Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Dobro je, za prvih 5 min imali smo jedno 28 sekundi loptu u nogama 

Znači, nijedan **** odbijanac u zadnje dvije godine nismo odbranili. Ma mrš u **** materinu komplet odbrana i zadnji vezni od-do
Lukaku najgori napadac na dunjaluku !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bravo momci samo naprijed,imali ste ukupno 2 min loptu sad se nastavite braniti nema veze sto gubite
Što bi reko anel sad će proigratBrokula je napisao/la:Zanimljivo kako ste loši
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Što Sanhez ne igra?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasto sam ja neki X ovdje trazio?Osim13 je napisao/la:Što bi reko anel sad će proigratBrokula je napisao/la:Zanimljivo kako ste loši

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vjerovatno što nas nisi dovoljno upratio...gaston je napisao/la:Zasto sam ja neki X ovdje trazio?Osim13 je napisao/la:Što bi reko anel sad će proigratBrokula je napisao/la:Zanimljivo kako ste loši
Gubiš i daš protivniku da kontrolira igru i jos aplaudiraju ovom smeću kad izlazi sa terena,majku vam britansku
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Spal bi energicnije i ambicioznije igrao utakmicu od ovih cirkusanata predvodjeni kukavicom.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Fuck off Mourinho, fuck off Mourinho 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E moj Marsijal djaba ti golovi kad pedeset lopti izgubiš,koliko je imao do sada jedan na jedan Chong bi do sada jednom prosao
Samo da se citiram - slobodnjak Ronalda, odbijanac i Matuidi sam ko' duh 1-1 na De Geu. Znači ja nisam u životu vidio smotaniju, neuigraniju, igrački neinteligentniju odbrambenu liniju. Glup-gluplji.al... je napisao/la:Znači, nijedan **** odbijanac u zadnje dvije godine nismo odbranili. Ma mrš u **** materinu komplet odbrana i zadnji vezni od-do
EDIT: Ima li Rashforda, engleskog dragulja, na terenu?
Što ne igra Sanchez?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
PovredaBrokula je napisao/la:Što ne igra Sanchez?
Jel psihičke ili fizičke prirode?al... je napisao/la:PovredaBrokula je napisao/la:Što ne igra Sanchez?

Ma ovo je već prevazišlo kraj. Naše stanje na terenu je u minusu. Nije da smo očajni nego 5x očajni. Mourinho mora ići !
Jadno
Sramotno
Neoprostivo
Za izviždat
P.S. Mata igra jbt, cijelo poluvrijeme
Sramotno
Neoprostivo
Za izviždat
P.S. Mata igra jbt, cijelo poluvrijeme
Jbt život nekorisnijeg napadača od Lukakua nisam odavno vidio,moze li lik ijednu loptu da primi okrene se
Ovo je bruka za englesku ligu ko je bio drugi u ligi,ljudi dosli i nisu se oznojili a vode i napravili jos tri ciste šanse
Asterix nek objasni kako nije do trenera već do igrača koji neispunjavanju zadatke,malo statistike nek ubaci
Jbt majku sto ne izgubi od njikastla i Chelsea ova bi bila presudna ovako na kraju ce mu aplaudirati jer ce proći grupnu fazu majku mu majmunsku,sto valencija danas nije dobila ovako gotovo sigurno prolazi bez obzira na ove utakmice protiv juveta
Jel ih stid vise ovako igrat na old trafordu
Ovo je bruka za englesku ligu ko je bio drugi u ligi,ljudi dosli i nisu se oznojili a vode i napravili jos tri ciste šanse
Asterix nek objasni kako nije do trenera već do igrača koji neispunjavanju zadatke,malo statistike nek ubaci
Jbt majku sto ne izgubi od njikastla i Chelsea ova bi bila presudna ovako na kraju ce mu aplaudirati jer ce proći grupnu fazu majku mu majmunsku,sto valencija danas nije dobila ovako gotovo sigurno prolazi bez obzira na ove utakmice protiv juveta
Jel ih stid vise ovako igrat na old trafordu
Utakmica veceras je pravi primjer
Igra napamet vs sistem
I kad dodju u posjed bilo koji igrac samo stane i gleda nema pojma sta ce s loptom a oko njega igraci zbunjeni ne znaju sta da rade i kud da se krecu
Dok italijani lagano i tecno bez ikakvih problema kao da igraju s 2 igraca vise svaki igrac tacno zna gdje treba biti
Igra napamet vs sistem
I kad dodju u posjed bilo koji igrac samo stane i gleda nema pojma sta ce s loptom a oko njega igraci zbunjeni ne znaju sta da rade i kud da se krecu
Dok italijani lagano i tecno bez ikakvih problema kao da igraju s 2 igraca vise svaki igrac tacno zna gdje treba biti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.