnu i Hercegovinu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
aleksandar_veliki je napisao/la:O cemu vas dvojica. Normalno je da je sva cast. Kakva smo mi drzava pa neka kosidba na Kupresu dobije bvise love od Bosne, kakva smo mi drzava pa nas jedini predstavnik u Ligi sampiona putuje busom u Rumuniju 15 sati, a onda u krajnjem slucaju kakvi smo mi pa na tekme jedinog kluba koji igra LP dodje jedva 2.000 gledalaca. I ovo nacija i Studenti ide zajedno za popizditi.vuvu_zzz je napisao/la:POTPISbarbarez je napisao/la:ma dokle ba vise svaka cast.ja sam jednom vec napisao da mi kao drzava kolektivno trebamo da idemo da nam skinu sihre i ostala sranja.pa dokle vise malera,dokle vise sranja i gluposti koje samo mogu da prirede ekipe iz bosne i hercegovine.**** vas vise svaka cast ,borili smo se i nismo imali srece.nemamo srece jer smo picke,jer smo idioti.samo mi mozemo gubiti u rukometu na pocetku 7-0 ,samo mi u kosarci mozemo gubiti 21-0 samo mi mozemo primati golove u sudiskoj nadoknadi.zato sto smo nacija koja nema pobjednicki mentalitet.zato sto u svakom sportu,u svakoj ekipi moramo imati par idiota koji ce se igrati sa zivcima cijele nacije,cije greske vide svi samo ih oni ne vide.oj bosno prokleta
Ma šta pričaš bona...kakvim busom...išli su avionom...i da baš kakva smo mi država,da ne podržava jedinog predstavnika u LŠ??????????????????????????????''

ma dobiti dve kuci i nadati se da rusi dobiju rumune, ne vjerujem da neko moze da iznenadi kod ostalih ekipa u grupi... a divkovic zasro na kraju, zaletio se ko teleFRANK RIBERY je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Kazem SKORO nemoguce, zato sto su obje ekipe kvalitetnije od nas i tesko je obje dobit, al eto..
A ti si ekspert koji odlučuje ko je kvalitetniji tim.Večeras se vidjelo da je Bosna za klasu jača od oba suparnika i skoro sam siguran da idemo dalje.Nedostajalo nam je igrača u rotaciji i već večeras bi se putnik znao.Momcima svaka čast na povratku nakon -7, a nedostatak sreće je nešto što se veže uz Bosnu i Hercegovinu.
imperator, prodavac magle
aleksandre,aleksandre....za sta bolan svaka cast ,pa recu im svaka cast kada konacno naprave rezultat.necu vise da im dodjeljujemo cast,za poraze,za maleraj,za poraze od ekipa koje nisu bolje od nas.poredjenje kluba i nacije sam dao,jer bosna je klub iz BIH,a sve sto dolazi iz BIH,bilo klubovi ili reprezentacije pate od istog sindroma.uredu je pohvaliti borbenost i zalaganje protiv jacih ekipa,ali vise je frustrirajuce,gubiti na ovakav nacin.nemoj da im opravdanja budu ,kako su putovali,nema para i slicno,jer svi oni bolje zive od vecine nas.problem je u njihovim glavama i balkanskom mentalitetu.svaka nam cast kako uvijek uspijemo biti ovako glupi i gubiti prilike da nesto konacno napravimo.
VOLIM TE ZELJO
hehhehehe...e sine moj mora da si još mlad??? jel ja igram rukomet i znam šta je život sportaša!!...tako da nije sve zlato što se svjetlibarbarez je napisao/la:aleksandre,aleksandre....za sta bolan svaka cast ,pa recu im svaka cast kada konacno naprave rezultat.necu vise da im dodjeljujemo cast,za poraze,za maleraj,za poraze od ekipa koje nisu bolje od nas.poredjenje kluba i nacije sam dao,jer bosna je klub iz BIH,a sve sto dolazi iz BIH,bilo klubovi ili reprezentacije pate od istog sindroma.uredu je pohvaliti borbenost i zalaganje protiv jacih ekipa,ali vise je frustrirajuce,gubiti na ovakav nacin.nemoj da im opravdanja budu ,kako su putovali,nema para i slicno,jer svi oni bolje zive od vecine nas.problem je u njihovim glavama i balkanskom mentalitetu.svaka nam cast kako uvijek uspijemo biti ovako glupi i gubiti prilike da nesto konacno napravimo.

sine moj meni je 29 godina i 10 godina sam igrao fudbal,i znam sta je zivot sportasa.i znam vrlo dobro o cemu pricam ,pricamo nasem gubitnickom mentalitetu i neprofesionalnom pristupu.vjerovatno mislis da zlato nije sve sto sija,u smislu da u rukometu nema para,opet ti kazem da govorim o svim sportovima opcenito.a ako cemo konkretno pricati,onda bosna 7 godina igra ligu prvaka,njihovi igraci su najbolje placeni.to sto plate ,kasne nisu jedini kojima kasne.on ce to kad tad dobiti.ali mislim nije ni bitno sad to,ja samo pricam o nekim drugim stvarima,jer mi je dosta da vas slusam sve ,sa nekim stereotipima ,nismo imali srece,dobro je super je bilo.tako nam cijela drzava funkcionise,dok glupi narod pada na glupe price i primjenjuje glupe price,nikada nam nece biti bolje.ne znam sto bi se zadovoljavali sa prosjecnim rezultatima,i glupim izgovorima ,kada nam takomalo treba.ne mogu vise da gledam srbiju,hrvatsku,sloveniju,pa sad i crnu goru,kako oni sve mogu ,samo mi nemamo srece,ali svaka nam cast zato .Aikon je napisao/la:hehhehehe...e sine moj mora da si još mlad??? jel ja igram rukomet i znam šta je život sportaša!!...tako da nije sve zlato što se svjetlibarbarez je napisao/la:aleksandre,aleksandre....za sta bolan svaka cast ,pa recu im svaka cast kada konacno naprave rezultat.necu vise da im dodjeljujemo cast,za poraze,za maleraj,za poraze od ekipa koje nisu bolje od nas.poredjenje kluba i nacije sam dao,jer bosna je klub iz BIH,a sve sto dolazi iz BIH,bilo klubovi ili reprezentacije pate od istog sindroma.uredu je pohvaliti borbenost i zalaganje protiv jacih ekipa,ali vise je frustrirajuce,gubiti na ovakav nacin.nemoj da im opravdanja budu ,kako su putovali,nema para i slicno,jer svi oni bolje zive od vecine nas.problem je u njihovim glavama i balkanskom mentalitetu.svaka nam cast kako uvijek uspijemo biti ovako glupi i gubiti prilike da nesto konacno napravimo.![]()
VOLIM TE ZELJO
barbarez je napisao/la:sine moj meni je 29 godina i 10 godina sam igrao fudbal,i znam sta je zivot sportasa.i znam vrlo dobro o cemu pricam ,pricamo nasem gubitnickom mentalitetu i neprofesionalnom pristupu.vjerovatno mislis da zlato nije sve sto sija,u smislu da u rukometu nema para,opet ti kazem da govorim o svim sportovima opcenito.a ako cemo konkretno pricati,onda bosna 7 godina igra ligu prvaka,njihovi igraci su najbolje placeni.to sto plate ,kasne nisu jedini kojima kasne.on ce to kad tad dobiti.ali mislim nije ni bitno sad to,ja samo pricam o nekim drugim stvarima,jer mi je dosta da vas slusam sve ,sa nekim stereotipima ,nismo imali srece,dobro je super je bilo.tako nam cijela drzava funkcionise,dok glupi narod pada na glupe price i primjenjuje glupe price,nikada nam nece biti bolje.ne znam sto bi se zadovoljavali sa prosjecnim rezultatima,i glupim izgovorima ,kada nam takomalo treba.ne mogu vise da gledam srbiju,hrvatsku,sloveniju,pa sad i crnu goru,kako oni sve mogu ,samo mi nemamo srece,ali svaka nam cast zato .Aikon je napisao/la:hehhehehe...e sine moj mora da si još mlad??? jel ja igram rukomet i znam šta je život sportaša!!...tako da nije sve zlato što se svjetlibarbarez je napisao/la:aleksandre,aleksandre....za sta bolan svaka cast ,pa recu im svaka cast kada konacno naprave rezultat.necu vise da im dodjeljujemo cast,za poraze,za maleraj,za poraze od ekipa koje nisu bolje od nas.poredjenje kluba i nacije sam dao,jer bosna je klub iz BIH,a sve sto dolazi iz BIH,bilo klubovi ili reprezentacije pate od istog sindroma.uredu je pohvaliti borbenost i zalaganje protiv jacih ekipa,ali vise je frustrirajuce,gubiti na ovakav nacin.nemoj da im opravdanja budu ,kako su putovali,nema para i slicno,jer svi oni bolje zive od vecine nas.problem je u njihovim glavama i balkanskom mentalitetu.svaka nam cast kako uvijek uspijemo biti ovako glupi i gubiti prilike da nesto konacno napravimo.![]()
ehhh...da bi ti znao koliko ja znam stvari o rukometu u bih..ali nije vrjeme ni mjesto da pišem sada o takvim stvarima

jednog dana možda..jednog dana...ali reci šta hočeš crnogorci u nogometu su jaki:)

I opet ce da bude da nismo imali srece, mlada ekipa, treba vremena da se uigraju, opet da slusamo da nije sve izgubljeno.
Opet iz godine u godinu da citamo i slusamo iste ciljeve u sezoni- osvajanje duple krune (uvijek ispostovano ) i prolazak medju 16 najboljih (koje nikako da docekamo)
Dokle da imamo uvijek neke izgovore i da su nam drugi krivci,a ne mi sami.
Dokle vise pitamo se svi??
I nemojte da pisete kako je Bosna vec godinama in u Evropi, kako smo klasa iznad svih u PL i sta vec ne, jer me to ne zanima, zanima me da napredujemo iz sezone u sezonu i da se penjemo i po rejtingu i po igrama u Evropi,a ne da se hvalimo da su igraci Zagreba jeli cevape!
Kada cemo da docekamo da napokon prodjemo u 16 najboljih, igraci imaju perfektne uslove za treniranje, plate, stanove, hrane se u najboljim restoranima, i opet nece i ne mogu da pruze ono sto se od njih ocekuje i treba da naprave jer su i zato placeni.
Mislim da se nesto mora da mijenja i da ili igraci snose neke kazne i sankcije ili da Irfan povuce neke poteze i ovo dovede u normalno stanje.
Slusamo i citamo iste izgovore i opravdanja za jeftine poraze, dovodimo neke antitalente (Pazin najbolji primjer)
Cak sta vise Pipe je sastavljao ovu ekipu po svom cejfu i evo vidim nikako ne ide kako treba, ne moze reci da su mu drugi dali sastav, i prosle sezone je dobro prosao zahvaljujuci radu i odabiru igraca od strane proslih trenera.
Opet iz godine u godinu da citamo i slusamo iste ciljeve u sezoni- osvajanje duple krune (uvijek ispostovano ) i prolazak medju 16 najboljih (koje nikako da docekamo)
Dokle da imamo uvijek neke izgovore i da su nam drugi krivci,a ne mi sami.
Dokle vise pitamo se svi??
I nemojte da pisete kako je Bosna vec godinama in u Evropi, kako smo klasa iznad svih u PL i sta vec ne, jer me to ne zanima, zanima me da napredujemo iz sezone u sezonu i da se penjemo i po rejtingu i po igrama u Evropi,a ne da se hvalimo da su igraci Zagreba jeli cevape!
Kada cemo da docekamo da napokon prodjemo u 16 najboljih, igraci imaju perfektne uslove za treniranje, plate, stanove, hrane se u najboljim restoranima, i opet nece i ne mogu da pruze ono sto se od njih ocekuje i treba da naprave jer su i zato placeni.
Mislim da se nesto mora da mijenja i da ili igraci snose neke kazne i sankcije ili da Irfan povuce neke poteze i ovo dovede u normalno stanje.
Slusamo i citamo iste izgovore i opravdanja za jeftine poraze, dovodimo neke antitalente (Pazin najbolji primjer)
Cak sta vise Pipe je sastavljao ovu ekipu po svom cejfu i evo vidim nikako ne ide kako treba, ne moze reci da su mu drugi dali sastav, i prosle sezone je dobro prosao zahvaljujuci radu i odabiru igraca od strane proslih trenera.
Ovo cu reci sada i to je to sto sam skontao po vasim postovima rijecima naroda pa i po sebi !
Mi smo nacija koja previse ocekiva - ovo ne govorim sto mislim da smo slabi mi smo itekako dobri !
Ali ocekujemo previse a ne gledamo sta radimo sto kaze covjek klub igra LP Grad broji 500.000 i više stanovnika i nemogu napuniti dvoranu ?
Gubimo par , blam utakmica okrecemo ledza repki , i svaku utakmicu j..ebemo majk..ku Spahi i ostalim Momcima .
Igramo Kosarku kad e najvise potrebna podrska i pracenje i snaga za moral nigdje nas .
Svaka reprezentacija i klub ima navijace kad ima rezultate za 10 , ali najbolji se pokazuju onda sto kaze ona pjesma :
I KAD GUBIS I KAD VODIS !
Mi smo nacija koja previse ocekiva - ovo ne govorim sto mislim da smo slabi mi smo itekako dobri !
Ali ocekujemo previse a ne gledamo sta radimo sto kaze covjek klub igra LP Grad broji 500.000 i više stanovnika i nemogu napuniti dvoranu ?
Gubimo par , blam utakmica okrecemo ledza repki , i svaku utakmicu j..ebemo majk..ku Spahi i ostalim Momcima .
Igramo Kosarku kad e najvise potrebna podrska i pracenje i snaga za moral nigdje nas .
Svaka reprezentacija i klub ima navijace kad ima rezultate za 10 , ali najbolji se pokazuju onda sto kaze ona pjesma :
I KAD GUBIS I KAD VODIS !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.