Dugo nisam vidio umnije poruke.sviunapad1010 je napisao/la:
Aferim stihoklepcu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dugo nisam vidio umnije poruke.sviunapad1010 je napisao/la:
Nema eliminisanja nikoga bez dokaza. Neka pišu ljudi, sve je dobro dok ne prave probleme. Nećemo sad braniti da piše svako ko se tek registrovao.sviunapad1010 je napisao/la:@sloga73 i @garda nisu mogli da izdrže više. Tj yimi i tuzlacc![]()
Aerials ovog tuzlacc mozes odmah eliminisati vidis nick smisljeno bas. Ispada tuzla acc a ustvari je tuzla c.
Providni ti pokušaji. I tebi i ovom tuzlacc.Yimi je napisao/la:Ovo neka stranovlada na forumu neki bi da uvedu Kukine metode ponasanja i na forumu.
Čestitam
Ma ovo je neki aka Gorštak što za sendvič i sok piše po forumu. Još kad ga đe odvedeš privuče stolicu za švedski stol.fukaroni je napisao/la:ti si van svake sumnje profulo temuYimi je napisao/la:Nalicu odlazi![]()
![]()
Pomjesale su ti se emocijesviunapad1010 je napisao/la:Nema ovo veze sa drugacijim mišljenjem. Profili su napravljeni smišljeno da se dođe i provocira. Nije slučajno izabran ovaj termin aktiviranja profila.
Dečko se upalio što sam iznio svoje mišljenje da trener Nalic u zadnjih 6 utakmica nije ostvario pobjedu osvojio 2 boda. Smatram da treba da se skloni iz moralnih razloga.Aerials je napisao/la:Rješavajte preko privatnih poruka sve što imate jedan drugom reći, niko vam ne brani.
Nikog ja ne prozivam ako sam rekao da je neki igrač lošiji od drugog. Meni Pršo nije za prve ekipe, iako je npr bolji od Čivića barem 5x.TzBulevar87 je napisao/la:Steta onakvog 1. poluvremena, sve su odradili kako treba, cak je i Baraban bio onaj stari al' nekad treba imati i malo srece... Umjesto da im utrpamo 2-3 komada u prvom, doveses se u situaciju da u drugom mal' te ne cuvas nulu. Said drugu utakmivu ZAREDOM fula ozbiljne, preozbiljne prilike koje bi 99% odvele utakmice u drugom smjeru da su zavrsile u mrezi. Na C tribini nije psovala nikakva divizija nego Taran, a kako sam vidio, lik je prvo Taranu psovao majku seljacku na sta se ovaj upalio fino. Ne lozite svijet dzaba![]()
@zlatnakoka ponasaj se u skladu sa svojim statusom van tastature i virtuelnog svijeta, prozivke nisu za tebe nikako.
Vrhunsko sudjenje obzirom da je bilo puno kontakt igre.zlatnakoka je napisao/la:Inače kako ste vi vidjeli sudjenje?TzBulevar87 je napisao/la:Steta onakvog 1. poluvremena, sve su odradili kako treba, cak je i Baraban bio onaj stari al' nekad treba imati i malo srece... Umjesto da im utrpamo 2-3 komada u prvom, doveses se u situaciju da u drugom mal' te ne cuvas nulu. Said drugu utakmivu ZAREDOM fula ozbiljne, preozbiljne prilike koje bi 99% odvele utakmice u drugom smjeru da su zavrsile u mrezi. Na C tribini nije psovala nikakva divizija nego Taran, a kako sam vidio, lik je prvo Taranu psovao majku seljacku na sta se ovaj upalio fino. Ne lozite svijet dzaba![]()
@zlatnakoka ponasaj se u skladu sa svojim statusom van tastature i virtuelnog svijeta, prozivke nisu za tebe nikako.
Kakvo vrhunsko suđenje izgleda nismo gledali istu utakmicu.zlajci je napisao/la:Vrhunsko sudjenje obzirom da je bilo puno kontakt igre.zlatnakoka je napisao/la:Inače kako ste vi vidjeli sudjenje?TzBulevar87 je napisao/la:Steta onakvog 1. poluvremena, sve su odradili kako treba, cak je i Baraban bio onaj stari al' nekad treba imati i malo srece... Umjesto da im utrpamo 2-3 komada u prvom, doveses se u situaciju da u drugom mal' te ne cuvas nulu. Said drugu utakmivu ZAREDOM fula ozbiljne, preozbiljne prilike koje bi 99% odvele utakmice u drugom smjeru da su zavrsile u mrezi. Na C tribini nije psovala nikakva divizija nego Taran, a kako sam vidio, lik je prvo Taranu psovao majku seljacku na sta se ovaj upalio fino. Ne lozite svijet dzaba![]()
Murga mi vise izgleda kao neko ko nije tacan nego sto je stvarno imao namjeru da napravi bilo koji od onih prekrsaja. Druga je stvar sto bi kod onog starta Secerovica kada je dobio zuti, prije 20 godina bi ga stigli Gasi, Bajro i Karic, isamarali i njega i sudiju, i do kraja utakmice gosti ne bi od straha izasli iz kaznenog prostora. A znate sta se danas desilo poslije onog starta. Nije se niko ni pocesao.
Ofsajd gostima u zadnjem napadu onaj mali od Bajre Bacica zazmirio i digao,a nije bio ni blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.