FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekii » 12 okt 2010, 18:33

Haj **** vas plata prepirete se sa Piletom, igrom slucaja poznajem dvojicu igraca Zelje i vjerjujte kod njih je mozda i gora situacija,ali oni imaju rezim i nesmiju pisnuti svi koji bi se oglasili pali bi u drugi plan.Isto im je sa ugovorima reketiraju igrace i prijete,a prvi je pobunu napravio Hasagic pa Cocalic i nedavno Seha koji je digao glas i usprotivio se Amaru da potpise ugovor za mizeriju, i potpuno degradiro Amara koji je vidjevsi da je Seha odlucan ko picka se povukao jer se bojao slucaja Cocalic.Nigdje nije bajno ni u Manchesteru pa ni u F.K.Sarajevo, valjda što smo mi u pitanju to jos vise dolazi do izrazaja, zato molim Hordase nemojte vise komentarisati o platama o tome ima ko da misli. :idea:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 13 okt 2010, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 okt 2010, 18:38

Saraj'vo ce biti sve drugo ce proci !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 okt 2010, 22:42

Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 13 okt 2010, 00:04

Dušmani, pojeli ste g. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 okt 2010, 00:58

Megamon je napisao/la:Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
Hahaha samo mi reci da jos vjerujes u ovo, slobodno se javi na PP sjesces sa clamom uprave sarajeva pa ces vidjeti sta je bilo, moze ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tumadre

Post Postao/la tumadre » 13 okt 2010, 01:27

pile87 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Hahaha samo mi reci da jos vjerujes u ovo, slobodno se javi na PP sjesces sa clamom uprave sarajeva pa ces vidjeti sta je bilo, moze ?
mogul ja sjest ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 okt 2010, 01:32

tumadre je napisao/la:mogul ja sjest ?
pobaj :D
ja se i on od ranije poznajemo preko PP i cesto smo razmjenjivali misljenja !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 okt 2010, 01:56

Vidjecemo us korije vrijeme jeli ovo tacno,ja bi volio da jeste jer ce ovi igraci koji su i ako su to radili fino da odlete u nepovrat!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 okt 2010, 12:47

kralj_je_mrtav je napisao/la:
[youtube][/youtube]
I sad ce neko reci da novinar Oslobodjenja, koji je usput zakleti Pitar, izmislja. Opet su svi protiv Sarajeva, ali mi najsmjesniji kapiten, kaze slobodan dan. Ides Djurdja, u subotu tekma, a ponedjeljkom slobodan dan. Stvarno nema smisla, hahahhaha.
Oslobodjenje udara po Fahrinm prijateljima , a Zijad je jedan od njih tako da ti pozdravis tog zakletog pitara novinara i da mu kazes da tu nema ljubavi prema FKS nego para i sistema kako nekoga ocrniti a same te novine niko i ne cita jer su propale vec odavno ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 okt 2010, 13:34

Samo nek udaraju,i samo znaju sto vise udaraju po nama mi smo samo jaci!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 okt 2010, 15:41

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 13 okt 2010, 16:14

evo i kojašević kaže da treniraju normalno i da je sve super.

"23-godišnji veznjak Bordo tima kaže da se na Koševu naprono radi kako bi ostvarili što bolji rezultat u subotu protiv Travnika, te narednog vikenda u najvećem bosanskohercegovačkom derbiju protiv Željezničara.
"Treninzi idu odlično, radimo maksimalno uoči utakmice sa Travnikom i velikog derbija protiv Želje, gdje ćemo morati baš dobro zapeti", kaže Damir Kojašević u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:

"Protiv Travnika očekujem veoma tešku utakmicu, jer oni nisu nimalo naivna ekipa. Sigurno će se u ovom susretu braniti, ali mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede."

Ide derbi sa štrumfovima, hoće da se atmosfera poremeti. standardna priča.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 okt 2010, 16:34

kralj_je_mrtav je napisao/la:
[youtube][/youtube]
I sad ce neko reci da novinar Oslobodjenja, koji je usput zakleti Pitar, izmislja. Opet su svi protiv Sarajeva, ali mi najsmjesniji kapiten, kaze slobodan dan. Ides Djurdja, u subotu tekma, a ponedjeljkom slobodan dan. Stvarno nema smisla, hahahhaha.
E moj ti!
Pod broj jedan ove subote nije bila tekma,tj bila je pauza tako da se moglo odmarati u ponedeljak. A i kad su utakmice subotom mislim da se odmara ponedeljkom ili utorkom.
A kao sto neko rece nema tog novinara i "zakletog pitarstva".Upravu je ! Tu pare rade i nista vise! :!:

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 13 okt 2010, 18:03

miky_hz je napisao/la:slika
Jesmo li pobijedili :mrgreen:
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 14 okt 2010, 00:08

Kad udruženje radi, možel mi to neko na PersonalMessage reći ??
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 okt 2010, 00:39

aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44347.htm
Ne znam da li ste vidjeli ovo na dnu teksta. Molim vas da kazete kako vam se cini, i ako imate neke prijedloge. Hvala.
Mnogo dobro jer ovo iz novina puno grešaka a ovo je ipak zvanično.Sviđa mi se, još kad bi mogla i slika igrača koji je strijelac ili kartoniran pa .... možda puno tražim ali ovo je prijedlog.Imat čemo uvid ko ima kartone i kome prijeti suspenzija a i koliko je ko golova dao odnosno primio. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 14 okt 2010, 00:43

Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 14 okt 2010, 01:47

Prika je napisao/la:Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !
Hajmo bordo nacijo pokažimo srce!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 okt 2010, 02:10

Elektrika je napisao/la:
Prika je napisao/la:Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !
Hajmo bordo nacijo pokažimo srce!
Vjerovatno ce se otici momku al nek neko ovlasteni to kaze,sto se tice poziva pozvan broj nekoliko puta!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, hase73, napoleon72, PAPE3, Posejdon, Proximic, rimljanin90, TETRAPAK i 70 gostiju.