FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prvo pol samljeli Slogu u svim segmentima igre,u 2.pol nismo imali niti širok igrački kadar niti snage da se dobije utakmica.Zukiću se zahvaliti na polusezoni.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi sto pisu protiv Nalica vjerovatno i nisu navijaci Slobode. Ali to ti je taj nas ciganluk, mozda iz Tuzle pisu ali su Podrinjci neki ili teske interesdzije.
Danas smo remizirali sa kantonalcem. Zapamtiti ce historija ko je danas bio Podrinjski gurbo i seljacic, a ko ne. Nece ni ovo vjecno.
Bodove ne gledam previse, mjera nam je opstanak. Mora se raditi vise, trener je tu, kostur koliko toliko. Potreban je dugorocan plan, raspodjela zadataka, pronalazak novca i biti ce bolje dosta.
Danas smo remizirali sa kantonalcem. Zapamtiti ce historija ko je danas bio Podrinjski gurbo i seljacic, a ko ne. Nece ni ovo vjecno.
Bodove ne gledam previse, mjera nam je opstanak. Mora se raditi vise, trener je tu, kostur koliko toliko. Potreban je dugorocan plan, raspodjela zadataka, pronalazak novca i biti ce bolje dosta.
Nalic je prevara.tuzlak1987 je napisao/la:Ovi sto pisu protiv Nalica vjerovatno i nisu navijaci Slobode. Ali to ti je taj nas ciganluk, mozda iz Tuzle pisu ali su Podrinjci neki ili teske interesdzije.
Sve ostalo podržavam podrška da se problemi riješe u klubu koji su gomilaju 25 godina.
Realno da nemamo Nalica imali bi barem šest bodova manje, ustvari mjera bi bila borba za život. Čovjek taktikom podere svaku ekipu, eh što mi nemamo taj kvalitet i(li) što je on zalutao u bh. fudbal je druga stvar. Do kraja podrška. Limitirani smo maksimalno, treba do zime skupiti što više bodovatuzlak1987 je napisao/la:Ovi sto pisu protiv Nalica vjerovatno i nisu navijaci Slobode. Ali to ti je taj nas ciganluk, mozda iz Tuzle pisu ali su Podrinjci neki ili teske interesdzije.
Niko, niko, samo Sloboda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nisam dugo pisao ovdje, a čitam vas redovno.
Solinas ne slažem se s tobom u vezi Smajića, ja bih njega odmah sad na polusezoni dao na pozajmicu, možemo mi trpiti beka, ali napadača ne, jer živimo od golova, čekati na njega više nema smisla, momak ne zaslužuje da bude u prvom timu, jos kad mu vidim broj 10 na ledjima, vjeruj da me bude stid ko nam nosi destku. I da, danas je mali Hodžić u prvom svom dodiru s loptom napravio više nego Smajić za cijelu utakmicu, to dovoljno govori kakav je Smajić (ne)igrač. Zukiću se takodje zahvaliti i dovesti konačno nekog rasnog centarfora uz Vidovića koji igra sve, mislim da bi dosta lakše rješavali protivnike!
Solinas ne slažem se s tobom u vezi Smajića, ja bih njega odmah sad na polusezoni dao na pozajmicu, možemo mi trpiti beka, ali napadača ne, jer živimo od golova, čekati na njega više nema smisla, momak ne zaslužuje da bude u prvom timu, jos kad mu vidim broj 10 na ledjima, vjeruj da me bude stid ko nam nosi destku. I da, danas je mali Hodžić u prvom svom dodiru s loptom napravio više nego Smajić za cijelu utakmicu, to dovoljno govori kakav je Smajić (ne)igrač. Zukiću se takodje zahvaliti i dovesti konačno nekog rasnog centarfora uz Vidovića koji igra sve, mislim da bi dosta lakše rješavali protivnike!
Svaka čast.U potpunosti se slažem.Nepotizam koji Senad provodi u Slobodi trpajući i forsirajući svog sestrića Smajića u prvi tim (još nezasluženo sa brojem 10 na leđima- zna se ko je nosio i ko može nositi taj broj), već nam se negativno vraća.Kada god smo u Nalićevom periodu vođenja ekipe igrali bez Smajića imali smo aktivan rezultat.Onda se vrši u drugom poluvremenu izmjena (protekle 3-4 utakmice) izlazi Pršeš ulazi Smajić i do kraja utakmice gubimo aktivan rezultat.A ovu utakmicu protiv Simin Hana igrao je od početka i ništa nije pokazao.Ovaj Dino je u par minuta odradio više i sigurno zaslužuje veću minutažu od Smajića.To se odnosi i na Pršeša koji je morao biti starter i siguran sam da bi prvo poluvrijeme sa Dinom i Pršom uvalili barem 2-3 gola.O Zukiću neću ni da pišem.Mi ćemo pogubiti još živaca i bodova dok dajđa ne proda Smajića i dok jednom za sva vremena ne ode sa mjesta predsjednika kluba.A ide nam 100 godišnjica..E tugo golema.Pasha_car_aga je napisao/la:Nisam dugo pisao ovdje, a čitam vas redovno.
Sve ok, ali obzirom na stanje u klubu pitanje je kako izgurati ovu sezonu. Ko će biti predsednik i ko je novi odbor? Ima tu još puno pitanja, zato podrška Naliću, forsiranje mladih igrača, napraviti skauting mladih igrača na kantonu, stabilizovati klub do kraja u svim segmentima, ako se bude moglo iduću sezonu loviti Evropu sa Nalićem. Na polusezoni molim Boga da ostane ova ekipa, da se ne rasipa kao do sad. Ako dođe ko dobro je
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Istrpiti jos 3 utakmice i onda ocekivati da Nala dovede napadaca, stopera i veznog. Uz povratak Muminovica to bi trebalo biti dovoljno za mnogo bolji drugi dio sezone.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Nalic izvlači maksimum iz ovog sto imamo. Izgleda vi zaboravljate prebrzo neki kako smo igrali utakmice i kako su nas zavaljivale sudije. I sinoc je sudija daleko vise sudio u korist sloge s tim sto neko reče nije bilo tipa penal pa nije svirao.
Nemamo kvalitetnog realizatora sto su pokusali ispraviti dovođenjem Zukića koji realno nije pokazao ništa.
Said je juče bio spor drži loptu dugo i propalo nam je par izglednih prilika zbog toga. Smajic je juce odigrao najbolje ove sezone, trudio se maksimalno. Hodžić ima ugovor do kraja sezone i ako ne potpiše ugovor duži ja bi ga poslao da trenira sa juniorima taman da je Messi. Sta treba opet da drugima pravimo igrača?
Peh je povreda Azira pred prvenstvo. Gubili smo utakmice i kiksevima Vuklisa mada je juce onaj slobdnjak pred kraj izvukao za 10 ali je kiks golman posebno na visokim loptama.
Sve u svemu sa onim čime raspolažemo dobro je.
Podrska Fukarama za prozivanje saveza.
Nemamo kvalitetnog realizatora sto su pokusali ispraviti dovođenjem Zukića koji realno nije pokazao ništa.
Said je juče bio spor drži loptu dugo i propalo nam je par izglednih prilika zbog toga. Smajic je juce odigrao najbolje ove sezone, trudio se maksimalno. Hodžić ima ugovor do kraja sezone i ako ne potpiše ugovor duži ja bi ga poslao da trenira sa juniorima taman da je Messi. Sta treba opet da drugima pravimo igrača?
Peh je povreda Azira pred prvenstvo. Gubili smo utakmice i kiksevima Vuklisa mada je juce onaj slobdnjak pred kraj izvukao za 10 ali je kiks golman posebno na visokim loptama.
Sve u svemu sa onim čime raspolažemo dobro je.
Podrska Fukarama za prozivanje saveza.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta je onaj spiker jucer nekoliko puta rekao pa su ga navijaci izvizdali? Bio sam na sjeveru pa se nije culo.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trazio od navijaca da fer i korektno navijaju.
-
- Kontakt:
Jos 4 do zimske pauze.Gifron je napisao/la:Istrpiti jos 3 utakmice i onda ocekivati da Nala dovede napadaca, stopera i veznog. Uz povratak Muminovica to bi trebalo biti dovoljno za mnogo bolji drugi dio sezone.
Krupa-Sloboda
Sloboda- Široki
Reprezentacija pauza
Radnik-Sloboda
Sloboda-Mladost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ti si sigurno iz ovog UGTeretana je napisao/la:Svaka čast.U potpunosti se slažem.Nepotizam koji Senad provodi u Slobodi trpajući i forsirajući svog sestrića Smajića u prvi tim (još nezasluženo sa brojem 10 na leđima- zna se ko je nosio i ko može nositi taj broj), već nam se negativno vraća.Kada god smo u Nalićevom periodu vođenja ekipe igrali bez Smajića imali smo aktivan rezultat.Onda se vrši u drugom poluvremenu izmjena (protekle 3-4 utakmice) izlazi Pršeš ulazi Smajić i do kraja utakmice gubimo aktivan rezultat.A ovu utakmicu protiv Simin Hana igrao je od početka i ništa nije pokazao.Ovaj Dino je u par minuta odradio više i sigurno zaslužuje veću minutažu od Smajića.To se odnosi i na Pršeša koji je morao biti starter i siguran sam da bi prvo poluvrijeme sa Dinom i Pršom uvalili barem 2-3 gola.O Zukiću neću ni da pišem.Mi ćemo pogubiti još živaca i bodova dok dajđa ne proda Smajića i dok jednom za sva vremena ne ode sa mjesta predsjednika kluba.A ide nam 100 godišnjica..E tugo golema.Pasha_car_aga je napisao/la:Nisam dugo pisao ovdje, a čitam vas redovno.
-
- Kontakt:
Posto je kod nas sve vezano za izbore tek od iduće sezone možemo očekivati da se Grad aktivira više i tempira sve za 2020.
Sredstva od ove godine za stadion od 1.5 milion ce ostati jer smišljeno kao imaju problema sa tenderom.
Dodaće se još na to u narednoj godini od Grada, a ako u kantonu bude u vlasti SDP očekivati je i tu neke pare.
Zgradonacelnik će tempirati to za narednu sezonu i finale svega za 2020.
Samo su zakazali sa privatnim sektorom tu su iznosi tanki skroz.
Moja očekivanja su da ce tek od iduće sezone uložiti više novca u klub i za stadion. Logican slijed događaja obzirom da se kod nas sve nazalost vrti oko politike.
Sredstva od ove godine za stadion od 1.5 milion ce ostati jer smišljeno kao imaju problema sa tenderom.
Dodaće se još na to u narednoj godini od Grada, a ako u kantonu bude u vlasti SDP očekivati je i tu neke pare.
Zgradonacelnik će tempirati to za narednu sezonu i finale svega za 2020.
Samo su zakazali sa privatnim sektorom tu su iznosi tanki skroz.
Moja očekivanja su da ce tek od iduće sezone uložiti više novca u klub i za stadion. Logican slijed događaja obzirom da se kod nas sve nazalost vrti oko politike.
-
- Kontakt:
@yimi ti si sigurno jedan od onih 20-tak sto su skočili na zapadu kod gola sisa shityja pa morali brže bolje sjesti da ne fasujete.
A ti si mi jako pametan kako vidim u sve se razumijessviunapad1010 je napisao/la:@yimi ti si sigurno jedan od onih 20-tak sto su skočili na zapadu kod gola sisa shityja pa morali brže bolje sjesti da ne fasujete.

Yimi je napisao/la:Ti si sigurno iz ovog UGTeretana je napisao/la:Svaka čast.U potpunosti se slažem.Nepotizam koji Senad provodi u Slobodi trpajući i forsirajući svog sestrića Smajića u prvi tim (još nezasluženo sa brojem 10 na leđima- zna se ko je nosio i ko može nositi taj broj), već nam se negativno vraća.Kada god smo u Nalićevom periodu vođenja ekipe igrali bez Smajića imali smo aktivan rezultat.Onda se vrši u drugom poluvremenu izmjena (protekle 3-4 utakmice) izlazi Pršeš ulazi Smajić i do kraja utakmice gubimo aktivan rezultat.A ovu utakmicu protiv Simin Hana igrao je od početka i ništa nije pokazao.Ovaj Dino je u par minuta odradio više i sigurno zaslužuje veću minutažu od Smajića.To se odnosi i na Pršeša koji je morao biti starter i siguran sam da bi prvo poluvrijeme sa Dinom i Pršom uvalili barem 2-3 gola.O Zukiću neću ni da pišem.Mi ćemo pogubiti još živaca i bodova dok dajđa ne proda Smajića i dok jednom za sva vremena ne ode sa mjesta predsjednika kluba.A ide nam 100 godišnjica..E tugo golema.Pasha_car_aga je napisao/la:Nisam dugo pisao ovdje, a čitam vas redovno.
Hvala Bogu pa nisam.Ali je tebe dobro definirao u svom posljednjem komentaru @sviunapad1010.
I ako nemaš nešto konkretno napisati,oboriti moju ili bilo koju drugu analizu i kritiku sa argumentima i činjenicama, onda nemoj ni davati nekakve nebulozne primjedbe.
Ima ljudi koji Slobodu voli bez obzira ko njome upravlja i predsjednikuje.I koji ce u cilju poboljsanja rada i uspjeha voljenog kluba davati primjedbe na stari koje su loše.
ZLATAN NALIC!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Realno Smajić je chuna od igrača,samo treba sabrati njegove golove i asistencije u ovih 15 kola i sve jasno.Da nije dajdze nit bi bilo 10 na ledjima,nit prvog tima niti klupe...Pasha_car_aga je napisao/la:Nisam dugo pisao ovdje, a čitam vas redovno.

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.