Nevina učenica aw awPenaltiky je napisao/la:Vakoe bolje.Osim13 je napisao/la:Remy Lacroix moćna slika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ono kad naučiš organizam kad treba srat u koja doba, pa si onda jedna dan naglo zaglavio u nekim obavezama da ne možeš to obaviti.
Nemoj srat ba bezvezeOsim13 je napisao/la:Ono kad naučiš organizam kad treba srat u koja doba, pa si onda jedna dan naglo zaglavio u nekim obavezama da ne možeš to obaviti.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja mogu srat đegod. Jaran otišao u Istanbul 6 dana nije kenjo dok nije kući došaoOsim13 je napisao/la:Ono kad naučiš organizam kad treba srat u koja doba, pa si onda jedna dan naglo zaglavio u nekim obavezama da ne možeš to obaviti.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nisi alfa muzjak ako nisi u stanju oznacit gdje si bioPenaltiky je napisao/la:Ja mogu srat đegod. Jaran otišao u Istanbul 6 dana nije kenjo dok nije kući došaoOsim13 je napisao/la:Ono kad naučiš organizam kad treba srat u koja doba, pa si onda jedna dan naglo zaglavio u nekim obavezama da ne možeš to obaviti.

Jedino ako ga je bilo strah da ga ne uhapse pa optuze da je gulenovac

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Krenem na fax i u tramvaju sretnem dexa, frajer u majici s kratkim rukavima

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Posro sam se u BBI-u na kraju, na "higijenskoj dasKi", usput malo radnice obišaoPenaltiky je napisao/la:Ja mogu srat đegod. Jaran otišao u Istanbul 6 dana nije kenjo dok nije kući došaoOsim13 je napisao/la:Ono kad naučiš organizam kad treba srat u koja doba, pa si onda jedna dan naglo zaglavio u nekim obavezama da ne možeš to obaviti.

Jel ovo Jihadi Hendo u borbi protiv crvenih? Il protiv krstasa u Mjuniku?madridist je napisao/la:
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kakav on, on nafurava ovakve da ginu.Sage je napisao/la:Jel ovo Jihadi Hendo u borbi protiv crvenih? Il protiv krstasa u Mjuniku?madridist je napisao/la:
Upropastiste ovakvu sliku...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Gleda li ko "Konak kod Hilmije" kako opraše ono ustaško cvijeće

Previše mi vuče na Alo AloPenaltiky je napisao/la:Gleda li ko "Konak kod Hilmije" kako opraše ono ustaško cvijeće![]()

Portugalac brat najjači.Osim13 je napisao/la:Previše mi vuče na Alo AloPenaltiky je napisao/la:Gleda li ko "Konak kod Hilmije" kako opraše ono ustaško cvijeće![]()
al je ok

jel ovo s nevesinjske olimpijade?madridist je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ih dobro opremila komanda, da im pozavidi i ured ratnog predsjednistva BiH.
Rugaju se i svabama i balijama i ustasama i cetnicima lolPenaltiky je napisao/la:Gleda li ko "Konak kod Hilmije" kako opraše ono ustaško cvijeće![]()
Ok serija nije losa za ubit vrijeme
Valjda ce se pojavit i mladi izet fazlinovic
Vidi šatorMElloo je napisao/la:Rugaju se i svabama i balijama i ustasama i cetnicima lolPenaltiky je napisao/la:Gleda li ko "Konak kod Hilmije" kako opraše ono ustaško cvijeće![]()
Ok serija nije losa za ubit vrijeme
Valjda ce se pojavit i mladi izet fazlinovic
Đe?
Tup
Ja budale šator u ćenifi
Tup
Možete kampirati zajedno
Tup

Snaga naroda. Ž.BiH je u posljednjih 20 godina ostala bez više od 80.000 državljana
Niksic
Vrh sdp ako ovoga ne skloni slobodno neka osnuju asdp...

Vrh sdp ako ovoga ne skloni slobodno neka osnuju asdp...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VolimBiH96 i 4 gosta.