FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bit će yebeno sutra pravo.
Dobili su graničari sigurno premije od lažnih a i od ovih gurbeta 100%.
Zato sutra napast od prve zabit go u prvih 20 min pa nek se puše.
0-3 Rahmanović, Ahmetović 2x
Dobili su graničari sigurno premije od lažnih a i od ovih gurbeta 100%.
Zato sutra napast od prve zabit go u prvih 20 min pa nek se puše.
0-3 Rahmanović, Ahmetović 2x
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas 0:9
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To majstore, razumijemo se 100%Samozdravlje je napisao/la:Sve bih potpisao od rijeci do rijeci. Jos < od 18 pobjeda do VJECNE VATRE .obiteljskicovjek je napisao/la:Gledam raspored do pauze i eventualne ishode utakmica.
Svaka tekma je vazna i max. nosi 3 bobe ali kad sve sagledam i razmjerim, ova sutra po meni mozda i odlucujuca.
Sa pobjedom sebi stvaramo extra situaciju pred dvomec za titulu u najavi (prosjaci i sinovi i ko fol mostarci)
Nakon toga igramo dvije ciku sa Zvijezdom i Celikom.
Znam da se igra i na proljece Ali sutra je dan D.
Sutra aBd sa pobjedom zadajemo zadacu svima i ogroman pritisak za pratioce, glede toga sebi olaksavamo nastavak prvenstva.
Strah me je nekog peha, sudije i sl. ali vjerujem u pobjedu, ponavljam, mozda u najvazijoj utakmici ove godine.
Sretno nam bilo moje SARAJVO.
Yebes kartone i sve ostalo samo pobjeda.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne, ne igramo sa Zvijezdom 09.MortemHz je napisao/la:Danas 0:9

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nismo mi Atalanta da ih natrpamo toliko. xD
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma devetka ide hladno 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi ti ođe samo 6 komada u gostima zabijamo...MortemHz je napisao/la:Ma devetka ide hladno

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pročepit' će i nas nekad..KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi ti ođe samo 6 komada u gostima zabijamo...MortemHz je napisao/la:Ma devetka ide hladno
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pribojavao sam se Tuzle, Radnika, Slobode.. sutra sam uvjeren u pobjedu, i bit će aki Bog da, 0:2, dovoljno.
Jako bitna utakmica, maximalno ozbiljno i jako od prve do zadnje sekunde.
Jako bitna utakmica, maximalno ozbiljno i jako od prve do zadnje sekunde.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Kakva prica ovo na Hayat TV. Gol Delalica MU , gol Husrefa za titulu "84/85 , gol Muharemovica/Ledeta GENKU , Gol Saida Levskom i price Prljace, Jesenkovica/Lava,Svrakica,Merdanovica,dragog Cale,Torlaka ,Mujakica,Krste i mojih Musemica tacno iz svih njih zraci neka ljudskost,ljubav i dobrota. Majkemi nije sto su nasi , ali ko ljudi su bas bas dragi. Molim nekog ko moze da postavi ovu pricu na ovom forumu , da ostane za sva vremena.
HVALA HAYAT TV STO NAVIJAJU ZA DRAGO NAM SARAJEVO .

HVALA HAYAT TV STO NAVIJAJU ZA DRAGO NAM SARAJEVO .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Neće mi nikako san na oči. Neka me nervoza uhvatila, samo da pobijedimo aBd i lakše će se i disati, a i spavati vala.
Kakve veze halilovic ima, ako spominjes igrace koji su otisli iz akademije??? Bez minuta u seniorima? BiH nije na tom nivou da uzimas milione za juniora bez seniorskog staza...pasica je napisao/la:Realno je Halilovic otisao za 5mil eura i Olma, a on i Icardi nebo i zemlja. Brkate babe i zabe. Pises gluposti bez da razumijes ono sto si procitao.DenchiNL je napisao/la: Realno je Mauro Icardi placen 300 milja iz la masije, tako da malo smiri dozivljaj, jest catakovic fin igrac ali nije bas toliki talenat...
Za igraca uzmes onoliko love koliko si sposoban. Ne yebe nas vrijednost igraca, nego sposobnost ljudi koji se bave fudbalom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I svako jutro kad se probudim..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Gabeli će snage odmjeriti GOŠK i Sarajevo. Bordo tim je lider u šampionatu i ima priliku da nastavi impresivan niz pobjeda, pošto je slavio na zadnjih osam mečeva, od čega šest u prvenstvu.
S druge strane, dočekuje ih GOŠK koji je poražen u prethodna tri meča i sigurno je da će se u ovom meču za sve pitati gosti iz Sarajeva, koji su s 33 data gola najefikasniaj ekipa lige, a sa devet primljenih i najbolja odbrana uz Široki Brijeg.
Po svim parametrima gosti su favoriti protiv posljednjeplasiranog GOŠK-a, no naravno ni u jednoj utkamici ne možete unaprijed upisivati bodove i obično takve budu najgore.
Također, Sarajevu je važno da dobro odradi ovaj meč, s obzirom da mu slijedi derbi na Koševu sa Željezničarom, a brojni igrači u timu Husrefa Musemića strahuju od žutih kartona koji bi značili suspenziju, a to su Adukor, Tatar, Handžić, Crepulja, Šabanović, Pidro i Šofranac.
S druge strane, dočekuje ih GOŠK koji je poražen u prethodna tri meča i sigurno je da će se u ovom meču za sve pitati gosti iz Sarajeva, koji su s 33 data gola najefikasniaj ekipa lige, a sa devet primljenih i najbolja odbrana uz Široki Brijeg.
Po svim parametrima gosti su favoriti protiv posljednjeplasiranog GOŠK-a, no naravno ni u jednoj utkamici ne možete unaprijed upisivati bodove i obično takve budu najgore.
Također, Sarajevu je važno da dobro odradi ovaj meč, s obzirom da mu slijedi derbi na Koševu sa Željezničarom, a brojni igrači u timu Husrefa Musemića strahuju od žutih kartona koji bi značili suspenziju, a to su Adukor, Tatar, Handžić, Crepulja, Šabanović, Pidro i Šofranac.
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm kakvo vrijeme dole najavljuju danas strah me da ne odemo bezveze, da se mozda ne bude moglo ni odigrati, ali nadam se da ce biti fule u tim vremenskim prognozama. Danas i pola nula za nas ako ikako moze i ja zadovoljan
. Sretno nam svima koji idemo dole.
IGRAJ BORDO BIJELI !!!

IGRAJ BORDO BIJELI !!!
Boze pomozi danas..0:1 Prezadovoljan 

- muhamedhulk
- Kontakt:
AJMOOOOOOOO 
Kovacevic, Hebibovic, Dupovac, Mujakic, Pidro, Adukor, Stanojevic, Tatar, Rahmanovic, Velkoski, Ahmetovic.

Kovacevic, Hebibovic, Dupovac, Mujakic, Pidro, Adukor, Stanojevic, Tatar, Rahmanovic, Velkoski, Ahmetovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Danas patnja, ko da gledam. Šuha me svezala. Al opet ko prošli put, guzovima neko da ga uvali, elhamdulilah 

Da je povesti u prvih 20tak minuta i onda samo na kontre uvaliti jos jedan do poluvremena. Paziti se zutih kartona.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zna li neko jel i koliko pada u Gabeli? Pratim prognozu, piše da pada, valjda neće syebati i natopiti teren pa da se igra vaterpol, eh onda smo u problemu jer nećemo moći igrati kao do sad, tog se jedino bojim.
FK Sarajevo