Ima, Kuzma za 1,7 mil.tuzlak1987 je napisao/la:Da li u ligi ima boljeg ugovora od ovog Middletona? 13 mil dolara? Hladno ce na kraju sezone opt out i uzeti dosta vise.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ima, Kuzma za 1,7 mil.tuzlak1987 je napisao/la:Da li u ligi ima boljeg ugovora od ovog Middletona? 13 mil dolara? Hladno ce na kraju sezone opt out i uzeti dosta vise.
Sacramento je uzeo OKC u gostima,i to je to do Nove GodineJHam je napisao/la:Hoce li SAC veceras iznenaditi Denver ili ce se nastaviti dobra odbrana i dalje![]()
Stvarno treba bit genije za skontati bljuvotine od postova, svaka častBrokula je napisao/la:Ja sam ubijeđen da Sarmelino misli da njegov sarkazam niko ne konta
Nevjerovatno stvarno. Tada su komentatori bas stalno pricali tokom utakmice da prebrzo igraju, a sada bi bili najsporiji.NEZALAGANJE je napisao/la:The 7 Seconds or Less 2004-05 Suns famously played at the fastest pace in the NBA that season: 97.37 possessions a game. Today, that figure would be good for LAST in the NBA, a full possession behind the Spurs, who currently rank 30th.
Nevjerovatan podatak.Barem meni koji se dobro sjeca i tog PHXa.
Ja sebi ne mogu ni objasniti kako je to toliko sporije,jer se sjecam da su ljudi(PHX) tada vrlo cesto u 3 pasa,nakon primljenog kosa,znali zavrsavati posjed.tuzlak1987 je napisao/la:Nevjerovatno stvarno. Tada su komentatori bas stalno pricali tokom utakmice da prebrzo igraju, a sada bi bili najsporiji.NEZALAGANJE je napisao/la:The 7 Seconds or Less 2004-05 Suns famously played at the fastest pace in the NBA that season: 97.37 possessions a game. Today, that figure would be good for LAST in the NBA, a full possession behind the Spurs, who currently rank 30th.
Iako su oni igrali brzo, protivnici su i dalje igrali sporije.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sebi ne mogu ni objasniti kako je to toliko sporije,jer se sjecam da su ljudi(PHX) tada vrlo cesto u 3 pasa,nakon primljenog kosa,znali zavrsavati posjed.tuzlak1987 je napisao/la:Nevjerovatno stvarno. Tada su komentatori bas stalno pricali tokom utakmice da prebrzo igraju, a sada bi bili najsporiji.NEZALAGANJE je napisao/la:The 7 Seconds or Less 2004-05 Suns famously played at the fastest pace in the NBA that season: 97.37 possessions a game. Today, that figure would be good for LAST in the NBA, a full possession behind the Spurs, who currently rank 30th.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.