Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
pitanje jedno, kad udjemu igru javi mi da ima update za download, nije original igra, ispaltil se skidat taj update il cekat verzije 1.5 i vise?
IMas brato u sarajevu preko puta BBA centra 135 maraka lik prodaje tu je ovaj moj jaran uzeo.pastore je napisao/la:jel zna neko gdje mogu da nabavim ovaj novi PES za PS3...npr u sarajevu,koja lokacija?
Samo jedan klub Velež Mostar
- schweinsteiger
- Kontakt:
imas u igrici u onom' "Extra content" opciju da downloadujes,tu su ti samo ono ljetni transferi i neke jos kopacke,lopte i timovi...nije ni 40 mb,ja sam skinuo sinocMan3 je napisao/la:pitanje jedno, kad udjemu igru javi mi da ima update za download, nije original igra, ispaltil se skidat taj update il cekat verzije 1.5 i vise?

a za pes-patch cu jos sacekat,kako cujem nisu ovi prvi patchevi nesto posebno...
#miasanmia
mogu ti ja dati broj momka sto prodaje cd ove, 120 km je kod njega
ja uzeo neki dan(sve igrice kod njega uzimam)

Moze li mala pomoc momci?
Instaliram igru (normalna instalacija) i crackujem (otpakujem zipovan file gdje treba) i pokrenem igru, izbaci mi neki klinac kao da nisam stavio dvd. Isto se desava kad ubacim dvd. Sta bi moglo biti? Na koji ste vi način instalirali? Je li kao @amertiger ili preko normalne instalacije
Instaliram igru (normalna instalacija) i crackujem (otpakujem zipovan file gdje treba) i pokrenem igru, izbaci mi neki klinac kao da nisam stavio dvd. Isto se desava kad ubacim dvd. Sta bi moglo biti? Na koji ste vi način instalirali? Je li kao @amertiger ili preko normalne instalacije
Mozel meni neko objasniti kako da j radim ove finte na kompu???
Mes Que Un Club
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako imas Joypad onda ukljucis analog lijevim kontrolises pravac desni vrtis u krug i tu su finte odes na trening i porbasamertiger je napisao/la:Mozel meni neko objasniti kako da j radim ove finte na kompu???

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisi krakovo kako treba,ili si krakovo pa si opet taj krak izbrisao nekako zato ti izbacuje "no dvd"drug je napisao/la:Moze li mala pomoc momci?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima li ovaj stadion editor, danas bi ga i ja trebao kupit 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima stadion editor ali imas neke osnovne stvari znaci par tribina i ostalih dijelova moras poene skupljati da bi otkljucao ostale stvariMOZAK je napisao/la:Ima li ovaj stadion editor, danas bi ga i ja trebao kupit

prije toga, neposredno nakon instalacije mi se piše da ne moze biti porkenut autoran.Ponos Torina je napisao/la:Nisi krakovo kako treba,ili si krakovo pa si opet taj krak izbrisao nekako zato ti izbacuje "no dvd"drug je napisao/la:Moze li mala pomoc momci?

- Ponos Torina
- Kontakt:
Koji ti je SP 2 ILI3 instaliraj novi windows installer i reci mi koju verziju instaliras
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Šteta samo što se na ovim piratima ne može igrati on-line

- Ponos Torina
- Kontakt:
Pogledaj jel ti windows service pack 3,skini englesku verziju reloaded i to je todrug je napisao/la:ma pojma nemam, neka verzija na francuskom (instalacija)
Moze se naci i za on line igru. Moj je savjet ako ti je instalacija na francuskom, odmah bacaj to i trazi englesku verziju. Mogu ti i ja naci sto ti treba, samo me obavijesti.
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Šta se može jaro za online igru?Identitet je napisao/la:Moze se naci i za on line igru. Moj je savjet ako ti je instalacija na francuskom, odmah bacaj to i trazi englesku verziju. Mogu ti i ja naci sto ti treba, samo me obavijesti.
Ja sam i patch neki našao, ali ne fercera

Na forumu balkan pes sam vidio da ljudi kažu da je nemoguće sa piratom

Meni konkretno javlja da mi serijski broj nije validan a istovremeno mogu downloadati onaj njihov update što mi je apsurdno?!?
Ako možeš šta pomoći da mi proradi online igra, častim te majke mi

Ljudi,bio bih vam jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je GPU:Shader 3.0 jer mislim da je to problem sto ne mogu igrati PES.Kada aktiviram PES otvori se prozor sa opcijama Ignore,abort...a između ostalog pise da moja "video card does not meet the required specifitations(GPU:Shader 3.0)"...
12.9.2009.
hvala kume...Adnel je napisao/la:IMas brato u sarajevu preko puta BBA centra 135 maraka lik prodaje tu je ovaj moj jaran uzeo.pastore je napisao/la:jel zna neko gdje mogu da nabavim ovaj novi PES za PS3...npr u sarajevu,koja lokacija?

..
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 14 okt 2010, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.