FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlacc
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlacc » 23 okt 2018, 13:37

Evo da se i ja ukljucim, nazalost odmah negativnosti.
Nevjerovatno je koji uhljupi sjede u tim organizacijama, zato nam i jeste ovakvo stanje u fudbalu! Jedan drugog cuvaju i prikrivaju, nema tu napretka!
Sto je najgore, ni u klubovima nije bolja situacija, sve sami talovi, spletke, smicalice, ulizice, opstrukcije!!!
Ni na jednkm nivou fudbala se ne radi kvalitetno, pravo je cudo sto tu i tamo iz BiH uspije da se probije neki igrac u ozbiljne europske lige. Da nije tuzno bilo bi smjesno!!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 okt 2018, 13:37

gubi sve smisao, i dzaba se nervirate. ;)

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 23 okt 2018, 19:48

Sloboda slavila u Čeliću

Prijateljska utakmica

Sloboda je danas u Čeliću s 3:1 pobijedila istoimenu domaću ekipu u prijateljskom susretu.

Zlatan Nalić je šansu i danas pružio igračima koji manje igraju u prvenstvenim utakmicama, a ovi su to znali da iskoriste, te da se pokažu u jednom dobrom izdanju.

Prvo poluvrijeme nije bilo pogodaka, mada su Tuzlaci bili bliže vodstvu. Semir Musić je zatresao prečku domaćeg gola nakon dobrog udarca, a potom je Todorović glavom šutirao, no nije bilo promjena.

U 57. minuti je Sloboda golom Terzića došla do prednosti, nakon što je pogriješila odbrana Čelića, a asistirao mu je Saša Maksimović.

U 71. minuti se Maksimović istakao lijepim golom za 2:0, da bi šest minuta kasnije Livančić bio precizan za 3:0. Utješni gol su domaći postigli preko Slomića u 85. minuti.

Može se reći da je Nalićev kombinovani sastav sastavljen od igrača koji imaju manju minutažu ove sezone ispunio očekivanja, pa vidjet ćemo hoće li neko od njih dobiti šansu i za vikend u tuzlanskom derbiju.

Danas su dobre partije pružili Terzić, Livančić, Musić, Maksimović, mada utakmica sama po sebi nije bila pretjerano spektakularna.

https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-sl ... icu/294330

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 okt 2018, 21:07

fukaratz je napisao/la:evo sad nas nekakav novi sudijski ekspert yebe u zdrav mozak! kaze Smajic odgurnuo igraca Sarajeva (iako je njihov igrac ostao u mjestu), pa izgleda da nasi igraci ubuduce moraju staviti ruke iza ledja i prilikom skoka :clap: fuj Dragane i ostala stoko iz saveza, poginuli vi meni dabogda :puke:
**** mrtve i njemu i savezu i Sarajevu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 23 okt 2018, 23:22

Madal je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:evo sad nas nekakav novi sudijski ekspert yebe u zdrav mozak! kaze Smajic odgurnuo igraca Sarajeva (iako je njihov igrac ostao u mjestu), pa izgleda da nasi igraci ubuduce moraju staviti ruke iza ledja i prilikom skoka :clap: fuj Dragane i ostala stoko iz saveza, poginuli vi meni dabogda :puke:
**** mrtve i njemu i savezu i Sarajevu
Neocekivano. :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 okt 2018, 08:34

dzaba nervoza, do pojave kakvog jaceg invfestitora ili grupe njih, rahat patnja je kako god obrnes

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 okt 2018, 09:15

Treba podržati momke da se prelomi ova rezultatska kriza trenutna. Samo nam je koliko vidim atmosfera nigdje veze s vezom. Ova nam je utakmica možda i najvažnija u ovoj sezoni. Ne zato što igramo sa sejmon hejnom nego zato što ekipi treba vraćanje samopouzdanja. Dobro smo odigrali protiv zeljescara, sarajeva i listice, ali pad u igri u Mostaru i katastrofa protiv zvijezde09 neshvatljivo skroz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 okt 2018, 09:42

pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
jesmol skroz bez Uo il su u teh.mandatu?
niko nista, tekme idu, rezultata nema.
atmosfera je i dobra kakva je situacija realno

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 okt 2018, 09:51

Tacno tako sve stoji. Juce u Čelicu Senco na klupi. Dakle moglo bi biti da ostaje lako.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Yimi
Kontakt:

Post Postao/la Yimi » 24 okt 2018, 10:55

Šta ima u UG Prijatelji Azmira Husica

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 okt 2018, 11:03

Yimi je napisao/la:Šta ima u UG Prijatelji Azmira Husica
Jesi li to ti @garda :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2018, 11:51

Sariel1987 je napisao/la:pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
Nemamo ni predsjednika ni UO. To je jasno kao dan. Cudi me da niko ne obraca paznju na to da klub uopste nema rukovodstvo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 okt 2018, 12:37

sviunapad1010 je napisao/la:Tacno tako sve stoji. Juce u Čelicu Senco na klupi. Dakle moglo bi biti da ostaje lako.
Bio je i na Kosevu
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2018, 12:53

Probisvjet je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:pazi care, mi sad nemamo predsjednika jel tako? il ga imamo kao ni UO?
Nemamo ni predsjednika ni UO. To je jasno kao dan. Cudi me da niko ne obraca paznju na to da klub uopste nema rukovodstvo.
Ja nigjde nisam procitao da je sluzbeno usvojena ostavka, samo je predsjednik rekao da je iznemogao i da vise ne moze zbog poslovnih i obiteljskih razloga. i zato nemoj da unosis nemire medju svekoliko pucanstvo :nene:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 24 okt 2018, 17:06

3 poraza u nizu.Sloga Simin Han se mora dobiti za vikend.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2018, 17:26

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Ja nigjde nisam procitao da je sluzbeno usvojena ostavka, samo je predsjednik rekao da je iznemogao i da vise ne moze zbog poslovnih i obiteljskih razloga. i zato nemoj da unosis nemire medju svekoliko pucanstvo :nene:
Kakav nemir? Ili jeste ili nije. Ako nije treba rjesavati to, ako jeste treba da se zna. Jednostavno. Nismo udruzenje za levitaciju nego fudbalski klub. Sada smo u fazi levitacije isto kao kada je Asmir podnosio hostavke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 okt 2018, 18:18

HPCompaq je napisao/la:3 poraza u nizu.Sloga Simin Han se mora dobiti za vikend.
Zato sto je naglasak na mora biće zayebano.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 24 okt 2018, 21:36

Dino Hodzic ipak i dalje jeste Husarin, tako da je to mozda jedan od razloga zasto nije ugovor jos produzen..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Yimi
Kontakt:

Post Postao/la Yimi » 24 okt 2018, 22:09

bhpremierliga12 je napisao/la:Dino Hodzic ipak i dalje jeste Husarin, tako da je to mozda jedan od razloga zasto nije ugovor jos produzen..
Bolje je i Husarin nego Denim-geya

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 okt 2018, 11:33

Koliko je karta za "derbi"?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.