Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kupio sam vozačku. 

- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno nisam najbolji od kojeg se moze traziti pomoc u saobracaju, ali bi u slicnoj situaciji vjerovatno instiktivno reagovao i gledao da covjeka izvadim iz auta, ako se vec dobro razbio.
Na srecu jos niko nije trazio moju pomoc, ali cesto razmiljam kada neka budala pretice u krivini gdje je totalno nepregledno kako cu ga morati vaditi iz auta.
Na srecu jos niko nije trazio moju pomoc, ali cesto razmiljam kada neka budala pretice u krivini gdje je totalno nepregledno kako cu ga morati vaditi iz auta.
Nije udario glavom malo pa da mu pomogneš da izađe i da ga poliješ vodom. Vatrogasci su ovo isčupali, bio je onaj veliki njihov kamion.
Meni se ovo vrti i dalje pred očima... A svaki dan prolazim tu.
Ne tražim za sebe opravdanje, ali da halale svi, meni je i ovo previše bilo.
Ne krivim te ja ali ti kazem da ti se moze o glavu odbiti. Svi smo duzni zaustaviti se, probati u sklopu svojih mogucnosti pruziti onu prvu pomoc koja moze biti razlika u stepenu povreda i zvati policiju i hitnu pomoc.BelminM23 je napisao/la:Nije udario glavom malo pa da mu pomogneš da izađe i da ga poliješ vodom. Vatrogasci su ovo isčupali, bio je onaj veliki njihov kamion.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesmol prošliharden je napisao/la:.
da fleksam
4 na 2 kavaj špijun
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
pa ne može nas izbacit ekipa koju čine dva kanyeta i sarmelDonnie Darko je napisao/la:Jesmol prošliharden je napisao/la:.
da fleksam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
harden je napisao/la:pa ne može nas izbacit ekipa koju čine dva kanyeta i sarmelDonnie Darko je napisao/la:Jesmol prošliharden je napisao/la:.
da fleksam

zašto fleksate sa brašnomSarmelino je napisao/la:4 na 2 kavaj špijun
titula, when?Donnie Darko je napisao/la:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 25 okt 2018, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sarmele jel ti trebam citirati sve postove gdje si govorio da cemo izgubit?
#L
#L
Cestitam i tebi, kakav pas kod drugog gola.madridist je napisao/la:

ako mislis sa stelom dobit vizu, nema sanse, bolje ne pokusavajMoggi je napisao/la:imal /znal ovde slucajno neko nekoga ko radi u njemackoj/austrijskoj ambasadi tek da otprilike dobijem sliku koji mi allah iza ledja treba
mozes samo gore sebi napravit
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo je nebo granica sa pobjedničkim mentalitetomharden je napisao/la:titula, when?Donnie Darko je napisao/la:
pardon nisam bio posve jasan, kontam pokusat se zaposlit u dotičnoj ustanoviharden je napisao/la:ako mislis sa stelom dobit vizu, nema sanse, bolje ne pokusavajMoggi je napisao/la:imal /znal ovde slucajno neko nekoga ko radi u njemackoj/austrijskoj ambasadi tek da otprilike dobijem sliku koji mi allah iza ledja treba
mozes samo gore sebi napravit

Zarathustra
Ma pusti hardena, pravi se da ne razumije bosanski.Moggi je napisao/la: pardon nisam bio posve jasan, kontam pokusat se zaposlit u dotičnoj ustanovi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
domene domene domeneDerdiyok je napisao/la:Ma pusti hardena, pravi se da ne razumije bosanski.Moggi je napisao/la: pardon nisam bio posve jasan, kontam pokusat se zaposlit u dotičnoj ustanovi

Zarathustra
derdijoce
boli me sto me ne vooolis
boli me sto me ne vooolis