A jest momak peh jbt, taman počeo odlično igrati. Valjda nije ništa ozbiljno.MortemHz je napisao/la:Hrvatski internacionalac Ljuban Crepulja, mogao bi propustiti utakmicu Sarajeva sa GOŠK-om u nedjelju.
Crepulja se žali na bolove u koljenu, zbog čega je upitan za gostovanje u Gabeli u okviru 15. kola BH Telecom Premijer lige.
Ovaj veznjak u posljednje dvije utakmice bio je starter te je na terenu odradio svih 90 minuta, a osim Crepulje, od ranije zbog povrede za utakmice ne konkuriše Almir Bekić.
Sarajevo je nakon 14 kola lider na tabeli sa 33 osvojena boda te u ovom trenutku ima pet bodova više u odnosu na Zrinjski i Željezničar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ozbiljno je sto ima 2 zuta pa je rizik poslati ga na teren,mozda se jos neko "povrijedi" do nedelje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod njih od bitnijih Krpic i Curjuric ,plus Osmankovic i Vranjes.belosevic28 je napisao/la:Ko se mora cuvati kartona kod nas i kod kona? Crepulja cini mi se mora, taman nek odmori za derbi.
Kod nas Sabanovic,Sofranac,Pidro,Adukor,Crepulja,Tatar,Handzic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledam Ligu prvaka i čujem s Kamp Noua "Inter Inter Vaffanculo"
Očekujem 0:8.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
bgm nije im Gabela baš za kocke i šarenog sastava...treba ozbilje...miky_hz je napisao/la:Ozbiljno je sto ima 2 zuta pa je rizik poslati ga na teren,mozda se jos neko "povrijedi" do nedelje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
uh ma da ih hoće dić k'o 2010-te, umrlo bi sve u katalonijiskoroalen je napisao/la:Gledam Ligu prvaka i čujem s Kamp Noua "Inter Inter Vaffanculo"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne treba se zaybavat sa GOŠKom. Nezgodni su nama i sigurno će se nafurat protiv nas. A i filijala su svinja, tako da moraju ući maksimalno skoncentrisani i shvatit najozbiljnije ovu utakmicu. Samo da ne podcijenimo i ne proradi onaj mentalitet "lako ćemo". Ovu tekmu ne smijemo prokockat. Trebaju nam ovdje 3 bobe, jer idu dvije tekme sa direktnim konkurentima za titulu.
-
- Kontakt:
Hvala momci. Kod nas se moraju sacuvati Pidro i Adukor, sve ostalo je nadoknadivo. Mada ne ocekujem u Gabeli vise od 2 kartona za nas.
Bilo bi vrh kad bi Krpic i(li) Curjuric dobili karton
Bilo bi vrh kad bi Krpic i(li) Curjuric dobili karton
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bordo bijeli za život cijeli!!
Kad istice ugovor ovom Bekicu nesretnom, il je do kraja karijere potpisao ?
do 30.06.2019 ima ugovormirzatele je napisao/la:Kad istice ugovor ovom Bekicu nesretnom, il je do kraja karijere potpisao ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dobar film o Keliju, svi prvo isticu njegovu ljudsku stranu (kroz citav zivot), pa tek onda fudbalsku.
Ovakav film bi trebao da nas podsjeca ko je i sta bio Keli.

Ovakav film bi trebao da nas podsjeca ko je i sta bio Keli.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
@nobel aferim ljudino, svaka cast! Svi u boj protiv kriminalne organizacije koja je u vlasnistvu ratnog profitera i cija je najveca legenda dobijala batine na terenu jer je stelila tekmu! U boj krenite Pitari svi!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sretan rodjendan voljeni klube!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala brate. Bez tebe bi se pravo napatio.Sabinho je napisao/la:@nobel aferim ljudino, svaka cast! Svi u boj protiv kriminalne organizacije koja je u vlasnistvu ratnog profitera i cija je najveca legenda dobijala batine na terenu jer je stelila tekmu! U boj krenite Pitari svi!

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nije valjda ovo istina za Sabru i anamo njih
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Šta je u pitanju brate?SedrenikHz je napisao/la:Nije valjda ovo istina za Sabru i anamo njih
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko je prijavio? HahaAlfredNobel je napisao/la:Obrisan klip.
Stavi na dailymotion. Tamo bude dosta stvari koje bi inace bile izbrisane sa yt.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa pričaju da je i Sabrina platila im da ne trenirajuu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta je u pitanju brate?SedrenikHz je napisao/la:Nije valjda ovo istina za Sabru i anamo njih
Unosi im nemir pred vječiti. Ccc
železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, misstianopenaldo i 34 gosta.