harden je napisao/la:samo tuzla siti
#trosimarapskepare

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harden je napisao/la:samo tuzla siti
#trosimarapskepare
S obzirom na neke odluke mislim da bi se prije skupili kod Novalica u kuci.Hendo je napisao/la:
A gdje bi se drugo gayevi mogli skupljati do li u Tuzli.![]()
Klub iz naroda, protiv političkog projekta. Ajmo City.Aerials je napisao/la:Neznalice.
Rekla bih glory hunteri ali..
ma nezgodna ekipa, dosli po bod i tako se i.postavili na kraju mogli i do sva tri iz kontri mi nesta pokusavali al nije nas islo onda nam se povrijedi jedan igrač mi "nemamo zamjene" i odma igras s igracem manjeharden je napisao/la:jeste loši, ni ove sarmelove ne možete dobiti kod kućelegenda reala je napisao/la: Kako je stanje
kako si mi ti?
Samo ću se od srca nasmijati pročitanom.Kanye je napisao/la:Klub iz naroda, protiv političkog projekta. Ajmo City.Aerials je napisao/la:Neznalice.
Zar ti imaš srca?Aerials je napisao/la:Samo ću se od srca nasmijati pročitanom.Kanye je napisao/la:Klub iz naroda, protiv političkog projekta. Ajmo City.Aerials je napisao/la:Neznalice.
Evo tek sadPenaltiky je napisao/la:Ne spušta se Rigi na prigradske fore.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čudi me da rigi nije iskoristio taj zicer, napenalio si se kao Lisa AnnPenaltiky je napisao/la: Smiri strasti nije ovo sastanak Vlade FBiH.![]()
odigraj kupDonnie Darko je napisao/la:
Americka kuravaOsim13 je napisao/la:S. Arabija jedan od vodećih kancera svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.