Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Igrači Liverpoola ispadaju u 3 pasa od Crvene Zvezde. E moj Klopp, ke te pasa?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasto ovoliko kasni komentar Bahin.Desi se nesto na terenu tek nakon par sekundi on to iskomentarise,kao da njemu kasni signal 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slika i ton nisu u vinklu na Novoj. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Shaqiri je doveden zbog ovakvih utakmica.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Rafinha nema kuveta u lijevoj nozi a kamo li u desnoj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kazu Suarez ocajan 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar Napoli
Nema napadaca na svijetu izuzev Messija da je kompletniji od Sureza kada su u pitanju i golovi i kreirane sanse, jednostavno napadac koji i kada ga ne ide realizacija u stanju je da kreira sanse saigracima, dovoljno govori podatak da je uvijek medju vodecim asistentima lige, dugo nije bilo kompletnije devetke od njega.
Znaš da je igrao u Liverpoolu, jel de?japa je napisao/la:Nema napadaca na svijetu izuzev Messija da je kompletniji od Sureza kada su u pitanju i golovi i kreirane sanse, jednostavno napadac koji i kada ga ne ide realizacija u stanju je da kreira sanse saigracima, dovoljno govori podatak da je uvijek medju vodecim asistentima lige, dugo nije bilo kompletnije devetke od njega.
Akobogda da i u klasiku startaDerdiyok je napisao/la:Dante yebo i Rafinha
Naravno kako da ne znam, ko se ne bi sjecao scene da jedan igrac vuce onakav krs od ekipe haman do titule, da nije imao luzera i kiksaru od kapitena i donio bi je sam samcat. Yebote sjecam se da su zbog njega podvaljivali onog kloca Sturidgea ko neku svjetsku klasu lik ga spajao sa golomOsim13 je napisao/la:Znaš da je igrao u Liverpoolu, jel de?japa je napisao/la:Nema napadaca na svijetu izuzev Messija da je kompletniji od Sureza kada su u pitanju i golovi i kreirane sanse, jednostavno napadac koji i kada ga ne ide realizacija u stanju je da kreira sanse saigracima, dovoljno govori podatak da je uvijek medju vodecim asistentima lige, dugo nije bilo kompletnije devetke od njega.

Kakav si ti paćenikjapa je napisao/la:Naravno kako da ne znam, ko se ne bi sjecao scene da jedan igrac vuce onakav krs od ekipe haman do titule, da nije imao luzera i kiksaru od kapitena i donio bi je sam samcat. Yebote sjecam se da su zbog njega podvaljivali onog kloca Sturidgea ko neku svjetsku klasu lik ga spajao sa golomOsim13 je napisao/la:Znaš da je igrao u Liverpoolu, jel de?japa je napisao/la:Nema napadaca na svijetu izuzev Messija da je kompletniji od Sureza kada su u pitanju i golovi i kreirane sanse, jednostavno napadac koji i kada ga ne ide realizacija u stanju je da kreira sanse saigracima, dovoljno govori podatak da je uvijek medju vodecim asistentima lige, dugo nije bilo kompletnije devetke od njega.Flopcina Chelsea ko i Salah proigrao spletom okolnosti odigrao dobru sezonu odma ga proglasili ko neku ubber klasu i ismijavali me kada sam uakzivao da je lik prevara.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.