NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
LeBog
Boze sacuvaj
Ejjjj James

- Kobe Bryant
- Kontakt:
James hajde šut, ali slobodna bacanja isto Howard

Portland zamal nije pobjedio a njegovi najbolji igrači i startni bekovski par Lillard / McCollum šut 12 od 46

Portland zamal nije pobjedio a njegovi najbolji igrači i startni bekovski par Lillard / McCollum šut 12 od 46

LeBron vodi Lakerse u lutriju.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Polako ljudi sa Lakersima, oni se tek trebaju uigravati, sve tri tekme su izgubili a sve tri su bili tako blizu da dobiju. Ma da i ja sam vjerujem da i ako uspiju PO to ce biti 8 ili eventualno 7 pozicija, osim ako nekad na zimu ne budu trejdovali nekog all star igraca
- IlCapitano
- Kontakt:
Njima obavezno treba još jedan visoki tipa Robin Lopez ili neko. Kuzma ne može igrati peticu, loš je na oba kraja zbog toga. Sinoć prvi put da igra na krilu i trpa.
Nadam se da će se Rondo potući sa LeBronom pa da ga pošalju nazad u NOP.

Inače, jesam li jedini kojem su Hart i Kuzma bolji od Ingrama i Lonza? Ne nužno bolji talentom, ali lakše se uklapaju u ekipu, momci sa karakterom, uvijek agresivni itd. Drag mi je Ingram, ali i on i Lonzo su previše pasivni, a sad je i LeBron tu. Da sam na njihovom mjestu prvom prilikom bi obojicu ili bar jednog trejdao za AS igrača, stvarno ne razumijem toliki otpor prema tome. Za Kawhija je to bio no-brainer, bar meni, ali eto...
Nadam se da će se Rondo potući sa LeBronom pa da ga pošalju nazad u NOP.

Inače, jesam li jedini kojem su Hart i Kuzma bolji od Ingrama i Lonza? Ne nužno bolji talentom, ali lakše se uklapaju u ekipu, momci sa karakterom, uvijek agresivni itd. Drag mi je Ingram, ali i on i Lonzo su previše pasivni, a sad je i LeBron tu. Da sam na njihovom mjestu prvom prilikom bi obojicu ili bar jednog trejdao za AS igrača, stvarno ne razumijem toliki otpor prema tome. Za Kawhija je to bio no-brainer, bar meni, ali eto...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe hit both freethrows with torn achilles
Koliko je tebi godina?Kobe Bryant je napisao/la:Kobe hit both freethrows with torn achilles
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Steph Curry MVP 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stariji sam od Bryanta 4 mjesecaLillard je napisao/la:Koliko je tebi godina?Kobe Bryant je napisao/la:Kobe hit both freethrows with torn achilles

Ovo sam samo citarao prvi post sa oficijelne Lakers FaceBook stranice koji je kada sam ga copy-rao imao preko 1000 like

-
- Kontakt:
Taman ce lakersi biti 7. da izbace GSW-a u prvoj rundi 
Sto se tice tri poraza pa u svakoj su bili autsajderi osim u ovoj, a i ova je bila teska, ima tu kod njih kvaliteta, ali Walton njih ubi sa forsiranjem nekih svojih gluposti, pisao sam o tome vec. Mozda da nadju boljeg treenera koji ce Kuzmu staviti na cetvorku, Jamesa na trojku Ingrama na dvojku, pa ga rotirati na tri pozicije tokom utakmice, ili ga pustiti da s Ballom bude predvodnik drugog unita, a da Hart starta, medjutim Luke je izabrao najgore, njemu starta KCP, Kuzma mu je rezervni centar, Ball nema nikakvu ulogu kad he Rondo tu, Hart mora trpati nemilice da bi ostao na parketu, Ingram glumi KD-a bez suta koji suta teze suteve, nadam se da ce dovesti trenera koji sve ovo vidi, i jos vise, pa da se malo i na Zapadu zakuha.

Sto se tice tri poraza pa u svakoj su bili autsajderi osim u ovoj, a i ova je bila teska, ima tu kod njih kvaliteta, ali Walton njih ubi sa forsiranjem nekih svojih gluposti, pisao sam o tome vec. Mozda da nadju boljeg treenera koji ce Kuzmu staviti na cetvorku, Jamesa na trojku Ingrama na dvojku, pa ga rotirati na tri pozicije tokom utakmice, ili ga pustiti da s Ballom bude predvodnik drugog unita, a da Hart starta, medjutim Luke je izabrao najgore, njemu starta KCP, Kuzma mu je rezervni centar, Ball nema nikakvu ulogu kad he Rondo tu, Hart mora trpati nemilice da bi ostao na parketu, Ingram glumi KD-a bez suta koji suta teze suteve, nadam se da ce dovesti trenera koji sve ovo vidi, i jos vise, pa da se malo i na Zapadu zakuha.
bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
- Kobe Bryant
- Kontakt:
https://www.facebook.com/losangeleslakers/Clutch je napisao/la:Cuj sa oficijelne stranice Lakersa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da li u ligi ima boljeg ugovora od ovog Middletona? 13 mil dolara? Hladno ce na kraju sezone opt out i uzeti dosta vise.
Epidaurus je napisao/la:LeBog

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Definitivno igra iznad trenutnih primanja.Pitanje je koliko? Realno mu je do 20mil godisnje.Sve preko je preplacen,po meni.tuzlak1987 je napisao/la:Da li u ligi ima boljeg ugovora od ovog Middletona? 13 mil dolara? Hladno ce na kraju sezone opt out i uzeti dosta vise.
Hoce li SAC veceras iznenaditi Denver ili ce se nastaviti dobra odbrana i dalje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.