Peticabhpremierliga12 je napisao/la:Koliko je karta za "derbi"?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Rece mi jedan upuceniji covjek da nam dolazi stecajni upravnik, ako je istina.....Probisvjet je napisao/la: Kakav nemir? Ili jeste ili nije. Ako nije treba rjesavati to, ako jeste treba da se zna. Jednostavno. Nismo udruzenje za levitaciju nego fudbalski klub. Sada smo u fazi levitacije isto kao kada je Asmir podnosio hostavke.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' neko ko ima polozen ispit za stecajnog upravitelja, a obnasat ce funkciju predsjednika ili stecajni upravitelj koji ce obavljati tu funkciju. Ovo drugo je samo moguce ako skupstina proglasi stecaj udruzenja. Mislim da ovo drugo nije moguce jer nema osnova i nije proglasen stecaj.Skver je napisao/la:Rece mi jedan upuceniji covjek da nam dolazi stecajni upravnik, ako je istina.....Probisvjet je napisao/la: Kakav nemir? Ili jeste ili nije. Ako nije treba rjesavati to, ako jeste treba da se zna. Jednostavno. Nismo udruzenje za levitaciju nego fudbalski klub. Sada smo u fazi levitacije isto kao kada je Asmir podnosio hostavke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
U subotu nam sudi Elvis Mujic iz Banovica .
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Covjek iz TK sudi ekipama iz TK.hondas je napisao/la:U subotu nam sudi Elvis Mujic iz Banovica .
Covjek iz PDA sudi ekipi PDA.
Znaci tri moramo dati da bi pobijedili politiku.
Ovaj valjda ima polozen za sve kategorije, neki miloner, teska kategorija....kazu hoce i osovat....Probisvjet je napisao/la:Jel' neko ko ima polozen ispit za stecajnog upravitelja, a obnasat ce funkciju predsjednika ili stecajni upravitelj koji ce obavljati tu funkciju. Ovo drugo je samo moguce ako skupstina proglasi stecaj udruzenja. Mislim da ovo drugo nije moguce jer nema osnova i nije proglasen stecaj.Skver je napisao/la:Rece mi jedan upuceniji covjek da nam dolazi stecajni upravnik, ako je istina.....Probisvjet je napisao/la: Kakav nemir? Ili jeste ili nije. Ako nije treba rjesavati to, ako jeste treba da se zna. Jednostavno. Nismo udruzenje za levitaciju nego fudbalski klub. Sada smo u fazi levitacije isto kao kada je Asmir podnosio hostavke.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo sada prilike da se ova stavka "ulaznice" malo poboljsa i poveca za vikend. Mada znam da sada nece biti ni 5000 ljudi, a kamoli kao u onoj prvoj utakmici kada su se svi cupali jer je ulaz bio besplatan, ali nadam se isto tako da ce sto vise ljudi doci da podrzi nase momke da se prekine ovaj niz i da se bas kao i u prvom dijelu ponovo krene po osvajanje bodova i prema toj 4. poziciji.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ja ne znam grad sa vise teorija zavjere od nas...zlatnakoka je napisao/la:Covjek iz TK sudi ekipama iz TK.hondas je napisao/la:U subotu nam sudi Elvis Mujic iz Banovica .
Neka zapnu i pobjede, kakav PDA i sudije.
Prognoza 2-0 za nas, oba iz prekida.
mosa zlatu mosa bodaslo
Rezultat Sloboda 2:0 Slogainfected je napisao/la:Ja ne znam grad sa vise teorija zavjere od nas...zlatnakoka je napisao/la:Covjek iz TK sudi ekipama iz TK.hondas je napisao/la:U subotu nam sudi Elvis Mujic iz Banovica .
Neka zapnu i pobjede, kakav PDA i sudije.
Prognoza 2-0 za nas, oba iz prekida.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 26 okt 2018, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Prestani miješati politiku i spominjati Husića u svakom postu. Može se i bez toga.
Razlog: Prestani miješati politiku i spominjati Husića u svakom postu. Može se i bez toga.
-
- Kontakt:
dobro jel ovo tema azmir husic il fk sloboda?
-
- Kontakt:
dzabe se nervirate, samo opusteno.
ko plitak potok hladno 1:0
ko plitak potok hladno 1:0

Sloboda ima novog sponzora Lutrija BiH
Mogu li wwin i lutrija BiH biti istovremeno sponzor?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Što da ne nema nikakvog ekskluzivnog ugovora ni sa jednim sponzorima. Druga stvar mislim da ne može niti jedan drugi telekom biti sponzor nekog kluba u PL zato što je BH Telekom sponzor cijele ligemeecko je napisao/la:Mogu li wwin i lutrija BiH biti istovremeno sponzor?
Želješčar Telemach, Široki EronetYimi je napisao/la:Što da ne nema nikakvog ekskluzivnog ugovora ni sa jednim sponzorima. Druga stvar mislim da ne može niti jedan drugi telekom biti sponzor nekog kluba u PL zato što je BH Telekom sponzor cijele ligemeecko je napisao/la:Mogu li wwin i lutrija BiH biti istovremeno sponzor?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Možda kod nas dodje O2Penaltiky je napisao/la:Želješčar Telemach, Široki EronetYimi je napisao/la:Što da ne nema nikakvog ekskluzivnog ugovora ni sa jednim sponzorima. Druga stvar mislim da ne može niti jedan drugi telekom biti sponzor nekog kluba u PL zato što je BH Telekom sponzor cijele ligemeecko je napisao/la:Mogu li wwin i lutrija BiH biti istovremeno sponzor?
- Beduin
- Kontakt:
I ja neki dan vidim na Fb, a nisam zvanicni clanak procitao o sponzorstvu. A kao i uvijek uslovi sponzorstva se kriju ko zmija noge.Yimi je napisao/la:Sloboda ima novog sponzora Lutrija BiH
Al hvala im, 2 karte mi poklonise.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Je bacemo sitija ale aleee
Je bacemo sitija ale alee
Stq je frajeri nema labavo
Je bacemo sitija ale alee
Stq je frajeri nema labavo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.