FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2018, 17:28

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Poletilo se i sa anketom i sa pricom o njima.Imamo utakmicu prije njih,tri boda su na svakoj utakmici ista.

Al eto kad vec pricamo o premijama njihovi igraci su odbili tu ponudu za premije od 50 milja.Sta to znaci za nas vidjet cemo kada dodju na red.
Kako misliš odbili? Hoće više, hoće novac koji su im dužni od prošlog mjeseca (30% jedne plate) ili šta?
Pa zato sto su te premije koje su im ponudjene upravo ona lova koja im je skinuta od plate.Te premije ispadaju kao pobjedite Sarajevo i vratit cemo vam ovo oduzeto.I nisu pristali na to jel svakako ocekuju da ce im ovo oduzeto biti vraceno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 25 okt 2018, 17:34

Evander je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.

Otkud Komšić sinoć na premijeri? Pročitah neki dan da je on željovac, kad su izbacili za kog koji političar navija :mrgreen:

Još malo GOŠK, ozbiljno, jako i po tri boda. Jako bitna utakmica.

Jel se zna za Crepulju, jel sta ozbiljno, koliko ce pauzirt? Taman kreno igrat odlicno, nadam se da nije povreda ozbiljna, bila bi prava steta i za njega a i za nas.
Komšić je prije svega dobar čovjek, Bosanac i Sarajlija pa onda sve ostalo. Sarajevo je originalno jedini gradski klub ovog grada i onda možeš skontati zašto je bio tu, meni nije nimalo čudno iako je živa istina da više simpatiše Željezničar iz nekog nedokučivog razloga. :D
Komsic je prije svega neradnih i uhljeb koji za svog, ne kratkog mandata, apsulutno nista nije uradio.
Neko ko je pomogao nacionalistickim strankama da ostanu na vlasti i da ojacaju.
Klasicno kukavicije jaje ubaceno da nacionalisti ostanu na vlasti.

On kao politicar, dokazano, jedna je velika nula.
Jedino sto zna je mlatiti kvazi patriotske gluposti, na sta se raja ocito pali. A kad je sta konkretno raditi, covjek ne postoji.
Ne rise matere ti.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 okt 2018, 17:41

Evander je napisao/la: Komsic je prije svega neradnih i uhljeb koji za svog, ne kratkog mandata, apsulutno nista nije uradio.
Neko ko je pomogao nacionalistickim strankama da ostanu na vlasti i da ojacaju.
Klasicno kukavicije jaje ubaceno da nacionalisti ostanu na vlasti.

On kao politicar, dokazano, jedna je velika nula.
Jedino sto zna je mlatiti kvazi patriotske gluposti, na sta se raja ocito pali. A kad je sta konkretno raditi, covjek ne postoji.
on je na prodaju kao i svaki član njegove stranke i svaki njegov stav, opštepoznato...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 okt 2018, 18:53

Da on valja ista nebi bio navijac prosjaka, ovo slikanje je samo da bi navuko vecu podrsku naroda. Znaci interes samo, **** zeljka i DEFANZIVNU FRONTU.

Samo napad ASIM je jedan.

Mogli bi nam se obit oglavo nedo bog, puno ponizavo ekipu koja je jedina odnijela bod na kosevu. Covic je vec bio i Hosku obeco im finu kesu para zrinjski i vaso otere pare od igraca ponudio igracim HOSKURAC iz gabele..

Moramo pobjedit hosK da bi se mogli opravdano nadat pobjedi protiv sledeva dva ustaska kluba.

Derbi pobjedzuje u vecini slucajeva ekipa koja je u situaci kad misli da je slabija i tad daju taj extra 1% koji dones tu pobjedu.

Nisam za opciju da se igracima prije utakmice obecava neka premija al u slucaju pobjede posle utakmice dat im finu premiju, posto mislim da ovi sto je raskopcani ponudio igracima selje bi mogla bit prevaga da ih uzmemo. Na pare niko nije imun al u derbiju ta vrsta stimulansa je kontra priduktivna.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 okt 2018, 19:24

Kakva si ti legenda pitar6785 ja se tebi divim hahaha čuj raskopčani haha kralju popravio si mi dan. Ma kakav dan sedmicu haha :rol:
ISTINA ZA VEDRANA!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 okt 2018, 19:37

Sto @Samozdravlje rece pricajte odnosno pisite samo o narednom protivniku tj Gosku, i uhvatite se puta u nedelju ko moze, fino gostovanje kafa u Mostaru i uzeti tri boda dole u Gabeli kao i prosle godine aBd. Ostavite Zeljine probleme po strani i ako ja mislim da je ovo sa njihove strane jedna velika psiholoska igra ne bi li nas navukli na onu standardnu "oni se raspadaju, sad cemo im poslednji ekser u kovceg udariti" i tako te gluposti, a znamo kako nakon takvih ocekivanja prodjemo u derbiju. Samo Sarajevo i ona nasa poznata SVAKA KAO DA JE ZADNJA !!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 okt 2018, 19:56

U P N I bod.

------------------- 33 23 4 6 73

FK Sarajevo 33 22 6 5 72

Zamislite neki ovakav scenario i onda se sjetis utakmice u Gabeli , gdje ti je trebala pobjeda,a mi remizirali. Zato jako od utakmice do utakmice (stara floskula , ali dobitna). Jos < od 18 pobjeda i VJECNA VATRA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 25 okt 2018, 20:02

Igraci imaju motiv vise ovi su izjavili da ce se bacati na glavu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 okt 2018, 20:04

ja bi ovog Vegu doveo za beka sa Pidrom rotirat...Bekića ostavit u tuzli kad budemo igrali opet dole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 okt 2018, 20:08

DenchiNL je napisao/la:ja bi ovog Vegu doveo za beka sa Pidrom rotirat...Bekića ostavit u tuzli kad budemo igrali opet dole...
Nije musliman :kafa: ne može :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2018, 20:20

Uplate za Gabelu se mogu izvršiti i sutra (PETAK) od 17:00-19:00h.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 okt 2018, 20:35

moj uzor-S.G je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gosk se za tekmu protiv nas cijelu sedmicu sprema bez trenera.Neretljak ce tek sutra da im se prikljuci ,isao na neki seminar trenerski.
:opaopa: :opaopa:

Ovu Sedrenikovu pricu ne treba uzimati za ozbiljno, osim da se njemu uruci jedno upozorenje pred ban :salut:
Sarkazam ljudino sarkazam ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2018, 20:36

StariGrad071 je napisao/la:Igraci imaju motiv vise ovi su izjavili da ce se bacati na glavu.
Ko je izjavio?
Kmeljovci?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 okt 2018, 20:50

zagorski je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Igraci imaju motiv vise ovi su izjavili da ce se bacati na glavu.
Ko je izjavio?
Kmeljovci?
ma jok graničari ovi...prijete ko i svaki koji igraju s nama...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2018, 21:13

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ko je izjavio?
Kmeljovci?
I ovi su iz Mladosti tako poderali koljena...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2018, 21:15

Zagorski, realno i jesu poderali koljena
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 okt 2018, 21:20

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Igraci imaju motiv vise ovi su izjavili da ce se bacati na glavu.
Ko je izjavio?
Kmeljovci?
I ovi su iz Mladosti tako poderali koljena...
I ostali punih usta :crazy: :crazy: :crazy: :urnebes: :urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 okt 2018, 21:23

samo u kost vs gosk. hebo kartone daj tri boda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2018, 21:57

MortemHz je napisao/la:Zagorski, realno i jesu poderali koljena
I bulju :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 okt 2018, 22:14

- Twitch.tv
- WISTIA.com

Evo ko hoće, ponovo je dostupan klip, sada na tri sajta (DailyMotion, Twitch, Wistia). Ovaj put nisam stavljao na YT, jer mi je to YT onemogućio, jer mi je ono njihovo udruženje lupilo prijavu, čemu sam se i nadao prije postavljanja, al' nejse, sada ima na tri lokacije.
Da vidim što će ga sad skloniti.. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Google Adsense [Bot], GradKamena2 i 48 gostiju.