RK Bosna

imeime
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la imeime » 12 okt 2010, 11:43

gollum je napisao/la:Ma ljudi bolji, spremniji, i to je to. Uz to, Bosna nije imala ni srece, a Uvodic imao los dan.
Nije bitno, s bodom protiv Zagreba Bosna je i dalje u prednosti nad Rusima i Constantom.
Gledalaca bilo malo vise nego protiv Zagreba, ali opet losa posjeta.
Kakav top u ruci ima onaj Djordjic?! Bit' ce sigurno jedan od najboljih sutera na svijetu.
ma kakav djordjic, nisam ga ni primjetio od nekica i riste ;)
bosna je trenutno u prednosti s tim bodom i uz pretpostavku da dobije rumune i ruse kuci blizu je tog 4 mjesta, ali mislim da rumuni lako mogu da dobiju u rusiji...
imperator, prodavac magle

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 13 okt 2010, 13:28

Koji kanal prenosi RK Bosnu? Protiv Constance?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 okt 2010, 14:25

Elmar je napisao/la:Koji kanal prenosi RK Bosnu? Protiv Constance?
Arena Sport 1, DIGI Sport.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 13 okt 2010, 17:18

Virtu4l je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Bilo bi pogrešno da neki sad omalovažavaju Bosnu i njene igrače zbog toga što je izgubila od protivnika koji je evropski vrh.
Flensburg nije Evropski vrh.
A sta je onda bgt igrao 2004 i 2007 finala lige prvaka
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 okt 2010, 17:25

Rukomet do smrti je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Bilo bi pogrešno da neki sad omalovažavaju Bosnu i njene igrače zbog toga što je izgubila od protivnika koji je evropski vrh.
Sada nije 2007., a bogami ni 2004.
...što je više lome to je volim jače...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 13 okt 2010, 17:49

Jel ovo Risto dobio nogu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 okt 2010, 19:03

jacky09 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jeste, igrali su obe te godine finala LP,2007.porazeni od Kiela 2 razlike nakon dvomeca,a 2004.mislim od Barce 1 razlike.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 okt 2010, 19:41

jacky09 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Čim su među tri najbolja u najačoj ligi na svijetu onda sigurno pripadaju evropskom vrhu.Biti ispred Levena koji sve redom gazi (Barselona, Chambery +15,Celje) ili jednog Gumersbacha,Lemga,Goppingena je zaista težak zadatak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 okt 2010, 23:12

Risto Arnaudovski prebacen u Bosnu II- razlog psihicki nije spreman :roll:

Da li nam se desava kao sa epizodom "Golic, Jaskic, Sirco"

Zasto su pojedinci iz kluba dozvolili da Zigica potpise ugovor sa Bosnom,a bio je i prije turnira povrijeđen, licno sam ga vidio kako je šepao :roll:

Rekose mi da sinocnji trening nije ni odrzan u punom intezitetu kao sto inace cine, vec je Irfan igrace odveo u klupske prostorije i drzao im govor.

Zasto vecina igraca se odnosi previse saljivo prema klubu, navijacima i bukvalno se zaje. a ne da treniraju i igraju kako treba. Primjer sa Flensburgom, nije bilo ni 1% zara i borbenosti kao protiv Zagreba, Flensburg jest bolji, ali ne treba se odmah predati u 3 minuti

Zasto uprava ne pocne da lose partije koje igraci pruze (tipa Petersburga) novcano kaznjava i od plata uzima, pa da i igraci pocnu shvacati da je njihov posao da treniraju i pruzaju najbolje partije i da su za to placeni??!!

Bojim se da sutra protiv Konstance tesko cemo do pobjede ako igraci budu se ponasali kao u subotu igrajuci mlakavo i bez imalo zara i borbe.. Nek nam je Bog na pomoci :?

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 14 okt 2010, 09:08

Čim su među tri najbolja u najačoj ligi na svijetu onda sigurno pripadaju evropskom vrhu.Biti ispred Levena koji sve redom gazi (Barselona, Chambery +15,Celje) ili jednog Gumersbacha,Lemga,Goppingena je zaista težak zadatak.

trenutna tabela je bila takva da su oni pri vrhu, i izvidjac je prvi na tabeli kod nas pa sto ne kazes da je bolji od bosne... sinoc ih je kiel ponovo pobijedio u gostima 5-6 razlike. kazem ponovo jer nisu pobijedili kiel vise od tri godine, toliko o evropskom vrhu. trenutno su malo jaci bundesligas...

vidim i risto ce da trazi formu protiv capljine. izgleda da je i pipe priznao svoj promasaj.
a i ovi tekstovi u avazu su mi kao trazenje alibija i pripremanje na poraz... nikad slabiji, bez pet vaznih igraca, nedovoljno spremni...
risto koliko je igrao na zadnjim utakmicama, moze se nazvati svim, samo ne vaznim igracem, za nekica se kaze da je nespreman i da je igrao desetak minuta na zadnjem susretu?! pa protiv flensburga je najvise vremena proveo na terenu. celica, to je jedan veliki upitnik. mislim da je jedini pravi hendikep neigranje koste savica.
citajuci pipetove izjave, gledajuci njegove nedolaske na konfercije poslije utakmica (slanje pomocnika), dosadna prica o teskom stvaranju ekipe, razocaran sam...
imperator, prodavac magle

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 okt 2010, 09:52

Devil je napisao/la: Jeste, igrali su obe te godine finala LP,2007.porazeni od Kiela 2 razlike nakon dvomeca,a 2004.mislim od Barce 1 razlike.
O čemu ti. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 okt 2010, 09:55

imeime je napisao/la:Flensburg nije Evropski vrh.

trenutna tabela je bila takva da su oni pri vrhu, i izvidjac je prvi na tabeli kod nas pa sto ne kazes da je bolji od bosne... sinoc ih je kiel ponovo pobijedio u gostima 5-6 razlike. kazem ponovo jer nisu pobijedili kiel vise od tri godine, toliko o evropskom vrhu. trenutno su malo jaci bundesligas...

vidim i risto ce da trazi formu protiv capljine. izgleda da je i pipe priznao svoj promasaj.
a i ovi tekstovi u avazu su mi kao trazenje alibija i pripremanje na poraz... nikad slabiji, bez pet vaznih igraca, nedovoljno spremni...
risto koliko je igrao na zadnjim utakmicama, moze se nazvati svim, samo ne vaznim igracem, za nekica se kaze da je nespreman i da je igrao desetak minuta na zadnjem susretu?! pa protiv flensburga je najvise vremena proveo na terenu. celica, to je jedan veliki upitnik. mislim da je jedini pravi hendikep neigranje koste savica.
citajuci pipetove izjave, gledajuci njegove nedolaske na konfercije poslije utakmica (slanje pomocnika), dosadna prica o teskom stvaranju ekipe, razocaran sam...
Govorim o prošloj sezoni.Čitaj postove sa razumjevanjem.Pa Kila je Berlin pobjedio pa to ne znači da su evropski vrh. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 14 okt 2010, 09:59

Janez je napisao/la:Risto Arnaudovski prebacen u Bosnu II- razlog psihicki nije spreman :roll:

Da li nam se desava kao sa epizodom "Golic, Jaskic, Sirco"

Zasto su pojedinci iz kluba dozvolili da Zigica potpise ugovor sa Bosnom,a bio je i prije turnira povrijeđen, licno sam ga vidio kako je šepao :roll:

Rekose mi da sinocnji trening nije ni odrzan u punom intezitetu kao sto inace cine, vec je Irfan igrace odveo u klupske prostorije i drzao im govor.

Zasto vecina igraca se odnosi previse saljivo prema klubu, navijacima i bukvalno se zaje. a ne da treniraju i igraju kako treba. Primjer sa Flensburgom, nije bilo ni 1% zara i borbenosti kao protiv Zagreba, Flensburg jest bolji, ali ne treba se odmah predati u 3 minuti

Zasto uprava ne pocne da lose partije koje igraci pruze (tipa Petersburga) novcano kaznjava i od plata uzima, pa da i igraci pocnu shvacati da je njihov posao da treniraju i pruzaju najbolje partije i da su za to placeni??!!

Bojim se da sutra protiv Konstance tesko cemo do pobjede ako igraci budu se ponasali kao u subotu igrajuci mlakavo i bez imalo zara i borbe.. Nek nam je Bog na pomoci :?

Kao prvo kaznit nemoreju igrače jer nisu primili platu več nekoliko mjeseci :o ---a to što se tiče riste,pa fakat on kad igra ne vidi nikoga na terenu ni beka,ni krilo,a o pivotu da nepričamo.I totalno se slažem sa smajlagičem,da ga je stavijo u drugi tim(ne želim mu slabo volim da svaki igrač uspje)...jer ako tebi trener 10 puta kaže jednu akciju i ti ne kontaš onda stvarno neznam šta bih s tobom;)...A to što se tiče treniranja mislim,da nema ekipe u bih koja trenira kao sarajevo...bukvalno su 8 sati skupa...dnevno!!..a jest malo mi je žao Međića Tarika..lanske godine sve bilo ok :!: ..a ove godine nema ga nigdje...samo odbrana,...hmmmm...neznam zašto :?: ...ali kad sve posložimo...valda smajlagić zna šta radi...želim momcima da pobjede večeras...sretno bosna :P ;)

rubin_kazan
Kontakt:

Post Postao/la rubin_kazan » 14 okt 2010, 10:30

ma mislim da je prvenstveno problem što nema dovoljno kvalitetnih igrača koji bi iznijeli LP jer realno ova bosna je mnogo slabija od one prošlogodišnje a da nam je prošle godine bila ova grupa sigurno bi prošli dalje ovako ove godine osim kapisode i uvodića realno nema igrača koji imaju taj kvalitet

da li ima prijenos na arena sportu večeras

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 14 okt 2010, 11:20

rubin_kazan je napisao/la:ma mislim da je prvenstveno problem što nema dovoljno kvalitetnih igrača koji bi iznijeli LP jer realno ova bosna je mnogo slabija od one prošlogodišnje a da nam je prošle godine bila ova grupa sigurno bi prošli dalje ovako ove godine osim kapisode i uvodića realno nema igrača koji imaju taj kvalitet

da li ima prijenos na arena sportu večeras
Tako ti je kad se daju komentari na osnovu toga sto se pogleda jedna utakmica u sezoni. Uvodica? Pa ako ti je Uvodic dobar, onda ga vodi kuci. Covjek je briljirao protiv zagreba, a u dresu Bosne sveukupno nije imao toliko odbrana koliko na toj utakmici. I corava koka nekad ubode zrno. Realno Bosna vec godinama nije imala slabiji golmanski par i nesto bi pod hitno treblo uraditi po tom pitanju. Ova dvojica (Uvodic i rus) nisu ni za kantonalnog takmicenja, a kamoli za lige prvaka.

Nego zna li iko sta je sa Zikicom? Ne spominje se ni medju povrijedjenima? Da nije nogiran?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 okt 2010, 15:32

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la: Jeste, igrali su obe te godine finala LP,2007.porazeni od Kiela 2 razlike nakon dvomeca,a 2004.mislim od Barce 1 razlike.
O čemu ti. :lol:
Tek sada vidim da si se osvrnuo da sada nije 2007.i 2004.Moja greska. :oops:

Danas sretno Rk Bosni protiv Constante ima prenos na Arenisport 1 od 18:00.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 okt 2010, 17:55

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 14 okt 2010, 17:59

Sretno!

Bosna ce danas da pobjedi, zivi bili pa vidjeli. :mrgreen:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 14 okt 2010, 18:05

FRANK RIBERY je napisao/la:Za one kojima se gleda tekma:

http://lsh.livescorehunter.com/index.ph ... p&Itemid=0
pa ovdje ima samo tekstualni prenos, kretanje rezultata i tako to...ako sam ja to dobro sve pohvat'o.

ja bih gledaoooo, ljudiiii ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 okt 2010, 18:07

Ako ima neki prenos na netu,neka neko okaci link.Hvala unaprijed;))
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.