FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 okt 2018, 10:30

Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.

Otkud Komšić sinoć na premijeri? Pročitah neki dan da je on željovac, kad su izbacili za kog koji političar navija :mrgreen:

Još malo GOŠK, ozbiljno, jako i po tri boda. Jako bitna utakmica.

Jel se zna za Crepulju, jel sta ozbiljno, koliko ce pauzirt? Taman kreno igrat odlicno, nadam se da nije povreda ozbiljna, bila bi prava steta i za njega a i za nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 okt 2018, 10:37

SedrenikHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Nije valjda ovo istina za Sabru i anamo njih
Šta je u pitanju brate?
Pa pričaju da je i Sabrina platila im da ne trenirajuu.
Unosi im nemir pred vječiti. Ccc
Šuplja priča, kad sve tone u klubu onda uključiš komšiju, kao on plaća i kriv je.
Mitomanija, čudna bolest 21. vijeka.

Nego, još malo pa Gošk. Nadam se samo da neće niko dobiti žuti karton :pray:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 okt 2018, 10:39

Reći ćeš sada i ti da Sabra nema veze sa ovim?
Ma hajte molim vas.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 okt 2018, 10:41

Sedrenik ne trollaj
ISTINA ZA VEDRANA!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 okt 2018, 11:03

Lecler je napisao/la:Sedrenik ne trollaj
Iznosim ono što je istina i zamolio bih te da ne budeš ni ti naivan
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 okt 2018, 11:05

alacious je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Obrisan klip. :lol:
Ko je prijavio? Haha

Stavi na dailymotion. Tamo bude dosta stvari koje bi inace bile izbrisane sa yt.
Gurbeti valjda.. :lol:

Danas ću postaviti ponovo na YT, kao i na sve druge platforme, od DailyMotiona pa nadalje.

@SedrenikHz
To su gluposti, nema potrebe za izmišljanjem. Naše teorije zavjere, kao i uvijek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 okt 2018, 11:32

SedrenikHz je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Sedrenik ne trollaj
Iznosim ono što je istina i zamolio bih te da ne budeš ni ti naivan
Iznosiš gluposti i zamolio bih te da ne trolaš

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2018, 11:32

Gosk se za tekmu protiv nas cijelu sedmicu sprema bez trenera.Neretljak ce tek sutra da im se prikljuci ,isao na neki seminar trenerski.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 okt 2018, 11:36

Ne trebamo se mi baviti njihovim stvarima i problemima. Kod njih je raskol veliki u klubu i pokušavaju nas uvuč u to. Ne nasjedajte na te stvari. Oni ce gledati da traze krivca u drugima, samo sebe ne. Pogotovo jer smo mi prvi sad i gledat ce da nas destabiliziraju svim sredstvima, jer znaju da ne mogu da dodju do titule ove godine sa ovakvim sistemom kakav imaju. Ako oni ne mogu, nece dozvoliti ni nama. A sto se njih tice oni su u velikim probleimam od prosle sezone, ovo je samo djelic. Prave problemi tek njima dolaze, ponavlja im se stvar ko nama sa Selimovicem i ekipom. Nas proslo, njih naslo. Mi se znamo nositi s tim i pustite suplje. Gladat samo sebe, oni se kolju izmedju. Mi svoje furamo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 okt 2018, 11:50

miky_hz je napisao/la:Gosk se za tekmu protiv nas cijelu sedmicu sprema bez trenera.Neretljak ce tek sutra da im se prikljuci ,isao na neki seminar trenerski.
:opaopa: :opaopa:

Ovu Sedrenikovu pricu ne treba uzimati za ozbiljno, osim da se njemu uruci jedno upozorenje pred ban :salut:
ZZ

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 25 okt 2018, 12:06

sretna vam godisnjica kluba da je ako bogda krunisete titulom
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 okt 2018, 13:07

Romantična bordo noć.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 okt 2018, 14:10

AlfredNobel je napisao/la:Obrisan klip. :lol:

Ko je prijavio?
Gurbeti valjda.. :lol:

Danas ću postaviti ponovo na YT, kao i na sve druge platforme, od DailyMotiona pa nadalje.
Zdrava logika ti govori da jedino neki zvanicnik iz kluba moze dokazati da su oni vlasnici i da su neke sekvence iz videa njihovo "vlasnistvo".
Dakle klub si im zadeverao pravo kad im je toliko stalo da se to ne objavi :opaopa: :bow:
I Djogo bi im pozavidio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2018, 14:41

tareizo je napisao/la:sretna vam godisnjica kluba da je ako bogda krunisete titulom
Hvala ti puno brate moj zenički
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 okt 2018, 14:43

J*bo gnjide sa anamo one strane milje, nek se uguse u vlastitim gov*ima
Operacija GOSK i idemo da ih ugasimo, kao klub, kao navijaci su ugaseni 1988/89 dva puta.
VOLIMO SARAJEVO VISE OD SVOG ŽIVOTA!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2018, 14:44

Laznjak je napisao/la:J*bo gnjide sa anamo one strane milje, nek se uguse u vlastitim gov*ima
Operacija GOSK i idemo da ih ugasimo, kao klub, kao navijaci su ugaseni 1988/89 dva puta.
VOLIMO SARAJEVO VISE OD SVOG ŽIVOTA!
:tokralju: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 okt 2018, 14:46

Mlatnuti Gosk i rahat odigrati X sa Gurbetima :kafa:

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 25 okt 2018, 14:53

Za vikend pametno treba. Pobijediti i bez pritiska uci u derbi, gdje se nazire sada vec jedna bitna stvar. Oni ce poslije svega ovoga imati ogromne premije i bonuse da nas uzmu. Ne klasicne premije, vec premije da vrate platu koju su izgubili losim rezultatima(Ne bih dalje ulazio na nasoj temi o njima).

Bitno je znati da unatoc svim turbulencijama koje prate smrade zadnjih dana ce ovo biti jedan od tezih derbija gdje smo napokon mi u boljoj poziciji. Trebamo mangupski izaci i pokazati zbog cega igramo najljepsi i najatraktivniji fudbal u drzavi.
Ukoliko pobijedimo Goska i ostanemo neporazeni u dva derbija protiv Zrinjskog i Zelje, mislim da bi se onda tek trebali poceti nadati o tituli. Sad za sad ona je daleko, ali moze biti veoma blizu.

Zelim ovim putem cestitati Emiru Hadzicu, za sav posao koji radi u i oko kluba. Pozitivno me je iznenadio, jer je onaj prljavi dio njegovog posla veoma dobro uradio. Bitno je da nas sudije ne smiju zaklati, a fala Bogu nemamo ni onu ofirnu pomoc(Zeljo sa osimom, Zrinjski zadnjih sezona)da nas ostali mogu prozivati. Tako da sve pohvale i Emiru za posao koji radi. Vrlo dobar prelazni rok iza njega i veliki izazov za zimu i rok koji slijedi. Pametna nadogradnja tima i produzenje ugovora je sa glavnim igracima mora biti glavna stvar. Sto? Zato sto su ovi momci raja medjusobno i i veliki prijatelji sto se vidi na terenu. A to nam je velika, VELIKA prednost u odnosu na ostale.

Na kraju i ova uprava ima neki uspjeh za sve ovo. Sto? Zato sto su ostavili Husrega kad smo ga svi tjerali i postavljanje Hadzica na mjesto SD. Tu su i ostale stvari gdje kako cujem se stabilizovalo dosta oko placanja plata(prije je znalo i kasniti po mjesec), te revidiranja ugovora tj glavnica + ucinak. Tu su natjerani vecina igraca na borbu i medjusobno drugarstvo.

Sve u svemu, ugodno vrijeme iza nas poslije Atalante je bilo i nadajmo se jos ugodnijem vremenu ispred nas(nema razloga da bude lose, jer je kod ostalih stanje alarmantno, Zrinjski HDZ, Zeljo struje u klubu).

Ovo se iskoristiti mora.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 okt 2018, 14:54

Evander je napisao/la:Mlatnuti Gosk i rahat odigrati X sa Gurbetima :kafa:
Sve bi dao da ih mlatnemo, ne mogu više slušat raju i kolege sa posla(Svi zalutali u navijačkom smislu :crazy: ). Krv bi im na slamku popio narednih dana :mrgreen:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 okt 2018, 15:02

Sjajnim pobjedama u gostima(4:0 ; 4:1 ; 6:0 ) i mozda jos vaznijim i vema borbenim na Kosevu (1:0 ; 2:1 ; 1:0 ) smo uspjeli anulirati losije rezultate (ne i igre) protiv Radnika,Goska i Celika.
Za vikend igramo najvazniju utakmicu 15. kola PL , ko spomene utakmicu 16.kola nije dobronamjeran i da imam moc ja bih ga ostranio na 3 dana. Ne rade to momci zlonamjerno , ali iz dobrih namjera se prave najvece greske.To se zove EUFORIJA , a znamo kako smo prolazili kad poletimo.
Najjaci sastav u Gabelu,kakvi zuti kartoni,eventualna 3 boda su nam prijeko potrebna. Nije isto uci u 16 kolo sa +5,+3 ili ndB +2. Isto kao sto nece biti isto uci sa +4 ili sa -4 u 33 kolo.
Hocete li da u 16 kolu bude 20 hiljada na Kosevu , onda nemojte likovati. Poslije 16. kola pisite sta hocete.@AlfredNobel je uradio sjajnu stvar , ono sto cijeli grad zna sad je i dokumentovano.Hvala ti.@SedrenikHz prijatelju ,kako ide kladara ? Pobjeda u Gabeli za mir na Kosevu. Sretno nam. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], WeekendOffender i 18 gostiju.