NK Široki Brijeg

96BadBoy
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la 96BadBoy » 27 okt 2018, 16:40

Ovo nam se događa iz sezone u sezonu,ovo je tužno i žalosno ali i smiješno.Najbolje ne ići uopće na ovakva gostovanja,jer znamo unaprijed šta nas čeka,registriraj 3-0 i živio.Koji nam je ovo put u zadnjih 2 godine da smo poveli u gostima i izgubili,ja mislim jedno 6-7.
Na kraju svega i crveni za Matića,odlično,tko će sada zabijati,sreća poslije Mladosti opet slijedi pauza.
Igraj Široki ti si najbolji!

Skr1996
Kontakt:

Post Postao/la Skr1996 » 27 okt 2018, 16:42

penke je napisao/la:
Skr1996 je napisao/la:
penke je napisao/la:Imate sve uvjete,dobre pripeme,pravi stadion, navijače, terene za treninge, vitamine, place ni dan ne kasne, povlastice iz kluba uvijek dobivate a ko pic.ke igrate majku vam **** jel vas stid i sram,od jadnog Radnika gubimo. Sramotne dvije pobjede u godinu dana.
Većina vas nije dostojna dresa ovog ponosnog i prkosnog svetog kluba.
Ajde majke ti ne seri vise. Cuj sve uvjete... pa tko nema sve uvjete?
Od kampa do svega redovnog u sklopu kluba sto im omogucujemo,a ne prikazuju ni priblizno sto bi trebali,ovo je Bogu plakat
Jebotte kamp, ne igra kamp. Sta to imate ponavljat, imamo momcad za 4-5 mjesto I amen. To je isto da stavis Sprajcu I kazes igraj imas sve uvjete...
Volim te do kraja.96.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 27 okt 2018, 16:43

sb1996 je napisao/la: Ja stvarno nista nisam vidio, jedino ako mi je nesto promaklo... Postali smo ko Torcida, kmečimo a dvoriste nam natrpano smećem
Stream je los bio. Moze bit da niste vidjeli
Znaci ne govorim da nas je ostetio direkt ili da su neregularni golovi, oba su dali iz nasih gresaka.

Nego je ocajno sudio. Svaki duel svira, ovi padaju jaucu odmah faul. Matić gradi loptu koju on vodi on svira faul za njih. Mi stisnemo malo on faul. Nemozes uzet loptu da ovaj ne svira duel. Provocira nas stalno, cijelu tekmu. Sjecka ti napade, ne pusta igru. Znaci opcenito lik nema pojma o suđenju. Eliomatr gurne loptu pored igraca Radnika ovaj se zabijau njega namjerno rusi ga nema faul. Popović za 1min krade loptu duel rame od rame i sad ima faula i za blazi duel. Svira ruku neku na centru koju je samo on vidio i daje zuti. Bagarić gradi loptu ispred igraca Radnika i padaju ovaj svira faul za Radnik i Matić prigovara i zuti tj crveni..eto neke situacije
Ja gore suđenje nisam gledao.
Al opet kazem nije nama kriv nitko za poraz od nas samih. Ajd cao ceka nas dug put do Sirokog
It's better when it's live

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 okt 2018, 16:48

Sretan vama povratak kuci a ove zvjezdice koje imaju sve uvjete a ne mogu Boljave dobit posaljite kuci pjeske

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 27 okt 2018, 16:49

hlive je napisao/la:
sb1996 je napisao/la: Ja stvarno nista nisam vidio, jedino ako mi je nesto promaklo... Postali smo ko Torcida, kmečimo a dvoriste nam natrpano smećem
Stream je los bio. Moze bit da niste vidjeli
Znaci ne govorim da nas je ostetio direkt ili da su neregularni golovi, oba su dali iz nasih gresaka.

Nego je ocajno sudio. Svaki duel svira, ovi padaju jaucu odmah faul. Matić gradi loptu koju on vodi on svira faul za njih. Mi stisnemo malo on faul. Nemozes uzet loptu da ovaj ne svira duel. Provocira nas stalno, cijelu tekmu. Sjecka ti napade, ne pusta igru. Znaci opcenito lik nema pojma o suđenju. Eliomatr gurne loptu pored igraca Radnika ovaj se zabijau njega namjerno rusi ga nema faul. Popović za 1min krade loptu duel rame od rame i sad ima faula i za blazi duel. Svira ruku neku na centru koju je samo on vidio i daje zuti. Bagarić gradi loptu ispred igraca Radnika i padaju ovaj svira faul za Radnik i Matić prigovara i zuti tj crveni..eto neke situacije
Ja gore suđenje nisam gledao.
Al opet kazem nije nama kriv nitko za poraz od nas samih. Ajd cao ceka nas dug put do Sirokog
Primjetio sam neke od tih stvari,al sami smo mi sebi krivi.Ovakve golove stalno primamo
SAMO ŠIROKI!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 27 okt 2018, 16:50

Udarit po džepu kao i Željezničar,i 'ko te ****,igrat ćeš ti.
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 27 okt 2018, 17:02

@hlive hvala za prenos i polako kuci.

Tuga je ovo moji drugovi, tuga velika... Definitivno vec jako dugo vrijeme nemamo naš pravi ŠB. Jesu li financije problem, los sportski segment, ili nesto trece, neam pojma..
NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 27 okt 2018, 17:51

Svi smo mi Bernardo Matic :bih:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 27 okt 2018, 17:56

LoveSB96 je napisao/la:Svi smo mi Bernardo Matic :bih:
Jedan je mata :bih:
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 27 okt 2018, 18:13

since1948 je napisao/la:
Sta je snjim?
NK Široki Brijeg

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 27 okt 2018, 18:23

Evolve je napisao/la:
since1948 je napisao/la:
Sta je snjim?
Psovao ligu i državu BeHa :D
...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 okt 2018, 18:51

Da cam svi igraci hoce drzavu psovat,ovaj e zaigrat za jedno 4 godine super lik neki :lol: treba ova drzava da uvede zestoke sanskcije za svakog ko je na javnim priredbama vrijedja,pa cemo da vidimo uje nase drage

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 27 okt 2018, 19:04

:zzz:
zagor1987 je napisao/la:Da cam svi igraci hoce drzavu psovat,ovaj e zaigrat za jedno 4 godine super lik neki :lol: treba ova drzava da uvede zestoke sanskcije za svakog ko je na javnim priredbama vrijedja,pa cemo da vidimo uje nase drage
A srce drago,jel to te uvrijedio nas Mata
SAMO ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 okt 2018, 19:42

:lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 okt 2018, 19:49

since1948 je napisao/la::zzz:
zagor1987 je napisao/la:Da cam svi igraci hoce drzavu psovat,ovaj e zaigrat za jedno 4 godine super lik neki :lol: treba ova drzava da uvede zestoke sanskcije za svakog ko je na javnim priredbama vrijedja,pa cemo da vidimo uje nase drage
Normalno da jeste iserem vam se na lipu vasu haha pa niste se valjda uvrijedili nedo bog?

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 27 okt 2018, 20:02

zagor1987 je napisao/la:
Normalno da jeste iserem vam se na lipu vasu haha pa niste se valjda uvrijedili nedo bog?
Sta bi se uvrijedili,bas si smijesan
SAMO ŠIROKI!

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 27 okt 2018, 20:20

zagor1987 je napisao/la:
Jok u Sarajevu nisi nikad čuo jeb. ti državu ili u bilo kojem drugom dijelu BiH. Problem je ako to kaže Hrvat i ako još igra u Širokom Brijegu. Očekujem najmanje 400 komentara na klixu i sličnim portalima
audere est facere!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 okt 2018, 20:32

Jedva docekali klosari
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 27 okt 2018, 20:38

Kako masinerija radi odmah. Pritisak da se kazni igraca bez obzira sto njegove izjave nema, sto ovo kaze sudac i ne mora biti tocno uopce (ne bi bilo prvi put da se nadodaje).
Jer eto kod prigovora inace igraci se isljucuju jer pjevaju pjesmice sucima o cvijecu i prirodi
Hahahahahhahaa
Tko god je igrao ili bio uz teren na utakmici zna kako se igraci međusobno pickaraju a isto tako se svasta govori sucu a suci nisu cvijece, uzvracaju i oni i nerijetko psuju igrace
It's better when it's live

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 okt 2018, 21:16

hlive je napisao/la:Kako masinerija radi odmah. Pritisak da se kazni igraca bez obzira sto njegove izjave nema, sto ovo kaze sudac i ne mora biti tocno uopce (ne bi bilo prvi put da se nadodaje).
Jer eto kod prigovora inace igraci se isljucuju jer pjevaju pjesmice sucima o cvijecu i prirodi
Hahahahahhahaa
Tko god je igrao ili bio uz teren na utakmici zna kako se igraci međusobno pickaraju a isto tako se svasta govori sucu a suci nisu cvijece, uzvracaju i oni i nerijetko psuju igrace
Ma jok glup sudija nek mu psuje,il nek ga vrijedja i drzavu i slicno,sva sreca pa lik sudi u evropi pa zna sta mu je raditi,a ovaj papan nek psuje drugi put opet nije frka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.