FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo da se i ja ukljucim, nazalost odmah negativnosti.
Nevjerovatno je koji uhljupi sjede u tim organizacijama, zato nam i jeste ovakvo stanje u fudbalu! Jedan drugog cuvaju i prikrivaju, nema tu napretka!
Sto je najgore, ni u klubovima nije bolja situacija, sve sami talovi, spletke, smicalice, ulizice, opstrukcije!!!
Ni na jednkm nivou fudbala se ne radi kvalitetno, pravo je cudo sto tu i tamo iz BiH uspije da se probije neki igrac u ozbiljne europske lige. Da nije tuzno bilo bi smjesno!!!
Nevjerovatno je koji uhljupi sjede u tim organizacijama, zato nam i jeste ovakvo stanje u fudbalu! Jedan drugog cuvaju i prikrivaju, nema tu napretka!
Sto je najgore, ni u klubovima nije bolja situacija, sve sami talovi, spletke, smicalice, ulizice, opstrukcije!!!
Ni na jednkm nivou fudbala se ne radi kvalitetno, pravo je cudo sto tu i tamo iz BiH uspije da se probije neki igrac u ozbiljne europske lige. Da nije tuzno bilo bi smjesno!!!
-
- Kontakt:
gubi sve smisao, i dzaba se nervirate. 

Sloboda slavila u Čeliću
Prijateljska utakmica
Sloboda je danas u Čeliću s 3:1 pobijedila istoimenu domaću ekipu u prijateljskom susretu.
Zlatan Nalić je šansu i danas pružio igračima koji manje igraju u prvenstvenim utakmicama, a ovi su to znali da iskoriste, te da se pokažu u jednom dobrom izdanju.
Prvo poluvrijeme nije bilo pogodaka, mada su Tuzlaci bili bliže vodstvu. Semir Musić je zatresao prečku domaćeg gola nakon dobrog udarca, a potom je Todorović glavom šutirao, no nije bilo promjena.
U 57. minuti je Sloboda golom Terzića došla do prednosti, nakon što je pogriješila odbrana Čelića, a asistirao mu je Saša Maksimović.
U 71. minuti se Maksimović istakao lijepim golom za 2:0, da bi šest minuta kasnije Livančić bio precizan za 3:0. Utješni gol su domaći postigli preko Slomića u 85. minuti.
Može se reći da je Nalićev kombinovani sastav sastavljen od igrača koji imaju manju minutažu ove sezone ispunio očekivanja, pa vidjet ćemo hoće li neko od njih dobiti šansu i za vikend u tuzlanskom derbiju.
Danas su dobre partije pružili Terzić, Livančić, Musić, Maksimović, mada utakmica sama po sebi nije bila pretjerano spektakularna.
https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-sl ... icu/294330
Prijateljska utakmica
Sloboda je danas u Čeliću s 3:1 pobijedila istoimenu domaću ekipu u prijateljskom susretu.
Zlatan Nalić je šansu i danas pružio igračima koji manje igraju u prvenstvenim utakmicama, a ovi su to znali da iskoriste, te da se pokažu u jednom dobrom izdanju.
Prvo poluvrijeme nije bilo pogodaka, mada su Tuzlaci bili bliže vodstvu. Semir Musić je zatresao prečku domaćeg gola nakon dobrog udarca, a potom je Todorović glavom šutirao, no nije bilo promjena.
U 57. minuti je Sloboda golom Terzića došla do prednosti, nakon što je pogriješila odbrana Čelića, a asistirao mu je Saša Maksimović.
U 71. minuti se Maksimović istakao lijepim golom za 2:0, da bi šest minuta kasnije Livančić bio precizan za 3:0. Utješni gol su domaći postigli preko Slomića u 85. minuti.
Može se reći da je Nalićev kombinovani sastav sastavljen od igrača koji imaju manju minutažu ove sezone ispunio očekivanja, pa vidjet ćemo hoće li neko od njih dobiti šansu i za vikend u tuzlanskom derbiju.
Danas su dobre partije pružili Terzić, Livančić, Musić, Maksimović, mada utakmica sama po sebi nije bila pretjerano spektakularna.
https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-sl ... icu/294330
**** mrtve i njemu i savezu i Sarajevufukaratz je napisao/la:evo sad nas nekakav novi sudijski ekspert yebe u zdrav mozak! kaze Smajic odgurnuo igraca Sarajeva (iako je njihov igrac ostao u mjestu), pa izgleda da nasi igraci ubuduce moraju staviti ruke iza ledja i prilikom skokafuj Dragane i ostala stoko iz saveza, poginuli vi meni dabogda
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Neocekivano.Madal je napisao/la:**** mrtve i njemu i savezu i Sarajevufukaratz je napisao/la:evo sad nas nekakav novi sudijski ekspert yebe u zdrav mozak! kaze Smajic odgurnuo igraca Sarajeva (iako je njihov igrac ostao u mjestu), pa izgleda da nasi igraci ubuduce moraju staviti ruke iza ledja i prilikom skokafuj Dragane i ostala stoko iz saveza, poginuli vi meni dabogda

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
dzaba nervoza, do pojave kakvog jaceg invfestitora ili grupe njih, rahat patnja je kako god obrnes
-
- Kontakt:
Treba podržati momke da se prelomi ova rezultatska kriza trenutna. Samo nam je koliko vidim atmosfera nigdje veze s vezom. Ova nam je utakmica možda i najvažnija u ovoj sezoni. Ne zato što igramo sa sejmon hejnom nego zato što ekipi treba vraćanje samopouzdanja. Dobro smo odigrali protiv zeljescara, sarajeva i listice, ali pad u igri u Mostaru i katastrofa protiv zvijezde09 neshvatljivo skroz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
jesmol skroz bez Uo il su u teh.mandatu?
niko nista, tekme idu, rezultata nema.
atmosfera je i dobra kakva je situacija realno
-
- Kontakt:
Tacno tako sve stoji. Juce u Čelicu Senco na klupi. Dakle moglo bi biti da ostaje lako.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Šta ima u UG Prijatelji Azmira Husica
-
- Kontakt:
Jesi li to ti @gardaYimi je napisao/la:Šta ima u UG Prijatelji Azmira Husica

- Probisvjet
- Kontakt:
Nemamo ni predsjednika ni UO. To je jasno kao dan. Cudi me da niko ne obraca paznju na to da klub uopste nema rukovodstvo.Sariel1987 je napisao/la:pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bio je i na Kosevusviunapad1010 je napisao/la:Tacno tako sve stoji. Juce u Čelicu Senco na klupi. Dakle moglo bi biti da ostaje lako.
Niko, niko, samo Sloboda
Ja nigjde nisam procitao da je sluzbeno usvojena ostavka, samo je predsjednik rekao da je iznemogao i da vise ne moze zbog poslovnih i obiteljskih razloga. i zato nemoj da unosis nemire medju svekoliko pucanstvoProbisvjet je napisao/la:Nemamo ni predsjednika ni UO. To je jasno kao dan. Cudi me da niko ne obraca paznju na to da klub uopste nema rukovodstvo.Sariel1987 je napisao/la:pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?

3 poraza u nizu.Sloga Simin Han se mora dobiti za vikend.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kakav nemir? Ili jeste ili nije. Ako nije treba rjesavati to, ako jeste treba da se zna. Jednostavno. Nismo udruzenje za levitaciju nego fudbalski klub. Sada smo u fazi levitacije isto kao kada je Asmir podnosio hostavke.Skver je napisao/la:Ja nigjde nisam procitao da je sluzbeno usvojena ostavka, samo je predsjednik rekao da je iznemogao i da vise ne moze zbog poslovnih i obiteljskih razloga. i zato nemoj da unosis nemire medju svekoliko pucanstvoProbisvjet je napisao/la:Nemamo ni predsjednika ni UO. To je jasno kao dan. Cudi me da niko ne obraca paznju na to da klub uopste nema rukovodstvo.Sariel1987 je napisao/la:pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Zato sto je naglasak na mora biće zayebano.HPCompaq je napisao/la:3 poraza u nizu.Sloga Simin Han se mora dobiti za vikend.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dino Hodzic ipak i dalje jeste Husarin, tako da je to mozda jedan od razloga zasto nije ugovor jos produzen..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bolje je i Husarin nego Denim-geyabhpremierliga12 je napisao/la:Dino Hodzic ipak i dalje jeste Husarin, tako da je to mozda jedan od razloga zasto nije ugovor jos produzen..
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koliko je karta za "derbi"?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.