Prva liga FBiH - 2018/19

Moderator/ica: GracanicaAA

SMR187
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - 2018/19

Post Postao/la SMR187 » 24 okt 2018, 20:09

Druze moj ko je stao uz nas kad nas Metalleghe u tandemu s Capljinom povali u zadnjem kolu?
Zamisli kad ulozis sve sto imas, boris se 29. kola, vodis i neko te u zadnjem momentu povali i otme ti titulu.
Niko nije stao uz nas, pricalo se o tome sedmicu dana i nikom nista.

Ja ti garantujem zivotom da ne postoji ekipa u ovoj ligi da je generalno imala losije sudjenje od Zvijezde u zadnje 3 sezone. Gdje god odemo docekaju nas na noz, Orasje nam hladno s Karacicem i Sabrijom zabije qrac u po Gradacca, i?
Dodju igraci Bosne, sjednu na po terena nakon sudjenja koje je lose, ali ni priblizno lose ko ono sto mi vidimo svako drugo kolo i po evrope pise o njima, nas pljuju po fb.

I sta mi ba da uradimo?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 24 okt 2018, 20:30

SMR187 je napisao/la:.
Care samo pustis snimak utakmice iz Orasja, na toj utakmici je kako kazu budale Orasje osteceno ko nikad niko u ovo ligi i Bandic zaradio onoliku suspenziju, pa brate imas oci pogledaj. **** mi sve ako sudjenje nije bilo bar 60/40 na strani Orasja, ali nek bude da je 50/50 ili ako hoces nek bude da se Velez guro(pogledaj snimak), covjek dobio kaznu od 9 utakmica, smjesno majke mi, pa ovo je ocigledno osveta Bandicu jer nije bio toliko radikalan, i sto je Velez dobio.
Covjece podatak da vlasnici Olimpika postavljaju predsjednika sudijske organizacije na direktorsko mjesto u njihovoj firmi je komedija.

Ne znam sta vama ostalim smeta nasa borba, pa i za sve ostale se borimo, imamo puno navijaca i neki smo brend u ovoj drzavi zar ne bi svi vi trebali podrzati sve sto nije maligno u ovoj nakaradnoj ligi, oticemo mi kralju u PL, ove ili dogodine ili za tri nebitno, vama ostalim ostaje da kuburite sa ovom bandom. Treba se dici cijela liga zbog ovog slucaja, **** Bandica nebitan je ali hajmo da izadjemo na cistac, sta je uradio toliko da bi dobio onu kaznu, a zbog mnogo lakrdija u svakom kolu prolaze nekqznjeno, pa moramo krenuti od necega da bandu skinemo vise.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 okt 2018, 21:03

SMR187 je napisao/la:Druze moj ko je stao uz nas kad nas Metalleghe u tandemu s Capljinom povali u zadnjem kolu?
Zamisli kad ulozis sve sto imas, boris se 29. kola, vodis i neko te u zadnjem momentu povali i otme ti titulu.

Ja ti garantujem zivotom da ne postoji ekipa u ovoj ligi da je generalno imala losije sudjenje od Zvijezde u zadnje 3 sezone. Gdje god odemo docekaju nas na noz, Orasje nam hladno s Karacicem i Sabrijom zabije qrac u po Gradacca, i?
Dodju igraci Bosne, sjednu na po terena nakon sudjenja koje je lose, ali ni priblizno lose ko ono sto mi vidimo svako drugo kolo i po evrope pise o njima, nas pljuju po fb.

I sta mi ba da uradimo?
ma vjerujem ti,Zvijezda nikad nije bila u talu sa sudijama(koliko se sjecam).
Ali znas sta je tvoj problem
Mi ako se borimo protiv mafije i onoga sto ne valja to je pozitivno i ti umjesto da to podrzis ti nam se suprostavljas nekom izrekom kao to je tako tu se ne moze nista pomoci,kako bola ne moze,necemo sutiti na nepravdu(bez obzira sto smo dobili),a svi ostali navijaci ako ne zele ovo podrzati onda nemojte ni odmagati.Bandic je ne bitan u ovoj prici,borimo se protiv ovakvog nakaradnog i mafijaskog sistema.Nemoramo nikad uci u PL ali necu ostati nijem na kradje i marifetluke,dosta vise
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 24 okt 2018, 21:57

rodjak je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Druze moj ko je stao uz nas kad nas Metalleghe u tandemu s Capljinom povali u zadnjem kolu?

I sta mi ba da uradimo?
ma vjerujem ti,Zvijezda nikad nije bila u talu sa sudijama(koliko se sjecam).
Ali znas sta je tvoj problem
Mi ako se borimo protiv mafije i onoga sto ne valja to je pozitivno i ti umjesto da to podrzis ti nam se suprostavljas nekom izrekom kao to je tako tu se ne moze nista pomoci,kako bola ne moze,necemo sutiti na nepravdu(bez obzira sto smo dobili),a svi ostali navijaci ako ne zele ovo podrzati onda nemojte ni odmagati.Bandic je ne bitan u ovoj prici,borimo se protiv ovakvog nakaradnog i mafijaskog sistema.Nemoramo nikad uci u PL ali necu ostati nijem na kradje i marifetluke,dosta vise
Izgleda druze rodjak da u BIH nije normalno se borit protiv nepravde, zato i jesmo tu gdje smo, ja necu da se borim ali kad neko proba bit cu tu da ga pitam sta on hoce, sta on glumi :lol:

Sto se tice ovo sto se pise na zadnje dvije stranice, pojenta sadrzaja nije da neko pravi od sebe zrtvu nego da se pise istinito i o problemima BH fudbala.

Jel normalno da predsjednik komisije za sudije u federalnoj ligi je takodje direktor firme ciji je vlasnik takodje na celu kluba koji se takmici u toj ligi i trazi ulazak u PL, ili je sukob interesa?

Zbog cega je Bandic suspendovan za 9 utakmica, mora postojati valjda neko obrazlozenje? Jel suspenzija Bandica donosi nesto dobro BH fudbalu na dalje, ili je u pitanju neki licni interes? Postoji takodje utakmica na snimku pa se moze protumaciti dal je kazna validna, i dal je obrazlozenje validno prema onom sto covjek i sam vidi.

Za mene su ovo vrlo ozbiljna pitanja koja se ticu BH fudbala, a ne samo Veleza ili nekog drugog kluba, i kao takvog mislim da je pravedno pisati o tome, ako nam je cilj bolji i napredniji BH fudbal.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 okt 2018, 01:08

Profulali ste poentu prvog posta skroz. Nisam rekao da niste u pravu, rekao sam da pretjerujete.
I stvar nije bila u borbi protiv zla, nego u kurcenju i prozivanju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 okt 2018, 09:07

Jel ovo imamo novu aferu.

RODJENI22
Kontakt:

Post Postao/la RODJENI22 » 25 okt 2018, 10:20

U poštenom svijetu bi se pričalo kako je lik kaznu dobio jer je htio da ošteti Velež i nije uspio

Kod nas je dobio kaznu jer nije uspio provesti plan u djelo. Pa jbt nismo u zanzibaru, postoji city tv i postoji način vraćanja utkamice i ako je nisi pogledao u zadanom terminu. Koga više farbaju. Pa onaj penal ja bratu rodjenom svirnuo ne bih, i sad kao Velež naštimao. Priče za malu djecu i alibi za 2 sendvič navijača

p.s. koliku kaznu je dobio lani onaj magarac što je dosudio offside iz auta u Travniku čini mi se

Najbolji sudija u Prvoj ligi Federacije
Darko Obradović u Vitezu sudio fer i korektno, ali posmatraču suđenja se to nije dopali pa mu je dao ocjenu 7.8

Suspendovan i sudija sa utkamice TOŠK- Orašje

Ne može se ovima stat u kraj, samo degenečit ko nekad
Zadnja izmjena: RODJENI22, dana/u 25 okt 2018, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

alensa33
Kontakt:

Post Postao/la alensa33 » 25 okt 2018, 10:35

Svirao nepostojeci penal za Orašje, nije svirao postojeci penal za Orašje i nije dao golmanu Veleža drugi žuti karton. Zbog toga je kažnjen.
Gledao sam i ja utakmicu: u prvom navlacio za Orašje, u drugom za Velež.

Popustite nas malo sa tom pricom kako ste sami protiv svih, ko da smo svi mazlumi...

RODJENI22
Kontakt:

Post Postao/la RODJENI22 » 25 okt 2018, 10:37

Eo ga još jedan sendvičar :urnebes: :urnebes:

alensa33
Kontakt:

Post Postao/la alensa33 » 25 okt 2018, 10:53

RODJENI22 je napisao/la:Eo ga još jedan sendvičar :urnebes: :urnebes:
Brata izvini, al moj klub je stariji od tvog, ima više trofeja od tvog i više navijača. ;)

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 okt 2018, 11:17

Eto toliko :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 25 okt 2018, 11:56

jbg treba se nafurati i ziviti u svom fazonu sami protiv svih :D

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 25 okt 2018, 12:22

Inače jako ozbiljno treba shvatati forumaša @alensa33 koji se jučer registrovao i koji je napisao 2 posta ukupno na forumu.

alensa33
Kontakt:

Post Postao/la alensa33 » 25 okt 2018, 12:38

ra1981 je napisao/la:Inače jako ozbiljno treba shvatati forumaša @alensa33 koji se jučer registrovao i koji je napisao 2 posta ukupno na forumu.
Ne kontam šta me imaš ozbiljno, a šta neozbiljno shvatati, al eto...
Onako usput, @RODJENI22 je čitava 22 dana stariji od mene. :D

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 okt 2018, 14:08

alensa33 je napisao/la:Svirao nepostojeci penal za Orašje, nije svirao postojeci penal za Orašje i nije dao golmanu Veleža drugi žuti karton. Zbog toga je kažnjen.

Popustite nas malo sa tom pricom kako ste sami protiv svih, ko da smo svi mazlumi...
Imas na velezovoj stranici pregled sa tekme u orasju i tu ima takodjer taj sto ti kazes "postojeci penal" za orasje u drugom pol. Dovoljno ti je da samo jednom pogledas i vidis ko je prvi dosao do lopte golman ili napadac? Kad pogledas skontat ces je li penal ili ne :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 25 okt 2018, 15:26

RodjeniiBrato je napisao/la:
alensa33 je napisao/la:Svirao nepostojeci penal za Orašje, nije svirao postojeci penal za Orašje i nije dao golmanu Veleža drugi žuti karton. Zbog toga je kažnjen.

Imas na velezovoj stranici pregled sa tekme u orasju i tu ima takodjer taj sto ti kazes "postojeci penal" za orasje u drugom pol. Dovoljno ti je da samo jednom pogledas i vidis ko je prvi dosao do lopte golman ili napadac? Kad pogledas skontat ces je li penal ili ne :)
Sta se bola pravdas ovim levatima livadicima iz gornjih i donjih selendra. Gazimo bola PL i dovidjenja. Gledajte nam u ledja svi. Mi smo institucija! Pricajte sta hocete boli nas kiita.
Mostar u srcu Velez do groba!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 okt 2018, 18:13

E ovo je bila poenta mog prvog posta ^

Seljakluk odvrnut na max.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 okt 2018, 18:25

ASD je napisao/la:Jel ovo imamo novu aferu.
Izgleda! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 okt 2018, 18:31

Mancini je napisao/la:
ASD je napisao/la:Jel ovo imamo novu aferu.
Izgleda! ;)
izgleda izmedju kapitena Viteza i Mahira Skopljaka iz Novog Travnika ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 okt 2018, 20:18

Ni jedan drugi portal nije napiso nista o kazni Bandica(u utakmici Orasje-Velez) i ovim navodnim pustanjem igraca Novog Travnika da Fajic zabije gol (Velez-N.Travnik) osim ovog SS.ba portala ,nesto mi smrdi ovdje.Trazio sam i na stranicama saveza i svugdje drugo ali nigdje nista nisam nasao.Postavlja se pitanje da li je istina ovo sto neko pise po ovom portalu,i da li je to mozda neko placa da se unesi smutnja.

Jos jedan podatak.U Orasju su smisljeno ostavili nase navijace same na tribini i bez ikakve zastite od policije ili redara sa otvorenim putem na teren,i onda su se valjda nadali da ce mo mi ,nakon ofirnog sviranja penala za Orasje i stalnog navlacenja za domacina, biti izrevoltirani i uci u teren da bi se utakmica prekinula ,i da bi mi bili kaznjeni + 3 boda za zelenim stolom za domacina,ali nismo mi toliko naivni da nasjedamo na takve stvari ko kakvi hajvani. :problem:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 10 gostiju.