Da zabijeMElloo je napisao/la:Akobogda da i u klasiku startaDerdiyok je napisao/la:Dante yebo i Rafinha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Da zabijeMElloo je napisao/la:Akobogda da i u klasiku startaDerdiyok je napisao/la:Dante yebo i Rafinha
Ko nama ove godine nije zabio nije ni pokusoDerdiyok je napisao/la:Da zabijeMElloo je napisao/la:Akobogda da i u klasiku startaDerdiyok je napisao/la:Dante yebo i Rafinha![]()
japa je napisao/la:Naravno kako da ne znam, ko se ne bi sjecao scene da jedan igrac vuce onakav krs od ekipe haman do titule, da nije imao luzera i kiksaru od kapitena i donio bi je sam samcat. Yebote sjecam se da su zbog njega podvaljivali onog kloca Sturidgea ko neku svjetsku klasu lik ga spajao sa golomOsim13 je napisao/la:Znaš da je igrao u Liverpoolu, jel de?japa je napisao/la:Nema napadaca na svijetu izuzev Messija da je kompletniji od Sureza kada su u pitanju i golovi i kreirane sanse, jednostavno napadac koji i kada ga ne ide realizacija u stanju je da kreira sanse saigracima, dovoljno govori podatak da je uvijek medju vodecim asistentima lige, dugo nije bilo kompletnije devetke od njega.Flopcina Chelsea ko i Salah proigrao spletom okolnosti odigrao dobru sezonu odma ga proglasili ko neku ubber klasu i ismijavali me kada sam uakzivao da je lik prevara.
Treba li reći da je propustio 70% utakmica zbog svog staklenog tijela?japa je napisao/la:Treba li reci da poslije te sezone sa Suraezom kada je zabio 21 gol Sturidge u naredne cetiri sezone ukupno nije zabio golova ko te sezone
Iznenadit ce te luzerstvo vjeruj mi.Lillard je napisao/la:Ispast pored ovakvog Intera je grehota. Samo da ih Barcelona dobije dvaput
Prati malo vise Seriju A pa ces vidjeti koliko su zapravo losi. Ovo je jos i dobro kako znaju igrati.leorey je napisao/la:Jel moguce da je Inter ovako grohnuo? Ozbiljno to pitam?
Pa izgledali su gore nego prosjecni spanski klub na Campu. Mislio sam da ce nesto bar pokusati kad nema Messija.
smijesno ti sto je covjek bio povrijeđen, sumnjam da bi sturridge ismijavao tvoje mentalno stanjejapa je napisao/la:Treba li reci da poslije te sezone sa Suraezom kada je zabio 21 gol Sturidge u naredne cetiri sezone ukupno nije zabio golova ko te sezone
Zato i pitam jer uopste ne pratim tu smijesnu ligu.L'Avvocato je napisao/la:Prati malo vise Seriju A pa ces vidjeti koliko su zapravo losi. Ovo je jos i dobro kako znaju igrati.leorey je napisao/la:Jel moguce da je Inter ovako grohnuo? Ozbiljno to pitam?
Pa izgledali su gore nego prosjecni spanski klub na Campu. Mislio sam da ce nesto bar pokusati kad nema Messija.
Imaju vise sretnih pobjeda nego ijedan klub u ligi.
Branio sam ga svim silama, svađao se sa onim svojim kataloncimajapa je napisao/la:Kazu Suarez ocajan
Pa svejedno je odigrao duplo vise nego te sezone pa opet nije mogao da za 4 sezone zabije toliko. Liku se potrefilo da je zdrav i da pored ima zvijer Suareza i zato je odigrao jedinu dobru sezonu karijeri inace prosjecan igrac kojeg su podvaljivali pojedinci ko svjetksu klasu zbog toga.Osim13 je napisao/la:Treba li reći da je propustio 70% utakmica zbog svog staklenog tijela?japa je napisao/la:Treba li reci da poslije te sezone sa Suraezom kada je zabio 21 gol Sturidge u naredne cetiri sezone ukupno nije zabio golova ko te sezone
Ili pak to što je nosio sam Liverpool do finala EL u rijetkim momentima kad je bio zdrav
Eto ti malo pažnje, neće te brat Osim nikad izdat.
Ne bi me čudilo da završi 0-0. Presudiće odlične, prvenstveno defanzivne, taktike dva maga na klupama.MElloo je napisao/la: Ko nama ove godine nije zabio nije ni pokuso
Sve to stoji, ali i kao takav je opet medju najboljim devetkama svijeta, moze rijesavati meceve, a kad je u formi ubjedljivo najbolja devetka bez premca.let3 je napisao/la:Branio sam ga svim silama, svađao se sa onim svojim kataloncimajapa je napisao/la:Kazu Suarez ocajanal ove sezone je u baš gadnoj formi, realno. Nece ga ništa od noge. Udebljo se ko prase,za pocetak treba 5-6 kila skinuti da bi bio onaj stari Suarez.
Doduše, veceras je dobar, nabacio je gol, možda i zabije u nastavku.
Ma ne prati ni ovaj sto ti je replicirao.leorey je napisao/la:Zato i pitam jer uopste ne pratim tu smijesnu ligu.L'Avvocato je napisao/la:Prati malo vise Seriju A pa ces vidjeti koliko su zapravo losi. Ovo je jos i dobro kako znaju igrati.leorey je napisao/la:Jel moguce da je Inter ovako grohnuo? Ozbiljno to pitam?
Imaju vise sretnih pobjeda nego ijedan klub u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.