Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harden
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harden » 23 okt 2018, 23:20

Odlican.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 okt 2018, 23:20

Jest, ali za mudo of the match. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 okt 2018, 23:27

Gefufna je napisao/la:Jest, ali za mudo of the match. :mrgreen:
slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 okt 2018, 23:29

Gefufna je napisao/la:Jest, ali za mudo of the match. :mrgreen:
kako si ti opsjednut miretovim mudi ma od prvog njegovog kontakta sa loptom u dresu juventusa..

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 okt 2018, 23:35

Pa realno ko drugi da bude izabran. Odrzao fudbalsku lekciju svima na terenu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 24 okt 2018, 09:51

🔵⚪

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 24 okt 2018, 10:22

Odlicna analiza :) :bih:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 okt 2018, 10:41

Ne trci dovoljno, ne uklizava za reprezentaciju, nije dobar!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 okt 2018, 00:23

h1a2s3o4 je napisao/la:Ne trci dovoljno, ne uklizava za reprezentaciju, nije dobar!
To sam ja napisao da ne uklizava dobro. :urnebes: Preletio sam se... To ti je ono kad slušaš druge i ne kreiraš svoje mišljenje sam, ali kako sam malo bolje počeo pratiti kretnju Pjanića mogu reći da je on naš gl. igrač uz Džeku sigurno, iako često izgleda beskoristan na terenu to ipak nije tako. :angel:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2018, 10:49

Pa zato sto ljudi prate fudbal "od oka" i njima jenuvijek najbolji onaj koji uklize, dere se, svadja, dribla itd.

Imao si primjer u Sarajevu Puzigaca svaku tekmu dva tri puta uklize onakodivlje i izbije loptu i kontaa ovaj gine, bori se, a onda pogledas detaljnije covjek 10 puta ne razvuce zadnju liniju ili ne pokrije krilo i sl.
Tako i Pjanic doda loptu doda je beku, udje u sredinu, prebaci na drugu , udje izmedju linija i ti kontaas ma hebal te igra, primi dodaj, malo lijevo indesno ... sto ne igras u juveu tako....u defanzivi isto niata nema klizeceg i to .... mada ne vide ljudi kada svojom kretnjom zatvori dva tri igtaca iza sebe da ne mogu primiti loptu, ili da sili prenos lopte na stranu gdje je veca koncentracija nasih igraca.
Na zalost u repki igraci , posebno bekovi i krila ne iskoristavaju njegove lopte ni 30% kao u juventusu. JEdi o Dzeko ima korist jer se zna kretati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 25 okt 2018, 10:59

Pa dobro vi što pratite našu premier ligu isključivo ste pravi stručnjaci za fudbal, to je odavno dokazano.

Pljuvali ste po Pjaniću nemilice ovdje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2018, 11:22

RollsRoyce je napisao/la:Pa dobro vi što pratite našu premier ligu isključivo ste pravi stručnjaci za fudbal, to je odavno dokazano.

Pljuvali ste po Pjaniću nemilice ovdje.
Izvini , ko je pljuvao pjanica i ko je strucnjak koji prati pl?
Ja se ponosim jer pratim ligu moje zemlje prvo pa onda klub/ove iz evrope. Mene nije stid da kazem da pogledam tekmu slobode, celika, mladosti, zribjskog itd... da je bogdo na svakoj tekmi 10 000 ili 15 000 ljudi, da traze od politicara zakon o sportu, smanjeno oporezivanje za ulaganje u sport, pa da se iz toga izrodi novi edin dzeko, novi mire, novi miske, novi emir, hasan, sergej.... ovako pljuc pljuc pa kuku

Po miralemu su pljuvali oni koji fudbal ne vide na nacin na koji ga vide najbolji treeneri svijeta. On dok je jos bio u lyonu morao je na klupu zbog antitalenta gorkufa, pa u romi zbog nekih debila koji danas igraju mali fudbal ali svaki trener koji je bio kadar praviti rezultat, sistem i igru, nije mogak bez mireta.
Tako i u repki, pu o bolje ga koristi robert nego npr bazdarevic .

Robi je shvatio da kada jedan juventus koji je trenutno igracki br 1 u svijetu moze igru graditi na miralemu, zasto ne bi i nasa repka? I to donosi rezultat.
Mire igra svoju igru i to se nece promjeniti. Da se ne lazemo, on je sada bolji igrac nego onaj iz rome barem za 40%!
Ovdje je naucio kretanje u defanzivi, krrtanje izmjedju li ija, ogroman napredak u defanzivi i duelima, naucio mijenjati ritam, i ono meni najvaznije, nije vise mentalno labilan kada izgubi loptu kao prije jer ga je max kritikovao .
Alegri je napravio sebi igraca kakav mu je trebao i to je valjda jasno. A kada jedan alegri postavi ultimatum da mora klub zadrzati tri igraca za novi ugovor i da jesan od njih bude pjanic.... onda je valjda jasno o kakvom genijalcu jee rijec.
Na zalsot kako nismo bili normalan narod prema hasanu,, nis.o ni prema miretu, a oba su igraci sistema.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 25 okt 2018, 11:42

Pjanic je maestro, on gradi sistem, Hasan je veliki radnik koji bi svakoj ekipi pomogao, ali nasi ocekivali posto igra u bayernu mira sve predriblati i dati gol.

Ja znam da sam se svadjao oko Zahirovica, njega su/ste dizali, ovog covjeka pljuvali, ako mi ne bude mrsko, citiram ubrzo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2018, 13:35

RollsRoyce je napisao/la:Pjanic je maestro, on gradi sistem, Hasan je veliki radnik koji bi svakoj ekipi pomogao, ali nasi ocekivali posto igra u bayernu mira sve predriblati i dati gol.

Ja znam da sam se svadjao oko Zahirovica, njega su/ste dizali, ovog covjeka pljuvali, ako mi ne bude mrsko, citiram ubrzo.
Covjek bio tada on i carlos na beku ... nije biko dalje, igrao i naprijed i naAd drzao desnu stranu u dzepu . Ali kao sistemski igrac, igrac zadatka, koji svoj dio savraeno odigra al jok, daj mu desetku, kapitensku i da zabija .... i onda pljuj
Vrhunac je "**** ti mater hasane," u zenici cini se kad je sobio zuti, kad je baho cini se lupio da mu je treci zuti a isto mislila i publika kao da nece da igra u beogradu
Kasnije, u istom tom beogradu jedini igrac koji ih je **** cijelu tekmu, ostali su glavom bili negdjw drugo

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 25 okt 2018, 14:02

Pantelija je napisao/la:
RollsRoyce je napisao/la:Pjanic je maestro, on gradi sistem, Hasan je veliki radnik koji bi svakoj ekipi pomogao, ali nasi ocekivali posto igra u bayernu mira sve predriblati i dati gol.

Covjek bio tada on i carlos na beku ... nije biko dalje, igrao i naprijed i naAd drzao desnu stranu u dzepu . Ali kao sistemski igrac, igrac zadatka, koji svoj dio savraeno odigra al jok, daj mu desetku, kapitensku i da zabija .... i onda pljuj
Vrhunac je "**** ti mater hasane," u zenici cini se kad je sobio zuti, kad je baho cini se lupio da mu je treci zuti a isto mislila i publika kao da nece da igra u beogradu
Kasnije, u istom tom beogradu jedini igrac koji ih je **** cijelu tekmu, ostali su glavom bili negdjw drugo
:thumbup: :thumbup:

Sjećam se toga, ne Baho, nego Nikola na stadionu izvalio glupost, sjećam se da sam se sa starim posvađao oko toga, mi gledali kući utakmicu, i on ga uhvatio pljuvat' kao da je ne znam ti šta uradio.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2018, 16:11

Danci na koaevu, srbija u beogradu, u obje tw tekme, ogromne vaznosti jedini je osigrao na vrhunskom nivou... svi ostali se sakrivali ...oni koji su najglasniji bili kada je trebalo pred novinare kad se dobiju neke nizerazredne repke.

O situaciji kada je iatog hasana sadajevska mafija zaustavljala na aerosromu i trazila tj iznudila pare a da ga ni policija ne zastiiti nwcu ni da pricam .
Znam samo iz prve ruke da je 10ak tek.i odigrao uz protivljenje Bajerna, gdje je dobijao blokase u oba koljena i igrao... kada ga je doktor pitao ,assto, rekao je "pojeat cw me novinari ako kazwm da me boli" ... rizikovao je karijeru ...jer zna se kako u bajernu ide ....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2018, 13:17

Allegri najavio da ubuduce Pjanic i Dybala pucaju slobodne koji su blizi golu.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 nov 2018, 21:12

Kako rastura ovih prvih desetak minuta. Ovo je njegova utakmica veceras!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 07 nov 2018, 21:15

Sjajan, diriguje sredinom terena

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 07 nov 2018, 21:20

COYS je napisao/la:Sjajan, diriguje sredinom terena
slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot] i 16 gostiju.